Histeroskopi / Y Rahim / Ameliyat Sonrası Gebelik / Rahimde Perde

Canım bende salı günü olacağım çok korkuyorum inan ki risklerden ama inşallah sürecimiz güzel geçer tek seferde alınır kurtuluruz
Merhaba hiç korkmayın bende histeroskopi oldum zaten anestezili oluyor uyandığınızda ne zaman oldu diyorsunuz, doktorum bana perde var ama almasakta olur filan demişti ben karar verip aldırdım iyiki aldırmışım perde rahim filmindekinden daha büyükmüş aynı gün taburcu edildim yapışıklık olmaması için normal doğum kontrol hapı enfeksiyon olmamaaı için antibiyotik vermişti doktorum düzenli kullandım bir ay sonra muayene gittim hiç bir problem yoktu hatta ilk gittiğim hastane de 10 bine yapışıklık olmaması için jel koyalım demişti hiçte gerek yokmuş boşuna etmişim etmişim

Canımsınız kızlar ya teşekkür ederim yorumlarınız iç rahatlatıcı oluyor

Yalnız olmadığını bilmek insana en iyi gelen şey. Güzel olacak her şey birlikte sevineceğiz en kısa zamanda
Gerçekten tek istediğim bu. Her ne kadar çevremizdeki arkadaşlarımız bizi anlamaya çalışıp destek olsalar da. Aynı duyguyu yaşayan kişilerle bu hisleri paylaşmak başka oluyor. Çünkü biliyorsunuz ki karşıdaki sizin yaşadığınız duygunun ve arzunun aynısını taşıyor. Bunun için reel olarak birbirimizi görmeye gerek yok. İnşallah en kısa zamanda hak ettiğimiz bu duygulara kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…