Histeroskopi yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi llotus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

llotus

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
8
Merhabalar önümüzdekl hafta histeroskopi yaptıracağım ve çok gerginim nasıl olacak diye çünkü uyutma falan olmadan yapacaklarmış sıvı verip kamerayla bakacaklarmış, geçen aylarda hsg çekildim yine narkozsuz şekilde ve baya benim için acı verici bi deneyimde sol tüpüm dış gebelikten dolayı alındı sağ tüpümde de zayıf geçiş izlendi bu yüzden histeroskopi ile bakalım dedi doktor deneyimlerinizi paylaşır mısınız kendimi nasıl sakinlestirebilirim işlem yapılırken tavsiyeleriniz var mı çünkü kendimi çok aşırı kasıyorum ve hsg çekilirken ilk ilaç verildiğinde ilaç geri püskürmüştü ikinciye verildi yorumlarınızı bekliyorum

Canım bende histeroskopi oldum geçen sene ama beni sedasyonla uyuttular bir yarım saatlik uykuydu canlı olamazsın demişti doktorum üniversite hastanesinde yaptırmıştım uyuduğum için tabi hiç bir korku yasamamistim

Keşke benimde öyle yapılsaydı ama bir işlem yapmıycaklar sadece bakıcaklar diye biliyorum sizde acaba işlemde mi yapıldı

Keşke benimde öyle yapılsaydı ama bir işlem yapmıycaklar sadece bakıcaklar diye biliyorum sizde acaba işlemde mi yapıldı
Yok hayır bende de sadece bakıldı bir problem var mı diye rahimde şükür birşey de çıkmadı

Yok hayır bende de sadece bakıldı bir problem var mı diye rahimde şükür birşey de çıkmadı
Bişey olmamasına sevindim bilmiyorum bu şekilde bakıcaklarmış o yüzden çok gerildim bende şehir hastanesi diye belki de bişey tespit ederlerse bi daha randevu verip uyutarak yapıyolarmış sanırım

Bişey olmamasına sevindim bilmiyorum bu şekilde bakıcaklarmış o yüzden çok gerildim bende şehir hastanesi diye belki de bişey tespit ederlerse bi daha randevu verip uyutarak yapıyolarmış sanırım
Doğrudur canım bana doktorum birşey olursa müdahale ederiz demişti şükür ki normaldi herşey gebelik elde edemedim ama olsun en azından akılda soru kalmiyo

Doğrudur canım bana doktorum birşey olursa müdahale ederiz demişti şükür ki normaldi herşey gebelik elde edemedim ama olsun en azından akılda soru kalmiyo
Çok şükür sorun çıkmamış en kısa zamanda inşallah gebelikte elde edersiniz Allah isteyen herkese kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin

`