HİSTEROSKOPİ YAPTIRDIĞI AY HAMİLE KALANLAR

Anneolmayolundayim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
1.256
814
43
32
Bu ay Histeroskopi oldum. Doktor 3 gün ilişki yasağı koydu. Biz beş gün falan düşünmüyoruz ama. Histo olduğu ay gebe kalan var mı, veya diğer ay doğal gebelik elde edenler bana umut ışığı verir misiniz 🥲 çiko kistim var amh düşük her şeye rağmen olur mu dersiniz

Bu ay Histeroskopi oldum. Doktor 3 gün ilişki yasağı koydu. Biz beş gün falan düşünmüyoruz ama. Histo olduğu ay gebe kalan var mı, veya diğer ay doğal gebelik elde edenler bana umut ışığı verir misiniz 🥲 çiko kistim var amh düşük her şeye rağmen olur mu dersiniz
Histeroskopiden sonra tüp bebek ile kaldım rahime çizik atılmıştı onun etkisinin olduğunj düşünüyoruö

Histeroskopiden sonra tüp bebek ile kaldım rahime çizik atılmıştı onun etkisinin olduğunj düşünüyoruö
Yaa ay inşallahhh , hayırlı olsun sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler nasip olsun. Bir şey daha sormak istiyorumm, histeroskopiden sonra kanamam çoğaldı. Sanki adet oluyorum ilk iki gün az geldi bitiyor herhalde dedim, şu an pıhtılı bildiğiniz :( normal mi doktora yazmalı mıyım

Operatif mi? Keşif histeroskopisi mi oldunuz? Ne için olduğunuza bağlı. Operatif ise 3 gün dinlenme olmaz ama en az 2 ay oluyor.

Vallahi ismen bilmiyorum polip alındı birkaç tane ufak ufak. Biraz yapışıklık varmış açıldı çizik de atılmış. 🥲
O zaman operatif ameliyat gibi olmuşsunuz. Keşifte adı üstünde kamera ile girip bilmeyenleri keşfediyorlar. Burda bir arkadaş vardı ondanda polip alınmış 2 ay korunma süresi demişler. Aynı şekilde banada 2,3 ay dediler. Siz 3 gün doğru anladığınızfan emin misiniz? 3 ay olmasın o.

O zaman operatif ameliyat gibi olmuşsunuz. Keşifte adı üstünde kamera ile girip bilmeyenleri keşfediyorlar. Burda bir arkadaş vardı ondanda polip alınmış 2 ay korunma süresi demişler. Aynı şekilde banada 2,3 ay dediler. Siz 3 gün doğru anladığınızfan emin misiniz? 3 ay olmasın o.
Valla üç gün dedi ama. Neyse diğer adete kadar zaten hiç yapmam ama adette kontrole çağırdı. O zaman sorucam tekrar 🥲 teşekkür ederim cevabınız için🌿

Ben varım :) histereskopi ile Rahime çizik atıldı sonrasında tüp bebek ile hamile kaldım 🥰🥰 darısı başınıza inşallah 🤲🏻💕

Yaa ay inşallahhh , hayırlı olsun sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler nasip olsun. Bir şey daha sormak istiyorumm, histeroskopiden sonra kanamam çoğaldı. Sanki adet oluyorum ilk iki gün az geldi bitiyor herhalde dedim, şu an pıhtılı bildiğiniz :KK43: normal mi doktora yazmalı mıyım
Benim doktorum gelebilir dedi ama benden öyle pıhtılı bir kanama gelmedi doktorunuza danışın mutlaka

Back
X