ah canım ya, bu erkekler hep kafalarının dikine dikine gidip çıldırtıyorlar bazen gerçekten. Oysa şunu düşünse, ben sorunun kaynağını belirlemeden istersen 10 kerde deneyeyim, tutmasına engel bir durum var ise her deneme boşa giden manevi maddi çabalar demek ve bu süreç olumsuz sonuçlanınca yıkım oluyor bizlerde..benim eşim Allah'tan benimle paralel düşünüyo ve testleri yaptıralım diyo. Bizim şanssızlığımız , şimdiye kadar hiç bir doktor bu testleri istemedi. Benim de kafamı karıştıran bu oldu, demek ki grek yok diye düşünüyordum ama sanırım artık kendi bildiğimi yapacağım, bu testleri yaptırıp sonra 3. Tüp bebek denemesine geçeceğim. Sen de eşini konuşarak ikna etmeye çalış, vazgeçme lütfen, sonu hayırlı olacak inşallah..sevgiyle kal
Yani benimde rahimde sorun görünmüyor ama yinede tüplere bir daha bakılsa fena olmaz yani. Olmadığı için insan bir araştırılsın istiyor, söylediğin gibi sorun varsa yaptır kaç kere, sonuç hep aynı olduktan sonra.
Ne güzel anlayışlı bir eşe sahipsin, bencede yaptır canım, hiç olmazsa için rahat olur. Ben beklemedeyim canım, zaten daha yeni negatif aldım, atlatmaya çalışıyorum. Birde böyle deneyeceğim, yani eşim söylediğinde tedavi istemeyeceğim. Bakalım birazda o uğraşsın benimle.