• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hısteroskopı yaptırmış olanlar, bi bakar mısınız?

evet canım, sanırım olması gereken de bu. Ben de yaptırıp öyle başlayacağım üçüncü denemeye
benim arkadasim ikinci basarisiz tup bebekten sonra genetik testleri istediler ayni hastanede hepsi yapiliyo zaten ilk denemeden sonrada histeroskopi istemislerdi

canım, benim durumum sebepsiz infertilite, fsh değerlerim de gayet iyi olmasına rağmen her defasında ancak 3-5 yumurta oluyor, gerçi hepsi toplanıp, kaliteli embriyolar oluyo ama işte sonuç negatif oldu..şimdi gittiğim Prof , sanırım ilaçların dozunu artırma yoluna gidecek. Şimdi bir de amh testi yaptıracağım, bakalım onun değeri kaç çıkacak, yaşım 35, herhalde yaşımda ilgisi yoktur değil mi.
canim benimde ilk denememde 6 yumurtam toplandi ikisi sadce ucuncu gune 7 ve 8 hucreli olarak kaldi transfer edildi benim yumurta azligim cikolata kisti hastasi olmamdan kaynaklaniyor senin problemin neydi

Canım, bedava yaptırmak isterim ama ne gibi evraklar lazım bilmiyorum, yardımcı olabilirsen çok sevinirim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

amh testi hiç istemedi doktorum, fsh gayet iyi olduğundan istemedi diye düşünüyorum ama şimdi başka bi Prof ile görüştük ve amh ya bi bakalım , yumurta sayısı az dedi. Onun dışında , histeroskopi ile ilgili hiç istek olmadı doktorlardan. Ultrason ile rahime baktıklarında herşey gayet güzel görünüyor , polip miyim vs hiç bir durum yok.acaba bundan dolayı mı gerek duymadılar histeroskopiye.. Bilemiyorum ama kendim yaptırmak istiyorum, sanırım doktorlara kalsa hiç istemeden 3. Denemeye başlamak istiyrlar.

amh 80tl di canım baskentte..gayet ucuz yani..3.denemeyse bence de yaptır ne gerekiyorsa..aynı merkezde mı devam ediyorsun diger 2 si de mi burdaydı?

Hayır, ilk ikisi istanbul medicana idi, 3. Denemeye tam karar vermedim ama değişiklik iyidir , bu arada amh için bana 150 tl dendi, iki ayrı laboratuvar da bu fiyatı verdi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

elind yaptirmis oldugun tup bebek tedavinin evraklari vardir ne ilac kullandin kac yumurta toplandi kaci dollendi kaci transfer edildi sonuc ne oldu buni yazan yoksa sana merkezlerden versinler soylersen verirler bunlarla elinde ne tahlilin varsa ara 182 yi zeynep kamil kadin infertilitesinden randevunu al sabah cok erkene alma bence cunki asilamaya ultrasona geliyorlar cok kalabalik oluyor durumunu anlat sabah gidersende ac git belki ac vermen gereken kan olabilir genetik testlerin 15 gunde pihtilasma oda sanirim tromboli olmasi lazim emin dilim ustte sormussun ismini oda iki ayda cikiyor histeroskopiyi de rica et bence hemen yardimci olacaklardir

Arkadaşlar, yaklaşık 8 yıldır bebek istiyoruz. Ilk zamanlarda çok ciddiye alıp araştırmalar yapmasam da, son 3 yıldır konuya ağırlık verdim. Istenen tüm testleri yaptırdık ve sebepsiz infertilite teşhisi ile karşılaştık. Bunun akabinde birer yıl arayla 1 aşılama ve 2 negatif tüp bebek denemesi yaşadım. Şimdi ise 3. Tüp bebek denmesine hazırlanıyorum. Forumdan edindiğim bazı bilgiler ışığında, bazı hanımların iki denemeden sonra histereskopi yaptırmış olduğunu gördüm. Sizce 3. Denemeden önce hangi testleri yaptırmalıyım? Buna benzer deneyim yaşamış arkadaşlarım lütfen cevaplar mısınız? Bir de AMH TESTI yaptıracağım, çünkü her defasında 3-4 yumurtam anca oluşuyor, gerçi her iki denememde de 2 adedi döllendi ve konuldu ama maalesef negatif sonuçlandı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

canım benim doktorum aşılamadan sonraki ay yumurta kontrolünde et parçası farketti bi hafta içindede aldı amerliyat olalı3. günüm bugün gayet iyiyim anestezi biraz zorluyor insanı ameliyat sonrası sancın oluyor 2 saat sonra bişeyin kalmıyor ameliyatıda hiç hissetmiyorsun korkma hiç

Histeroskopi için hemen senden tahlil istiyolar anestezi icin hepsi cikica anestezi doktorundan onay aliyosun daha sonra adetini bekliyosun adetin ilk gunu gidip jinekoloji servisinden ameliyat gunu aliyosun sonra bir gun once hast yatiyosun eger bir problem gorurlerse duzeltmek icin seni laporoskopiyede hazirliyolar aslinda bende polip varmis mesela islem sirasinda almislar baska bisey cikmadi eger seninde en kotu boyle olursa ayni gun taburcu oluyosun agri falan yok narkoz hafif bi narkoz çabuk ayiliyosun

ben tüp bebek denemelerimi medicanada yaptırdım, özelde yaptırmış olsam da bu testleri isteyebiliyorum değil mi ? Ha bir de , bu testler için doktorun istek yapması gerekiyor mu yoksa ben istediklerimi yaptırabiliyor muyum ? Şimdi baktım bendeyi listeye, testler şunlar: kadında faktör v leiden, protronbin gen mutasyonu,mtfr 677,1298; Karyotip tayini, HbsAg, HCV,HIV, kadında açlık kan şekeri, Tsh, cbc. Ne kadar çok ya, büişte tüm bunlar özelde 3000 civarı tutuyo, eğer zeynep kâmilde yaptırabilirim çok iyi olur, sağol yardımın için canım:)
elind yaptirmis oldugun tup bebek tedavinin evraklari vardir ne ilac kullandin kac yumurta toplandi kaci dollendi kaci transfer edildi sonuc ne oldu buni yazan yoksa sana merkezlerden versinler soylersen verirler bunlarla elinde ne tahlilin varsa ara 182 yi zeynep kamil kadin infertilitesinden randevunu al sabah cok erkene alma bence cunki asilamaya ultrasona geliyorlar cok kalabalik oluyor durumunu anlat sabah gidersende ac git belki ac vermen gereken kan olabilir genetik testlerin 15 gunde pihtilasma oda sanirim tromboli olmasi lazim emin dilim ustte sormussun ismini oda iki ayda cikiyor histeroskopiyi de rica et bence hemen yardimci olacaklardir

ya canım, benim doktorlar her baktıklarında vajina sorunsuz gibi gözüküyor, ultrasonda hiç bir olumsuzluk gözlenmiyor yani, yine de yaptırmak istiyorum, sence doğru mu düşünüyorum . Bilmiyorum....
canım benim doktorum aşılamadan sonraki ay yumurta kontrolünde et parçası farketti bi hafta içindede aldı amerliyat olalı3. günüm bugün gayet iyiyim anestezi biraz zorluyor insanı ameliyat sonrası sancın oluyor 2 saat sonra bişeyin kalmıyor ameliyatıda hiç hissetmiyorsun korkma hiç

canim dedigim gibi ben yaptirmadim oyuzden icerigini tam bilmiyorum tabiiki doktorun istek yapmasi gerekiyor ama sen iki basarisiz tup bebek yaptirdigin icin senden isticeklerdir bakarsin birde evet sen merkezine git ve konus sana evraklari vereceklerdir

anladım canım, teşekkürler ..
canim dedigim gibi ben yaptirmadim oyuzden icerigini tam bilmiyorum tabiiki doktorun istek yapmasi gerekiyor ama sen iki basarisiz tup bebek yaptirdigin icin senden isticeklerdir bakarsin birde evet sen merkezine git ve konus sana evraklari vereceklerdir

ben histeroskopi yaptirmadan once iki kez asilama yaptirdim sen dusun artik kac kez ultrasona girip ciktigimi histeroskopi de alinan uc polipten yaptirmasam haberim olmicakti tup bebek doktorum bir cm altindaki polipler tutunmaya engel degil desede polipleri alan doktorum oda tup bebek doktoru engel olmus olabilir dedi ki ben bir ay sonra ilk denememde gebe kaldim belkide aldirmamis olsaydim tutmicakti bilemem

histeroskopi yaptırmaya kendin mi karar verdin yoksa Dr mu istedi canım? Bu söylediğin şey önemli çünkü benim durumum da böyle olabilir , evet evet sanırım yaptırmak en iyisi..
ben histeroskopi yaptirmadan once iki kez asilama yaptirdim sen dusun artik kac kez ultrasona girip ciktigimi histeroskopi de alinan uc polipten yaptirmasam haberim olmicakti tup bebek doktorum bir cm altindaki polipler tutunmaya engel degil desede polipleri alan doktorum oda tup bebek doktoru engel olmus olabilir dedi ki ben bir ay sonra ilk denememde gebe kaldim belkide aldirmamis olsaydim tutmicakti bilemem

Ben ikinci asilamamda transferde bayaa bir zorlanmistim asistan ugrasti olmadi sonra hoca geldi oda bayaa ugrasti bende doktorumla bunun tup bebekte karsima cikacagini cikarsa sansimin dusup dusmiceni sordum dusecegini soyledi neden oyle bi prblem yasadim bu cikmadi bunu tup bebekte tekrar yasamadim ama iyiki yasamisimda tupten once yaptirmisim ama benim arkadasim ilk basarisiz tupten sonra doktor istemis ondan oda ayni hast ayni doktorlar sende anlatinca gecmisini sendende isticektir

Arkadaşlar, yaklaşık 8 yıldır bebek istiyoruz. Ilk zamanlarda çok ciddiye alıp araştırmalar yapmasam da, son 3 yıldır konuya ağırlık verdim. Istenen tüm testleri yaptırdık ve sebepsiz infertilite teşhisi ile karşılaştık. Bunun akabinde birer yıl arayla 1 aşılama ve 2 negatif tüp bebek denemesi yaşadım. Şimdi ise 3. Tüp bebek denmesine hazırlanıyorum. Forumdan edindiğim bazı bilgiler ışığında, bazı hanımların iki denemeden sonra histereskopi yaptırmış olduğunu gördüm. Sizce 3. Denemeden önce hangi testleri yaptırmalıyım? Buna benzer deneyim yaşamış arkadaşlarım lütfen cevaplar mısınız? Bir de AMH TESTI yaptıracağım, çünkü her defasında 3-4 yumurtam anca oluşuyor, gerçi her iki denememde de 2 adedi döllendi ve konuldu ama maalesef negatif sonuçlandı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Amh en basta yapilmasi gereken bir testtir.bnce bunu yapmayan doktoru degistir...

histeroskopi yaptırmaya kendin mi karar verdin yoksa Dr mu istedi canım? Bu söylediğin şey önemli çünkü benim durumum da böyle olabilir , evet evet sanırım yaptırmak en iyisi..

Bu arada histeroskopiyi doktorum istedi.basit bir işlem bunlari hep yaptir :)

Evet canım, amh testi yaptırılma. Rahim filmi çekilmişti ve tüplerde bi sorun yok, buna rağmen yine de histeroskopi yaptırayım diyorum, belki filmde çıkmayan sorunlar böylece ortaya çıkar. Genetik testler yaptıracağım, Bakırköy'de bir laboratuar ile görüştüm, bir şey sormak istiyorum, pıhtılaşma testi dediğin testin başka yetişmeler bir adı olabilir mi. Çünkü elinde bayaa. Liste halinde testler var, HCV , mtfr 677 gibi isimlerde..sen nerede yaptırıyorsun testleri ve aldığın fiyatlar nasıl? Teşekkürler şimdiden, ikimize de kolay gelsin, hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah

Canim ben konyadayim burada devletle anlasmali ozel hastane var esimle ikimize bu testleri 20 tlye yapacaklarini soylediler.canim histeroskopinide bence kesin yaptir.drun verdigi testte kromozom analizi esler,,,,faktör v leniden mutasyon analizi,,,,protrombin,,,,MTHFR yaziyo.son 3ü netten baktim kan pihtilasmasi icin bakiliyo...canim AMH degerini yazar misin Benim cok sinirda cikti.drum bu degerlede kalanlar var dedi ama ....nasip....seninki kac?

canim hic uzulme keser doner sap doner gun gelir hesap doner bu senin esine donsun diye soylemiyorum kayinvalidenlerin esinin rahatligina guvenerek nasil laf soktuklarini az cok tahmin ediyorum cunki benim esim problem sadce bende oldugu halde beni hic kasmadi raporu bile beklemedik haa durumumuz cok cokmu iyiydi hayir ama bakti ben cok uzuluyorum bir sekilde yaptirdik sunuda soyliyim ozeller artik basari oranlarini yukseltmek icin daha guvenilir oldular ama sen dedigin gibi yap o cocuk istiyorum diyene kadar sen sesini çıkarma istedigindeyse su soruyu sor istiyosunda ne yaptim goster bakalim bi doktora gidip muayene ol ne sorunun varmis birde sen kulaklarinla duyda simdide sen bende utan bakalim sonra sana yol gosterim seninle beraber cabalayayim de canim sende sakin uzulme herseyde bir hayir varrrr

Sağol canım, en iyisi beklemek, uygun zamanda bende lafımı söyleyeceğim. Bakalım onlar koşsun benim peşimden. Yoruldum çok. Aslında başından beri istediğim hastane vardı ama eşim yanaşmadı, şimdi ise ücretli olacak. Emimin yine gittiğim fakülteye götürmek isteyecek beni, bense bıktım oradan. Zaten paralıya geçmişken, özelde denense daha iyi olmazmı. Hem belki araştırırlarda. Senin eşin anlayışlıymış, inşallah benimkide anlar birgün, sağol canım.
Bu arada senin sonucun ne oldu, değerlerin düşük ilerliyordu, bir gelişme varmı?

Back
X