- 27 Kasım 2017
- 1.887
- 2.900
- 133
- 33
- Konu Sahibi Gelincik78
Histeroskopi olan arkadaslar ameliyattan snra ne zmn hamile kaldnz doğal mı oldu tüp bebek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 basarısız tüp bebek sonucunda yapıldıNeden histeroskopi oluyorsunuz. Ben 5 ay sonra normal yolla hamile kalmıştım
Siz neden histeroskopi oldunuz ?Neden histeroskopi oluyorsunuz. Ben 5 ay sonra normal yolla hamile kalmıştım
Siz neden histeroskopi oldunuz ?
2 basarısız tüp bebek sonucunda yapıldı
Histeroskopiden sonra hamile kaldınız mı?Rahim Y şeklindeydi perde vardı o alındı
Histeroskopiden sonra hamile kaldınız mı?
Histeroskopiden sonra hamile kaldınız mı?
Evet bende ocakta oldum bende istmosel vardi. Doktor 6 aya kadar gebe kalabilirsin dedi beklemedeyim şuanOndada 3 ayı ilaç kullandığım için 5aya uzadı. Sizde mi oldunuz
Tsk ederm sna da gecmş olsn ama hala bişi bulamadılar perde miyom gbi, çizik attp rahmi braz genişlettgni söyledi doktrm ins faydası olurUmarım faydası olur
İşlemden ne kdr snra regl oldnzEvet bende ocakta oldum bende istmosel vardi. Doktor 6 aya kadar gebe kalabilirsin dedi beklemedeyim şuan
Aa ne ilacı kullanz acabaOndada 3 ayı ilaç kullandığım için 5aya uzadı. Sizde mi oldunuz
Ben de histeroskopi olacağım. Rahimde şekil bozukluğu oluşmuş. Çok ağrı oldu mu? Belli bir süre korun dedi mi doktor?Histeroskopi olan arkadaslar ameliyattan snra ne zmn hamile kaldnz doğal mı oldu tüp bebek mi
Evet bende ocakta oldum bende istmosel vardi. Doktor 6 aya kadar gebe kalabilirsin dedi beklemedeyim şuan
Tsk ederm sna da gecmş olsn ama hala bişi bulamadılar perde miyom gbi, çizik attp rahmi braz genişlettgni söyledi doktrm ins faydası olur![]()
Aa ne ilacı kullanz acaba![]()
AnladmHormon ilacı verdi. Alınan perde rahim ağzına kadar gelmişti. Biraz sıkıntılıydı yapışıklık olmasın diye 3 ay kullanmak zorunda kalmıştım
Anladmtekrar gecmş olsn ins faydası olur bnde hamile kalır saglıklı hyrlı evlat annesi olablrm
![]()