• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi

Gelincik78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.905
Puanlar
133
Histeroskopi olan arkadaslar ameliyattan snra ne zmn hamile kaldnz doğal mı oldu tüp bebek mi

Neden histeroskopi oluyorsunuz. Ben 5 ay sonra normal yolla hamile kalmıştım

Normalde adet bitiminde yapılıyor işlem. Ilk reglim beklenen adet tarihinden 3 gün önce geldi

Histeroskopi olan arkadaslar ameliyattan snra ne zmn hamile kaldnz doğal mı oldu tüp bebek mi
Ben de histeroskopi olacağım. Rahimde şekil bozukluğu oluşmuş. Çok ağrı oldu mu? Belli bir süre korun dedi mi doktor?

Tsk ederm sna da gecmş olsn ama hala bişi bulamadılar perde miyom gbi, çizik attp rahmi braz genişlettgni söyledi doktrm ins faydası olur🤲

Faydası olabiliyor bir kaç yerde okumuştum

Aa ne ilacı kullanz acaba🙃

Hormon ilacı verdi. Alınan perde rahim ağzına kadar gelmişti. Biraz sıkıntılıydı yapışıklık olmasın diye 3 ay kullanmak zorunda kalmıştım

Hormon ilacı verdi. Alınan perde rahim ağzına kadar gelmişti. Biraz sıkıntılıydı yapışıklık olmasın diye 3 ay kullanmak zorunda kalmıştım
Anladm🙃 tekrar gecmş olsn ins faydası olur bnde hamile kalır saglıklı hyrlı evlat annesi olablrm🤗

Back
X