• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi

Ayy çok heyecanlı gerçekten bende ilki negatif olduğu için histeroskopi olucam sonra ikinci transferi yapıcaz hangi hastanedesiniz 12.500 çok ucuzmuş benim histeroskopi 40.000 transferde 40.000 yani toplamda bir transfer bir histeroskopiye 80.000 vereceğim
Benim rahimde perdem vardı ondan kaynaklı histeroskopi yaptı ilk negatif aldığımda bağışıklık tedavisi uygulandı 2.deneme için serum takıldı haftada bir birde ekstra ilaç eklendi vucut bebeği yabancı görüp atmasın diye 3.transfer başlamadan önce doktorum histeroskopi yapılabilir rahimde sıkıntı varmı diye ama ben tavsiye etmiyorum yakın bir zamanda yaptım olsaydı görürdüm dedi embriyo genetik sorun olduğu düşünülüyor genetikle embiriyo transferi önerdi yani ilk denemede negatif almışsınız çift mi transfer ettirmiştiniz ilk deneme için histeroskopi tercihi erken gibi

İlk transferimdi tek embriyo. Yani ultrasonda görünmeyen bazı şeyler histeroskopide çıkabiliyormuş eğer rahimde bişey varsa ikinci transferimde boşa gitsin istemiyorum için rahat olsun en azından

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ben de 3 aydir t.bebek tedavisi görüyorum erken menopoz teshisim var sadece 2 kaliteli embriyo oluştu... Surekli kimyasal gebelik ve bir ikiz gebelik kuretaj kaybim var Bu ay transfer olacakti fakat rahmim kalinlasmadi 6.5ml de kaldi drmda da hem. Çizik icin hem rahimde ki zarari vs tespit etmek yapilacak bisi varsa taomak icin hostereskopi önerdi fakat sadece cizik ve tani icim 48 bin tl eger yapisiklik vs varsa duzeltilirse 78bin tl diyimce şok olduk.... Sizlerden 12.500 28 bin okuyunca uygunmuş dedim

Back
X