Dr emin olamadım dedi öyle çok bi ağrın olmaz dedi ayyy bilmiyorum napıcam işlemden bir gün önce kan vermeye gidicem tekrar konuşurum artık.histereskopi sonrası neler oldu paylaşırmısın bebek istiyoruz hemen olur muAnestezi alman gerek canım ben 2 saat baygın kaldım
Canım onu bilemiyorum benim oluyor fakat bebeklerimin kalbi duruyordu onun için yapıldı sonrasında agrı cok olmadı ama karnım adet agrısı gibi agrıdı ilk idrarımdan kan geldi histeroskopi sırasında işlem gerekebilir bu yüzden bayılman nerdeyse şart ama gerekmede bilir her ihtimale karsı sizin anestezi almanız gerek işlem olursa ağrın olacaktık çünkü ilişki bizde bir ay yasaktı benim şuan iki ay oldu doktorum üç ve baş ay sonra dördüncüyü dnememizi önerdiDr emin olamadım dedi öyle çok bi ağrın olmaz dedi ayyy bilmiyorum napıcam işlemden bir gün önce kan vermeye gidicem tekrar konuşurum artık.histereskopi sonrası neler oldu paylaşırmısın bebek istiyoruz hemen olur mu
Dikişmi siz açık ameliyatmı oldunuz bende dikiş olmadıArkadaşlar ben histeroskopi oldum dikişler kac günde atıyor biliyor musunuz
amin inşallah canım. isteyen herkesin bebekleri kucağına sağlıkla varsın inşallah. ben t rahim nedir hiç duymadım daha önce biraz bilgi verir misin? ben iki kere histeroskopi geçirdim ama benimkiler çok basit ameliyatlardı, ben de kayıplar yaşadım ve yaşadığım kayıplar sonrası rahimiçi yapışıklıklar oluştu. onları temizleme amaçlı yapıldı. fiyatı da 1500 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla canım.Merhabalar, öncelikle hepinize geçmiş olsun. Dilerim Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eyler hepinizin ve hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağınızı doldurur. Ben 35 yaşında 12 yıllık evli 10 yıldır da çoçuk sahibi olmak için uğraşlar veren bir kadınım, mesajımı gören arkadaşlardan, kardeşlerimden ricam histereskopi ve laparoskopi konusunda ücret, hastane ve işlem sonrası gördükleri tedaviyle ilgili olan tecrübelerini paylaşması... 10 yıl boyunca yapılmadık tahlil tetkik kalmayıp hiç bir sorun teşhisi konulamayıp herşeyin normal olduğu sòylendikten sonra 10 yıl sonra t rahim teşhisi kondu bu süreçte 3 tüp bebek denemesinden yalnızca sonuncusunda tutunma gerçekleşip ancak düşükle sonuçlanmış olup, hemen 1 ay sonrasında spontane hamilelik yaşayıp malesef o da düşükle sonuçlandıktan sonra belki de herşeyin sebebi olabilicek t rahmim olduğunu ögreniyorum bu nedenle bu hafta histereskopi ile rahimde düzeltme yapılıcak dolayısıyla tecrübesi olanlar bu bilgileri paylaşabilirse sevinirim. J Jellybon_elinay19 madam_34 eelifce mavimli sukedisi
Histeroskopi korkulacak kadar bir operasyon degil ozellerde her yer yapmıyor ben laporoskopi histeroskopi oldum özellerde 1500 -2000 TL falan fiyatı geçmiş olsun bu aradaMerhabalar, öncelikle hepinize geçmiş olsun. Dilerim Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eyler hepinizin ve hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağınızı doldurur. Ben 35 yaşında 12 yıllık evli 10 yıldır da çoçuk sahibi olmak için uğraşlar veren bir kadınım, mesajımı gören arkadaşlardan, kardeşlerimden ricam histereskopi ve laparoskopi konusunda ücret, hastane ve işlem sonrası gördükleri tedaviyle ilgili olan tecrübelerini paylaşması... 10 yıl boyunca yapılmadık tahlil tetkik kalmayıp hiç bir sorun teşhisi konulamayıp herşeyin normal olduğu sòylendikten sonra 10 yıl sonra t rahim teşhisi kondu bu süreçte 3 tüp bebek denemesinden yalnızca sonuncusunda tutunma gerçekleşip ancak düşükle sonuçlanmış olup, hemen 1 ay sonrasında spontane hamilelik yaşayıp malesef o da düşükle sonuçlandıktan sonra belki de herşeyin sebebi olabilicek t rahmim olduğunu ögreniyorum bu nedenle bu hafta histereskopi ile rahimde düzeltme yapılıcak dolayısıyla tecrübesi olanlar bu bilgileri paylaşabilirse sevinirim. J Jellybon_elinay19 madam_34 eelifce mavimli sukedisi
Amin, teşekkür ediyorum herkesin gönlüne göre versin inşallah. T rahim hakkında en net bilgiyi internetten bulabilirsiniz ancak ben de bilgilendirme konusunda şu kadarıyla yardımcı olabilirim elbette, şöyle ki normalde bir kadının rahminin şekli ters üçgene yakın bir şekilde, T rahimde ise isminden de anlasilacagi uzere şekli T harfini andiriyo yani yanlardan darlık sözkonusu dolasiyla bu şeklin T harfinin ayak kısmını dusundugunuzde o ince dar uzun alanının rahim içi traşlama yontemiyle genisletilip olmasi gerektigi gibi ucgene donusturulmesi gerekiyor, sebebi ise rahmin bu sekil bozuklugu nedeniyle embriyoya tutunucak yeri ve tutunsa bile sonrasinda gelisimi icin yeterli alani saglayamayip dusuklere yol acmasi. T rahim ile gebelik şansi sıfır degil elbette hatta saglikli hamilelikle dogum yapanlar da mevcut ancak istatiksel olarak bakildiginda bu oran cok dusukmus biz de basimiza geldikten sonra yaptigimiz arastirmalar neticesinde ogrendik t rahimle gebelik sansi dusuk olmakla birlikte gebe kalinsa dahi genelinde bebegin yeterli gelisememesi nedeniyle anne karninda kalbinin durmasi, organlarin gelisememesi, suyun erken gelmesi, erken dogum v.s. gibi bircok risklerle karsilasiliyormus. Rahim ici yapilan her mudahalede evet yapisiklik riski sozkonusu malesef, hatta o yapisikliklarin acilmasi icin yapilan histereskopi sonrasi dahi bu risk mevcut eger uzman bilincli kisiler tarafindan dogru tedavi uygulanmadigi takdirde... fiyat konusunda ise sadece goruntuleme amacli yapilan ofis histereskopi denilen islem daha uygun, operatif olan rahim icin mudahalelerin yapildigi histereskopi icinse fiyat daha yuksek ve yapilan isleme gore de degisiyo. Devlet hastanelerinde her ikisi de ucretsiz elbette ancak bu islem gercekten uzmanlik isteyen bir islem, hele de cocuk sahibi olamayan kadinlar icin riske atilicak bir durum degil elbette ozeller icin de ayni durum sozkonusu isin uzmanini nerde bulucaginiz belli olmaz tabi ki devlet yada ozel kesin ayrimini yapamayiz. Ancak biz uzun arastirmalarimiz sonucu turkiyede bu işte isim yapmis sayili isimlerden biri olan ve ulkemizde ilk tup bebegi de yaptiran bir doktorda karar kıldık, bakalim hakkimizda hayirlisi insallah. Umarim yardimci olabilmisimdir. Sizin yaş ve hikayeniz nedir tam olarak bilemiyorum ama umarim gonlunuzden gecenler hakkinizda hayirlisi olur.amin inşallah canım. isteyen herkesin bebekleri kucağına sağlıkla varsın inşallah. ben t rahim nedir hiç duymadım daha önce biraz bilgi verir misin? ben iki kere histeroskopi geçirdim ama benimkiler çok basit ameliyatlardı, ben de kayıplar yaşadım ve yaşadığım kayıplar sonrası rahimiçi yapışıklıklar oluştu. onları temizleme amaçlı yapıldı. fiyatı da 1500 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla canım.
Merhaba, oncelikle geri donusunuz ve verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. Ne mutlu siz tatmışsınız bu guzel duyguyu, Allah evladinizi size bagislasin. Ne sıkıntınız sorununuz varsa da o da sizin sınavınızdır dilerim sonunda hepsini hayirlisiyla atlatip yuzunuz guler. Tanisal amacli sadece goruntuleme yapilan ofis histereskopi fiyatlari ozeller icin konusucak olursak daha uygun, rahim icin mudahalelerin yapildigi operatif histereskopi fiyatlari da yapilan isleme gore degisiklik gosteriyo. He bir de hastaneden hastaneye degisen fiyat uygulamalari var tabi. Devlet yada egitim arastirma hastanelerindeyse her ikisi de ucretsiz. Sizin verdiginiz piyasa fiyati da ofis histereskopi icin gecerli saniyorum cunku şu an operatif icin fiyatlar genelde 4 bin ve uzeri civarinda. Ornegin bahceci... biz cuma icin gun aldik bruksel tup bebek merkezi, Yucel Karamandan bakalim hayirlisi. Tekrar tesekkur ediyorum, gecmis olsun, dilerim hersey yoluna girer.A Aysu81 benim düşüklerim ve dış gebeliğim olmuştu. hiç bir problem yoktu tüm tetkitlerimi vs. yaptırdım genetiğe kadar bakıldı. sorun yok görünüyordu. bahçecide tedaviye başlamayı planlamıştım. bana maliyeti 12binden başlayacağı söyledi dr. yani tüp bebek+ilaçlar+ tanısal histeroskopi+ extra kan tahlilleri denilmişti. tanısal histeroskopi kısmı beni hiç ikna edemedi. doktor belki hsg de yada ultrasonda görünmeyen bir yapışıklık yada polip miyom gibi birşeyler olabileceğini söyledi. iyide kardeşim tüm tetkitleri yaptırmışım zaten ne diye histeroskopi yaptırayım dedim ve onca parayla kendime işkence edeyim dedim. ben zeynep kamil e yöneldim evladımı kucağıma aldım sonunda ( şimdide başka sıkıntılarımız oluştu ama bunada şükür), kimden duyduysam zeynep kamil iyi dedi vs. aynı zamanda gerekli görünürse histeroskopide yapıyorlar. işlemler uzun sürüyor rapor çıkartmak ,aşılama aşamaları bekleme süreleri vs. sizde tanı konduysa ona göre işlem yapılacaktır.
bu arada bahçecide histeroskopi 2400 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.
zeynep kamilde ücretsiz yapılıyor.
genelde piyasa fiyatı 2000 tl civarı.
Cok teşekkürler, tanisal amacli icin verdikleri fiyat genel bu civarda evet ama mudahale yapilicaksa yapilacak isleme cok daha yuksek fiyatlara cikiyo islemin ucreti. Hastaneler arasinda da degisiklik gosteriyo tabi. Biz cuma icin gun aldik, umarim hayirlisi olur. Tekrar tesekkurler cevapsiz birakmadiginiz icin, dilerim gonlunuze gore olsun hersey...Histeroskopi korkulacak kadar bir operasyon degil ozellerde her yer yapmıyor ben laporoskopi histeroskopi oldum özellerde 1500 -2000 TL falan fiyatı geçmiş olsun bu arada
çok detaylı anlatmışsın teşekkür ederim. uzman ellere teslim etmek gerekiyor dediğin gibi. ben 39 yaşındayım benim kayıplarımın nedeni bilinmiyor en zoru ise bir ölü doğum yaptım 25 haftalık ve yapışıklık ondan sonra oldu parça kalmış kürtaja gittim mecburen o sıra oluşmuş. tabi hamile kalamadım sonrasında yıllarca. rahimde çok altta bir yerdeymiş göremedi doktorlar. sonra histeroskopi ile anlaşıldı. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur canım, amin.Amin, teşekkür ediyorum herkesin gönlüne göre versin inşallah. T rahim hakkında en net bilgiyi internetten bulabilirsiniz ancak ben de bilgilendirme konusunda şu kadarıyla yardımcı olabilirim elbette, şöyle ki normalde bir kadının rahminin şekli ters üçgene yakın bir şekilde, T rahimde ise isminden de anlasilacagi uzere şekli T harfini andiriyo yani yanlardan darlık sözkonusu dolasiyla bu şeklin T harfinin ayak kısmını dusundugunuzde o ince dar uzun alanının rahim içi traşlama yontemiyle genisletilip olmasi gerektigi gibi ucgene donusturulmesi gerekiyor, sebebi ise rahmin bu sekil bozuklugu nedeniyle embriyoya tutunucak yeri ve tutunsa bile sonrasinda gelisimi icin yeterli alani saglayamayip dusuklere yol acmasi. T rahim ile gebelik şansi sıfır degil elbette hatta saglikli hamilelikle dogum yapanlar da mevcut ancak istatiksel olarak bakildiginda bu oran cok dusukmus biz de basimiza geldikten sonra yaptigimiz arastirmalar neticesinde ogrendik t rahimle gebelik sansi dusuk olmakla birlikte gebe kalinsa dahi genelinde bebegin yeterli gelisememesi nedeniyle anne karninda kalbinin durmasi, organlarin gelisememesi, suyun erken gelmesi, erken dogum v.s. gibi bircok risklerle karsilasiliyormus. Rahim ici yapilan her mudahalede evet yapisiklik riski sozkonusu malesef, hatta o yapisikliklarin acilmasi icin yapilan histereskopi sonrasi dahi bu risk mevcut eger uzman bilincli kisiler tarafindan dogru tedavi uygulanmadigi takdirde... fiyat konusunda ise sadece goruntuleme amacli yapilan ofis histereskopi denilen islem daha uygun, operatif olan rahim icin mudahalelerin yapildigi histereskopi icinse fiyat daha yuksek ve yapilan isleme gore de degisiyo. Devlet hastanelerinde her ikisi de ucretsiz elbette ancak bu islem gercekten uzmanlik isteyen bir islem, hele de cocuk sahibi olamayan kadinlar icin riske atilicak bir durum degil elbette ozeller icin de ayni durum sozkonusu isin uzmanini nerde bulucaginiz belli olmaz tabi ki devlet yada ozel kesin ayrimini yapamayiz. Ancak biz uzun arastirmalarimiz sonucu turkiyede bu işte isim yapmis sayili isimlerden biri olan ve ulkemizde ilk tup bebegi de yaptiran bir doktorda karar kıldık, bakalim hakkimizda hayirlisi insallah. Umarim yardimci olabilmisimdir. Sizin yaş ve hikayeniz nedir tam olarak bilemiyorum ama umarim gonlunuzden gecenler hakkinizda hayirlisi olur.
Allah yardımcın olsun dediğin gibi hastaneler arasında da fiyat farkı oluyor geçmiş olsunCok teşekkürler, tanisal amacli icin verdikleri fiyat genel bu civarda evet ama mudahale yapilicaksa yapilacak isleme cok daha yuksek fiyatlara cikiyo islemin ucreti. Hastaneler arasinda da degisiklik gosteriyo tabi. Biz cuma icin gun aldik, umarim hayirlisi olur. Tekrar tesekkurler cevapsiz birakmadiginiz icin, dilerim gonlunuze gore olsun hersey...
Amin, teşekkür ediyorum herkesin gönlüne göre versin inşallah. T rahim hakkında en net bilgiyi internetten bulabilirsiniz ancak ben de bilgilendirme konusunda şu kadarıyla yardımcı olabilirim elbette, şöyle ki normalde bir kadının rahminin şekli ters üçgene yakın bir şekilde, T rahimde ise isminden de anlasilacagi uzere şekli T harfini andiriyo yani yanlardan darlık sözkonusu dolasiyla bu şeklin T harfinin ayak kısmını dusundugunuzde o ince dar uzun alanının rahim içi traşlama yontemiyle genisletilip olmasi gerektigi gibi ucgene donusturulmesi gerekiyor, sebebi ise rahmin bu sekil bozuklugu nedeniyle embriyoya tutunucak yeri ve tutunsa bile sonrasinda gelisimi icin yeterli alani saglayamayip dusuklere yol acmasi. T rahim ile gebelik şansi sıfır degil elbette hatta saglikli hamilelikle dogum yapanlar da mevcut ancak istatiksel olarak bakildiginda bu oran cok dusukmus biz de basimiza geldikten sonra yaptigimiz arastirmalar neticesinde ogrendik t rahimle gebelik sansi dusuk olmakla birlikte gebe kalinsa dahi genelinde bebegin yeterli gelisememesi nedeniyle anne karninda kalbinin durmasi, organlarin gelisememesi, suyun erken gelmesi, erken dogum v.s. gibi bircok risklerle karsilasiliyormus. Rahim ici yapilan her mudahalede evet yapisiklik riski sozkonusu malesef, hatta o yapisikliklarin acilmasi icin yapilan histereskopi sonrasi dahi bu risk mevcut eger uzman bilincli kisiler tarafindan dogru tedavi uygulanmadigi takdirde... fiyat konusunda ise sadece goruntuleme amacli yapilan ofis histereskopi denilen islem daha uygun, operatif olan rahim icin mudahalelerin yapildigi histereskopi icinse fiyat daha yuksek ve yapilan isleme gore de degisiyo. Devlet hastanelerinde her ikisi de ucretsiz elbette ancak bu islem gercekten uzmanlik isteyen bir islem, hele de cocuk sahibi olamayan kadinlar icin riske atilicak bir durum degil elbette ozeller icin de ayni durum sozkonusu isin uzmanini nerde bulucaginiz belli olmaz tabi ki devlet yada ozel kesin ayrimini yapamayiz. Ancak biz uzun arastirmalarimiz sonucu turkiyede bu işte isim yapmis sayili isimlerden biri olan ve ulkemizde ilk tup bebegi de yaptiran bir doktorda karar kıldık, bakalim hakkimizda hayirlisi insallah. Umarim yardimci olabilmisimdir. Sizin yaş ve hikayeniz nedir tam olarak bilemiyorum ama umarim gonlunuzden gecenler hakkinizda hayirlisi olur.[/QUOTE
Allahım inşallah gönlüne göre verir onvelikle ben 24 yasındayım 2 bucuk senelik evliyim 3 tane bebeğimin kalbi durması üzerine kürtaj oldum ilk iki gebeliğimin pıhtılaşmam dolayısıyla dusuk oldugu soylendı iğne verdiler kullandım fakat sonuc yine aynı oldu bu sefer cocugun genetiğine bakıldı bişey cıkmadı rahım filmi cekildi histereskopi uygun bulundu hafif darlık varmıs belki bundandır denildi histereskopi ye de olduk işlem rahattı beni iki saat boyunca bayık tuttular gözlerimi actıgımda odamdaydım ce agrım yoktu benım özel hastane ve doktorum profesör oldugu için 6 bün tuttu
Amin hepimizin insallah, çok teşekkürler. Bu uğurda benim gibi yıllardır çabalayan, yada daha yolun başında olan daha genç kardeşlerime arkadaşlarıma canı gönülden evlat sahibi olmayı dileyen kim varsa küçük büyük herkesin Allah yardımcısı olsun, evlat hasretiyle sınamasın kimseyi çunku başına gelmeyen bilemez gerçekten... sizin yaş kaçtı acaba? Sorun neydi, operasyonlar ne için yapıldı bi çözüm oldu mu ögrenebilir miyim sakıncasi yoksa ?Allah yardımcın olsun dediğin gibi hastaneler arasında da fiyat farkı oluyor geçmiş olsun
Ben daha yeni laporoskopi histeroskopi oldum 9 kasımda su an iyileşme sürecindeyim. Su an bekleme aşamasındayimAmin hepimizin insallah, çok teşekkürler. Bu uğurda benim gibi yıllardır çabalayan, yada daha yolun başında olan daha genç kardeşlerime arkadaşlarıma canı gönülden evlat sahibi olmayı dileyen kim varsa küçük büyük herkesin Allah yardımcısı olsun, evlat hasretiyle sınamasın kimseyi çunku başına gelmeyen bilemez gerçekten... sizin yaş kaçtı acaba? Sorun neydi, operasyonlar ne için yapıldı bi çözüm oldu mu ögrenebilir miyim sakıncasi yoksa ?
Amin insallah, ben de teşekkür ediyorum. Cok gecmis olsun gercekten bu surecte yasanan herseyin ayri bir zorlugu ayri bi acisi uzuntusu oluyo, dilerim son bulur bunlar yerini hayal ettigimiz hayirli saglikli evlatlara birakir. Benim de yillardir yapilan onca arastirmaya ragmen hic bir sorun olmadigi soylenen sebepsiz infertilite diye adlandirilan durumum meger sebepsiz degilmis, ustelik de daha once 3 defa farkli yerlerde cektirmis oldugum hsglerde(rahim filmi gerci biliyosunuzdur mutlaka zaten) rahmin t sekline benziyo oldugu acikca goruluyo da ama gel gör ki gerek raporlardan gerekse doktorlarin soylemesine gore rahimde hicbir sorun olmadigi yonundeki teshislerden o gune kadar rahim sekil itibariyle nasildir diye aklimizin ucundan dahi gecmedi arastirmak cogu arastirmamizi da ozel hastanelerde yaptirdik ki işte bu da malesef bazi hastanelerin bu isi nasil da ticarete doktugu bu kadar hassas bi konuda nasilsa insanlarin zaaflarini kullanip somurdugunun aci gercegi olsa gerek... bundan sonrasi icin tek dilegim sorunun kaynagi gercekten rahimdeki sekil bozuklugu olsun ki onun da duzeltilmesiyle birllikte insallah 10 yıllık evlat hasretimiz hayirli saglikli bir evlatla birlikte son bulsun, hayalimize kavusmus olalimm. Insallah sizin icin de histereskopiyle yapilan mudahale cozum olup gebelik sansinizi arttirmis olsun ve sizin de yuzunuzu guldursun gelicek saglikli bir evlat... hakkimizda hayirlisi...çok detaylı anlatmışsın teşekkür ederim. uzman ellere teslim etmek gerekiyor dediğin gibi. ben 39 yaşındayım benim kayıplarımın nedeni bilinmiyor en zoru ise bir ölü doğum yaptım 25 haftalık ve yapışıklık ondan sonra oldu parça kalmış kürtaja gittim mecburen o sıra oluşmuş. tabi hamile kalamadım sonrasında yıllarca. rahimde çok altta bir yerdeymiş göremedi doktorlar. sonra histeroskopi ile anlaşıldı. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur canım, amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?