Merhaba
Mesajınızı Yen'i gördüm
Benim rahminde perde vardı onu aldırdım rahim filminde bir sıkıntı olduğu göründü his.ile bakıldığında perde göründü ve o alındı 1hafta evvel aşılama oldum dr um rahmimin yamuk olduğunu söyledi ama hamile kalmama ile ilgili bir durum olmadığını söyledi
Ben Ankara Hacettepe has. Tedavi görüyorum ana özeline gidiyorum dr Serdar günalp dr muayene ücreti 122 tl his olduğumda 18 tl ödedim
Cevap icin tesekkurler, bol şans diliyorum umarım aşılama olumlu sonuçlanır. Eğer bugune kadar sorun perdeden kaynaklanıyosa o da alindigina gore allahin izniyle hamilelik gerceklesir insallah diye tahmin ediyorum ve insallah da saglikli bir dogumla birlikte saglikli ve hayirli bir evlat diliyorum. Ben kendi tshape rahimle ilgili sorunumu arastirirken rahmin yana yatık yamuk olmasi v.s. gibi konularla da karsilasmistim ve saniyorum hamile kalmaya engel teshis etmese bile bebegin gelisimi ve dogumun saglikli olmasi acisindan duzeltilmesi gerekiyor diye kalmis aklimda ama net bilgiye sahip degilim elbette doktorun daha iyi bilir ama biz meger 10 yıldır doktor kurbani olmusuz sonucuna vardigimiz icin iyice arastirmani ve farkli doktorlardan da gorus almani tavsiye ederim nacizane... bizim gibi yillarca yok yere emeklerin hayallerin umutlarin boşa gidip maddi manevi kayba ugramaman icin... ben de daha dun histereskopimi olup trahim duzeltme operasyonu yapildi sagolsun profesor Yucel hocamiz sayesinde, umarim bundan sonra hepimiz icin hayirlisi olur ve kucaklarimiz saglikli bebeklerimizle dolup daha fazla bos kalmaz insallah...
Merhabalar
Çok güzel ve duygulu bir yazı olmuş güzel dikekleriniz için öok teşekkür ediyorum
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Bu arada acil şifalar diliyorum
Benim aşılamam negatif oldu erken regl ile bir aşılama daha son buldu bu ay ara vermeye karar verdim bende
Umarım sizde güzel haberinizi benimle paylaşırsınız tez vakitte inşallah
Buradan haberleşiriz artık
Merhaba arkadaşlar, ben de Memorial şişli hastenesinde tüp bebek tedavisine başladım.
Ama dr um rahim filmim de rahmin üst kımsında çökme gördü biraz, embriyorları donduralım istersen önce histeroskopi ile rahimde düzeltme yapalım dedi
Ama ben korkuyorum çok, günlerdir uyku girmiyor gözüme
Daha ilk denemem olacak, bu gibi durumlarda erken doğum riski olabiliyormuş sanırım
Aranızda böyle bir durum yaşayan varsa, tecrübelerini paylaşabilir mi?