• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histeroskopide rahime çizik attıranlar

Ben varım, histeroskopide çizik atıldı ve o ay tüp bebek yapıldı sonuç negatifti ama hemen sonrasındaki ay kendiliğinden hamile kaldım şimdi 2 aylık oğlum var.

ay ne güzel allah bağışlasın hayırlı evlat etsin sana peki rahimde başka problemin varmıydı benim yokmuş sadece küçük polip varmış onuda alsada almasada çok önemli değildi dedi doktor ben histeroskopi olmuşken aldım dedi ama onu problem olarak görmüyorum dedi sadece bi kaç çizik attım başkada problemin yok dedi histeroskopiden sonra yapılan tüp bebeğin şansı yüksekmiş ama ben eylül ekim gibi düşünüyorum 4 tedavimi acaba bende kendiliğimden kalırmıyım bilmiyorum ya bence kısmet diye düşünüyorum ben size hemen uygulamışlar ama olmamış sonraki ay rabbim kendiliğinden vermiş kısmet rabbim ol diycek olucak

arkadaşlar histeroskopi işleminde rahime çizik attırıp gebe kalan oldumu aranızda bilgi verirmisiniz lütfen

Merhaba bende yaptırdım bu işlemi 2. Tüp bebek sonucuda negativ olunca doktorum tavsiyesi üzeri ama 3. Deneme yine negativ oldu bende çok umutlanmıştım hepsi bahane rabbim ol deyince oluyo benim çok şükür bir kızım var o bana allahın bir mucizesi diyorum artık,sana faydası olur inşallah bu tedavin doktorumun dedğine göre uyuyan rahmi uyandırıyolarmış embriyonun tutunmasına yardımcı oluyomuş allah yar ve yardımcın olsun inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende yaptırdım bu işlemi 2. Tüp bebek sonucuda negativ olunca doktorum tavsiyesi üzeri ama 3. Deneme yine negativ oldu bende çok umutlanmıştım hepsi bahane rabbim ol deyince oluyo benim çok şükür bir kızım var o bana allahın bir mucizesi diyorum artık,sana faydası olur inşallah bu tedavin doktorumun dedğine göre uyuyan rahmi uyandırıyolarmış embriyonun tutunmasına yardımcı oluyomuş allah yar ve yardımcın olsun inşallah...

merhaba arkadaşım 3,denemen rahime çizik attırdığın haldemi tutmadı peki sonradan kızın nasıl oldu tedaviylemi yoksa normal yoldanmı

merhaba arkadaşım 3,denemen rahime çizik attırdığın haldemi tutmadı peki sonradan kızın nasıl oldu tedaviylemi yoksa normal yoldanmı

Kızım 12 yaşına girecek inşallah normal yolla oldu, ben bu 3 tedaviyide 6 ay içinde denedim yani bu yıl içinde olmadı..

anladığım kadarıyla kızından sonra senin çocugun olmuyor ve tedavi gördün 3 kere negatif oldu üçüde rahime çizik attılar yine olmadı diye anladım hayırlısı yinede bir kızın var allah ona uzun ömür versin allahım inşallah tez vakitte ikinciyide nasip eder peki neden olmuyormuş doktorların ne söylüyorlar bende 3 tüp bebek yaptırdın ikisi tuttu düştü ama üçüncüsü negatif oldu bizdede sorun görünmüyor histeroskopi istediler 3 tedaviden sonra rahimdede hamdolsun genetik testlerim kaldı omlarda temmuzda çıkıyor bakalım onda birşey çıkıcakmı allah yardımcımız olsun hepimizin

anladığım kadarıyla kızından sonra senin çocugun olmuyor ve tedavi gördün 3 kere negatif oldu üçüde rahime çizik attılar yine olmadı diye anladım hayırlısı yinede bir kızın var allah ona uzun ömür versin allahım inşallah tez vakitte ikinciyide nasip eder peki neden olmuyormuş doktorların ne söylüyorlar bende 3 tüp bebek yaptırdın ikisi tuttu düştü ama üçüncüsü negatif oldu bizdede sorun görünmüyor histeroskopi istediler 3 tedaviden sonra rahimdede hamdolsun genetik testlerim kaldı omlarda temmuzda çıkıyor bakalım onda birşey çıkıcakmı allah yardımcımız olsun hepimizin

Esmacım öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkürler, banada 2. Denemem öncesi genetik test ve bağışıklık testi yapıldı temiz sorun yok 3. Öncesi çizik atıldı kist varmış 5 santim o aspire edildi yani baya bi eziyet çektim. 2 denememde baya bi kendimi dinledim çok dikkat ettim ama 3. Sünde normal hayatıma devam ettim ama olamadı hayırlısı dedim napıyım, sana tavsiyem umudunu asla kaybetme dualarını kabul olacağını hissederek yap bu gecenin hürmetine en kısa zamanda seninde evlat hasretin dinsin inşallah...

Esmacım öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkürler, banada 2. Denemem öncesi genetik test ve bağışıklık testi yapıldı temiz sorun yok 3. Öncesi çizik atıldı kist varmış 5 santim o aspire edildi yani baya bi eziyet çektim. 2 denememde baya bi kendimi dinledim çok dikkat ettim ama 3. Sünde normal hayatıma devam ettim ama olamadı hayırlısı dedim napıyım, sana tavsiyem umudunu asla kaybetme dualarını kabul olacağını hissederek yap bu gecenin hürmetine en kısa zamanda seninde evlat hasretin dinsin inşallah...

anladım inşallah bende annelik duygusunu yasarım en kısa zamanda rabbim seninde muradını dileğini gerçeklestirsin bu geceki gecede isteyen herkese nasip etsin anneliği desteğin için çok saol

Doktorum bana da 2 olumsuz tüp bebek denemesi sonucu neden tutmuyor diye histeroskopi yapalım dedi,o esnada çiziği atmış.şimdi moda oldu diye attım deyip de dalga geçiyor.dondurulmuş embriyo transferi yapacağız.hepimiz için hayırlısı arkadaşlar.

Back
X