• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirip hemen hamile kalan var mıdır

Arkadaşlar 14 nisanda rahim filmi çektirdim tüplerimin tıklalı olduğunu söyledir ondan başka problem yok dediler. Benim gibi rahim filmi çektirip hamile kalan var mı
Film çektirdiniz ama size tüketiniz açıldı denildi mi ? Tüpler kapalı ve açılmadıysa hamile kalma ihtimali yok bende öyle oldu imkansız denildi .

Kızlarrrr kan verdim reglime 4 gün var beta 24 çıktı nasıl sizce

Tebrikleer 🥳 erken olduğu için henüz 24 olması normal, şimdi artış takibi yapman gerek, regl gününde bir daha kan ver artmış olursa ne güzel 🌸
Ayyy inşallah çok heyecanlıyım eşime nasıl söylesem diye düşünüyorum

Ay tebrik ederim darısı tüm isteyenlere 🥹 nasıl söyleyeceğini bilmem ama benim gibi yapma 😁 ocak ayında hamile olduğumu öğrendiğimde elim ayağıma dolaşmıştı eşim hemen anladı bir şeyler sakladığımı 😁 öyle pat diye söylemek zorunda kalmıştım, ama maalesef kimyasal gebelikti, sevincimiz kısa sürdü 🥲

Ay tebrik ederim darısı tüm isteyenlere 🥹 nasıl söyleyeceğini bilmem ama benim gibi yapma 😁 ocak ayında hamile olduğumu öğrendiğimde elim ayağıma dolaşmıştı eşim hemen anladı bir şeyler sakladığımı 😁 öyle pat diye söylemek zorunda kalmıştım, ama maalesef kimyasal gebelikti, sevincimiz kısa sürdü 🥲
Çok üzüldüm inşallah sağlıklı bebişlerimşz olur kimyasal oldugunda betan nasıl ilerledi bemiö 4 gün var regle beta 25 normal mi

Çok üzüldüm inşallah sağlıklı bebişlerimşz olur kimyasal oldugunda betan nasıl ilerledi bemiö 4 gün var regle beta 25 normal mi
Bence şu an normal, ben regle 5 gün kala erken gebelik testinde pozitif gördüm, 4 gün kala kan verdim beta 14tü, ertesi gün yani 3 gün kala kan verdim 21'di. Ama tabi bana "tamam hamilesin işte her gün gelmene gerek yok" dedikleri için ne yapacağımı bilemedim ve bekledim, gecikmenin 1. Haftasında da düşük gerçekleşti, o sebeple diğer günlerde değerlerimi bilmiyorum

Bence şu an normal, ben regle 5 gün kala erken gebelik testinde pozitif gördüm, 4 gün kala kan verdim beta 14tü, ertesi gün yani 3 gün kala kan verdim 21'di. Ama tabi bana "tamam hamilesin işte her gün gelmene gerek yok" dedikleri için ne yapacağımı bilemedim ve bekledim, gecikmenin 1. Haftasında da düşük gerçekleşti, o sebeple diğer günlerde değerlerimi bilmiyorum
Anladım canım bende idrar testiye takip ediyorum koyulaşma var sabaha göre stres olmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil

Anladım canım bende idrar testiye takip ediyorum koyulaşma var sabaha göre stres olmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil
Haklısın anlayabiliyorum, sen içini ferah tut Allah nasip ederse sağlıkla ilerleyecektir gebeliğin ☺️

Bende bu ay çekildim 2 hafta falan oluyor kısmetse. Bakalım ne olacak hiç umudum yok ama :110:

Kızlar regle 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi, ben mi yanılıyorun yoksa çizgi mi var?

Eklentiler

• 1000058669.webp
    1000058669.webp
    10 KB · Görüntüleme: 80
Back
X