Evet haklısın ama doktorum bana 20 gün korunma verdi ve ben uygulamadım o hevesle ameliyattan 10 gün sonra eşimle birlilte oldum cocuk tutar diyeAa bir de forumda bir arkadas oldu hatta bana da o fikir verdi senin gibi perdesi varmis bebekler o yuzden oluyormus .o da hamile kaldi ve dogurdu bile .
Ve adetime 8 gün varken kan testi yaptırdım 1,1 çıktı ve şimdi adetime 6 gün var sizce cıkar mı birsey yaaAa bir de forumda bir arkadas oldu hatta bana da o fikir verdi senin gibi perdesi varmis bebekler o yuzden oluyormus .o da hamile kaldi ve dogurdu bile .
Canim aceleni anliyorum:) ama zaten tutmasin bu ay işlem görmüşsün tipki kürtaj gibi rahimin toparlanmasi icin 1 adet görsen cok iyi olur. bir de histeroskobi oncesi bir suru rontgen cekiliyor onlarin da etkisi gecmesi lazim .adetini gör gerisi gelir inşVe adetime 8 gün varken kan testi yaptırdım 1,1 çıktı ve şimdi adetime 6 gün var sizce cıkar mı birsey yaa
Benim 7 gun kala 10 cikmisti ..cikabilir neden olmasin ..Ve adetime 8 gün varken kan testi yaptırdım 1,1 çıktı ve şimdi adetime 6 gün var sizce cıkar mı birsey yaa
Biraz sabırsızım doğru :) 2 düşük yaptıktan sonra o kadar istedimki. Bi çocuğum oşsun hayırlısı doğru diyosun çok çok haklısın canım :)C
Canim aceleni anliyorum:) ama zaten tutmasin bu ay işlem görmüşsün tipki kürtaj gibi rahimin toparlanmasi icin 1 adet görsen cok iyi olur. bir de histeroskobi oncesi bir suru rontgen cekiliyor onlarin da etkisi gecmesi lazim .adetini gör gerisi gelir inş
Benim başımdan 2 gebelik gecti biri adetimi 8 gün gecikince cıktı evde yapılan testte cok silik sonra kanda 113,6 çıkmıştı sonuç 2. Hamileliktede adetimi 5 gün gecikmişti ve yine cok silikti kanda baktırmiştim 9.5 cıkmıştı meger düşük yapıyormusumBenim 7 gun kala 10 cikmisti ..cikabilir neden olmasin ..
Insan daha çok hirslaniyorBiraz sabırsızım doğru :) 2 düşük yaptıktan sonra o kadar istedimki. Bi çocuğum oşsun hayırlısı doğru diyosun çok çok haklısın canım :)
Geçmiş olsun canım..inşallah bebiş vardırda 9 ay adet olmazsın..Doktor bana histeroskopiden sonra antibiyotikler verdi 20 gün sonra kontrole gittim folbiol ve coraspirin verdi şimdi onları kullanıyorum 2 ay çocuk yapmak yasak dedi rahim anca toparlarmış hala adet olmadım 3 gün gecikti adetim
Sagol canim benim ama Malesef geldi kirmizilar zaten doktor 2 ay cocuk yasak dediGeçmiş olsun canım..inşallah bebiş vardırda 9 ay adet olmazsın..
Doktorun samsunda mı canım?Sagol canim benim ama Malesef geldi kirmizilar zaten doktor 2 ay cocuk yasak dediama ben adetim bitsin hemen baslicam calismalara allahim isteyen kimseye aratmasin cok zor birsey .
Yok canım trabzonda süleyman güven prof. Kendisi dalında cok iyi cogu sehirden hastası var cok övüyolar bende cok memnun kaldım normalde hafif agrılar olurmus ameliyattan sonra hiçbirsey anlamadım cokta memnunumDoktorun samsunda mı canım?
Bi kadın vardı yası genc cocuguda yok cocuk istiyomus ama rahminde cok buyuk polip mi ne varmıs over mi ne hatırlamıyorum tam olarak ama doktorlar rahminin alınması gerektigini söylemiş en son prof. süleyman güvene gelmiş doktor rahmini almıcagını gerek olmadıgını farklı tedavi uygulıcagını söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?