Histeroskopiden hemen sonra hamile kalan var mı

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
Merhaba arkadaşlar 3 senelik evliyim 2. Senemde hsg rahim filmi çekmemi istedi doktorum ve çok küçük perde ılduğu görüldü histeroskopi ameliyatı olmam söylendi ama ben olmak istemedim ve bir kac ay sonra hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı 2 düşük yaşadım biri 2 aylık diğeri 1 ve 4 gün önce histeroskopi ameliyatı oldum aranızda rahim perdesi sebebiyle histeroskopi ameliyatı olup hamile kalan var mı ???

Kızlar hiç mi yok aranızda yaaa

Ben 2012 yılında ve 2014 de olmak üzere iki kere oldum.ikincisinden sonra aşımala ile hamile kaldım bebeğin kalbi atmadığı için kürtaj oldum altı ay sonra hamile kaldım malesef o da beş aylıkken rahim ağzı yetmezliği ve rahimdeki perde yüzünden kaybettim....bakalım kırkım çıktıktan sonra rahim filmi çekilecek ve gerek görülürse tekrar histereskopi yapılacak....

Benim tekrarlayan düsuklerim var o sebeple haziran ayinda oldum ama bana islem yapilmadi temiz cikti.islemden sonra 1 adet gormeyi bekledim .2.ayda da esimden uzaktim deneyemedik ama 3 ayimda hamile kaldim tabi yasar mi bilmiyorum senin islem oldugu icin 2 adet gormen gerekiyor rahim toparlanmasi icin sonrasinda hamile kalmamaan icin bir sebep yok hatta islem sirasinda rahime verilen sivilar tüpleri aciyor

Aa bir de forumda bir arkadas oldu hatta bana da o fikir verdi senin gibi perdesi varmis bebekler o yuzden oluyormus .o da hamile kaldi ve dogurdu bile .

Aa bir de forumda bir arkadas oldu hatta bana da o fikir verdi senin gibi perdesi varmis bebekler o yuzden oluyormus .o da hamile kaldi ve dogurdu bile .
Evet haklısın ama doktorum bana 20 gün korunma verdi ve ben uygulamadım o hevesle ameliyattan 10 gün sonra eşimle birlilte oldum cocuk tutar diye

Ve adetime 8 gün varken kan testi yaptırdım 1,1 çıktı ve şimdi adetime 6 gün var sizce cıkar mı birsey yaa

C
Ve adetime 8 gün varken kan testi yaptırdım 1,1 çıktı ve şimdi adetime 6 gün var sizce cıkar mı birsey yaa
Canim aceleni anliyorum:) ama zaten tutmasin bu ay işlem görmüşsün tipki kürtaj gibi rahimin toparlanmasi icin 1 adet görsen cok iyi olur. bir de histeroskobi oncesi bir suru rontgen cekiliyor onlarin da etkisi gecmesi lazim .adetini gör gerisi gelir inş

Biraz sabırsızım doğru :) 2 düşük yaptıktan sonra o kadar istedimki. Bi çocuğum oşsun hayırlısı doğru diyosun çok çok haklısın canım :)

Benim 7 gun kala 10 cikmisti ..cikabilir neden olmasin ..
Benim başımdan 2 gebelik gecti biri adetimi 8 gün gecikince cıktı evde yapılan testte cok silik sonra kanda 113,6 çıkmıştı sonuç 2. Hamileliktede adetimi 5 gün gecikmişti ve yine cok silikti kanda baktırmiştim 9.5 cıkmıştı meger düşük yapıyormusum

Biraz sabırsızım doğru :) 2 düşük yaptıktan sonra o kadar istedimki. Bi çocuğum oşsun hayırlısı doğru diyosun çok çok haklısın canım :)
Insan daha çok hirslaniyor benimde oyle oldu ama kismet bu işler

slm kızlar bende geçen hafta histeroskopi oldum 1 hafta kanamam oldu daha buğün kesildi kanamam.... doktor bana bazı ilaçlar verdi onları kullandıktan sonra tekrar kontrole gidecegım ... araştırdığım kadarıyla çoğu kadınlar ilaçlarını kestikten 3 gün sonra regl olmuş ... Ragl olduğumda çalışmalara başlayacagım inş :) Histeroskopi olan arkadaşlar histeroskopiden sonra ne zaman hamile kaldıklarını bizimle paylaşırsa bize ümit olurlar... :))

Doktor bana histeroskopiden sonra antibiyotikler verdi 20 gün sonra kontrole gittim folbiol ve coraspirin verdi şimdi onları kullanıyorum 2 ay çocuk yapmak yasak dedi rahim anca toparlarmış hala adet olmadım 3 gün gecikti adetim

Geçmiş olsun canım..inşallah bebiş vardırda 9 ay adet olmazsın..

Geçmiş olsun canım..inşallah bebiş vardırda 9 ay adet olmazsın..
Sagol canim benim ama Malesef geldi kirmizilar zaten doktor 2 ay cocuk yasak dedi ama ben adetim bitsin hemen baslicam calismalara allahim isteyen kimseye aratmasin cok zor birsey .

Doktorun samsunda mı canım?
Yok canım trabzonda süleyman güven prof. Kendisi dalında cok iyi cogu sehirden hastası var cok övüyolar bende cok memnun kaldım normalde hafif agrılar olurmus ameliyattan sonra hiçbirsey anlamadım cokta memnunum

Bi kadın vardı yası genc cocuguda yok cocuk istiyomus ama rahminde cok buyuk polip mi ne varmıs over mi ne hatırlamıyorum tam olarak ama doktorlar rahminin alınması gerektigini söylemiş en son prof. süleyman güvene gelmiş doktor rahmini almıcagını gerek olmadıgını farklı tedavi uygulıcagını söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…