selam,
1500 tl çok iyi bir rakam. Bedava :)
acıbadem 10 bin tl diyor. Doktoruda araştırdıysan, başarılıysa bu operasyonlarda hiç düşünme. Banada referans olursun.
Sana niçin histereskopi dendi ? Ne zamandır uğraşıyorsun ?
Banada sebepsiz 13 aydır olmuyor diye yapalım dedi doktor. Zaten tüp bebeğe başlamadan önce kesin öneriyoruz dedi. Ben daha tüp bebek aşamasına gelmedim ama rahim inceliği var bende. Sorun o. Rahimde ne var ne yok bakmak lazım diyorlar.
dediğin gibi doktorun eline teslim ediyorsun kendini. çok iyi düşünüp taşınmak lazım. Ben acıbademe sordum fiyatı 10 bin tl ama bu fiyatlar eski zamlanacak dedi !
Acıbadem atakent hastanesindeki bir salak doktorda taaa geçen nisanda "adetin azalıyor git gide, bide 3 aydır bebek istiyoruz olmadı" dedim diye bana hiç bir tetkik, test yapmadan dosyama INFERTIL yazdı ! bunu değiştirin diye yırtındım değiştirmedi beni mahvetti salak !
Sonra amh dahil bütün testlerim, hsg yapıldı başka yerde. yumurtalıklar falan incelendi.
Sonuç "yaşınız 37 ama maşallah genç kız gibisiniz. Hiç bir sorununuz yok" dendi !
Yani benim hamile kalamamam tamamen stresten, yaşadığım ağır depresyondan. Öküz herif anlamadı adımı İNFERTİL e çıkardı. Şimdi sigorta hiçbir şeyimi ödememek için uğraşıyor.
Bana FSH, LH testi falan yazıyor. "Ödeyemeyiz siz INFERTILsiniz" deniyor.
Allahın belası bi bok attı üzerime yapıştı ! o yüzden şimdi histereskopiyi sigortaya karşılatmam mümkün değil gibi görünüyor.
Oysaki benim sigortam çok genişti. Ama malesef şimdi bir işe yaramıyor.
Devletten yaptırım desem doktorlar nasıl bilemiyorum, güvenemiyorum.
Yani ne yapıcam bilmiyorum
şimdi bu ay rahim ilaçla kalınlaşıyormu, ilaça tepki veriyormu diye ilaç tedavisine başladık. Bu ayda olmazsa kesin histereskopi şart.
cnm bende kasım ayında tanısal histeroskopi olucamkısmetse.
fiyat olarak bağcılar medipol üniv hastanesi var orda 1.500 tl.
çok güzel bir hastane. benim doktorumda orda banu kumbak aygün.konusunda tecrübeli bir doktordur .
burdan tanıştığım bir arkadaşta acıbadem bakırköyde olmuş .özel sağlık sigortasına polip ameliyatı gibi sağlık sorunu nedeni ile yazdırmış yani infertilite yazdırmamış acıbadem sigorta provizyon vermiş.
benimde acıbadem den sağlık sigortam var bende bu şekilde denicem umarım karşılar.
bilgine cnm