Histeroskopiyi servet ödemeden nerde yaptırırım ?

yok hiç sormadım.kanaman 1 haftadan sonra geçtimi benim 15 gün oldu halen kanamam var lekelenme gibi hani adetin ilk günü gibi

1 haftada bitti benim kanamalar.
Şimdi histereskopiden sonra adet olmayı beklicem
Sana ne zaman adet olursun dedi doktorun ?

Arkadaşlar bende hem histeroskopi hemde laparoskopi ameliyatı oldum 13 kasımda özel dora hastaneside. 3 saat dinlendikten ve kontollerim yapıldı sonra eve gittim. Doktorum Halit Fırat Erden.

ameliyat parası :)) ve birde benim bağırsak ameliyatımda var oda bu paranın içerisinde

Arkadaşlar bende hem histeroskopi hemde laparoskopi ameliyatı oldum 13 kasımda özel dora hastaneside. 3 saat dinlendikten ve kontollerim yapıldı sonra eve gittim. Doktorum Halit Fırat Erden.

Selam,
Geçmiş olsun. Histeroskopiden sonra doktorun adet olman için ilaç verdi mi acaba ?
yoksa doğal adetinimi bekledin ?

İnşallah canımda fazla umudum yok sen ne yaptın histeroskopi çektirmişmiydin

Çektirdim. Hiç bir şey çıkmadı. Doktor 2 ay kendin dene, sonra tüpe geçeriz dedi.
Beklemedeyim yani... Zaten bekleye bekleye inan artık yoruldum olsada olur, olmasada olur modundayım.

Sana histeroskopiden sonra Tarlusal diye bir adet söktürücü verdi mi canım ? bana verdi içiyorum bakalım.

Çektirdim. Hiç bir şey çıkmadı. Doktor 2 ay kendin dene, sonra tüpe geçeriz dedi.
Beklemedeyim yani... Zaten bekleye bekleye inan artık yoruldum olsada olur, olmasada olur modundayım.

Sana histeroskopiden sonra Tarlusal diye bir adet söktürücü verdi mi canım ? bana verdi içiyorum bakalım.
Yok canım ben zaten adetin bittigi günün ertesi günü çektirmiştim ilaç vermedi bana, hayırlısı canım insan gerçekten çok yoruluyo

Teşekkür ederim sadece antibiyotk verdi enfeksiyona karşı adet için ilaç vermedi 1 hafta sonra adet oldum

sanırım doktora hastaneye işleme göre değişiyor. benim polip vardı rahim duvarında ve büyüyordu ve sağ kanalım alındı birde bağırsaklrım yapışıktı onlar onarıldı .

Back
X