Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
historoskopi yaptirip tup bebekte basarilu sonuc alan varmi
canım 1. denememden sonra drum histeroskopi yaptı ve çizik atmıştı kızım tuttu erken doğum sonucu kaybettim
canım yaptır bence ayrıca genetik testte yaptırmıştı drum :)
allahım yardımcımız olsun :)
canim gecmis olsun yaptirdim genetik testi temmuzun 1 cikicak sonuc insallah insallah histeroskopiden sonra bende hamile kalirim kucagumada almayi nasip eder allahim siz amaliyatan sonra ne kadar sonra tup bebek yapildi da hamile kalmistiniz
canim gecmis olsun yaptirdim genetik testi temmuzun 1 cikicak sonuc insallah insallah histeroskopiden sonra bende hamile kalirim kucagumada almayi nasip eder allahim siz amaliyatan sonra ne kadar sonra tup bebek yapildi da hamile kalmistiniz
Selam, ben histeroskopi ile polip alindi.takip eden ilk (yaklasik 15gun sonra) regl ile tedaviye drum tavsiyesi ile basladim..tutunma ihtimali yuksek oluyor,rahim ici az hasarli,kendini tamir etmeye calisirken embriyo rahat tutunuyor demsti..buna bagli mi oldu bilmem ama gebeyim su an:)) bi arkadas daha var benim tanidigim baska topikten hist. Sonrasi gebe kalan.benim 2.onun 5.denemesiydi... Eger benimki gibi operatif degilde tanisal histeroskopi olacaksa cizik atilmasi gerek saniyorum...