• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiteroskopi olacagım..

merhaba.bende oldum.bendeaşılama tedavilerinde çok acı çektiğim için rahim ağzını genişletmek için yaptılar.narkoz alıyorsun işlem 20 dk falansürüyor.fakat 7 saat hastanede kalmıştım.sonrasında cı hissetmiyorsun.şimdiden geçmiş olsun.

merhaba.bende oldum.bendeaşılama tedavilerinde çok acı çektiğim için rahim ağzını genişletmek için yaptılar.narkoz alıyorsun işlem 20 dk falansürüyor.fakat 7 saat hastanede kalmıştım.sonrasında cı hissetmiyorsun.şimdiden geçmiş olsun.

benim rahmin T şeklindeydi üçgene çevirdiler, yarım saat sonra kalktım eve gittim. Sen neden o kadar çok kaldın ki hastanede

merhaba arkadaşlar
bana sa histereskopi uygulandı.Bilmediğim bir işlemdi ve bana anesteziden falan söz edilmedi.tüplerim kapalı imiş.Bu yüzden çok ama çok acı çektim.Sonrasında ki ağrılarım akşam yaptırdığım bir ağrı kesici enjeksiyon ile geçti ama işlem esnasında ağrı çok oldu.Yani anestesisiz bence kabul etmeyin.Sonrası çok sıkıntılı değil ama işlem sırasında Bnece ANESTEZİ ŞAAARRRRRT.herkese bol şans umarım hepimiz emeklerimizin karşılığı alırız.

Back
X