- 23 Ekim 2018
- 234
- 143
- 103
- 29
- Konu Sahibi Umuthepvar95
Kızlar merhaba devlet hastanesinde hiteroskopi olacağım ama ücretli mi bilginiz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben üniversite hastanesinde prof.a olmuştum benden ücret almadi fakat normalde ücretli yaptiklarini biliyorum. Uzman doktorlar ücretsizdirKızlar merhaba devlet hastanesinde hiteroskopi olacağım ama ücretli mi bilginiz var mı
Nasıl iyi yaptılarmi bayiltiyorlarmi ünideBen üniversite hastanesinde prof.a olmuştum benden ücret almadi fakat normalde ücretli yaptiklarini biliyorum. Uzman doktorlar ücretsizdir
Evet genel anestezide yapildi. Ben rahat atlattım bir sorun yaşamadım çok şükürNasıl iyi yaptılarmi bayiltiyorlarmi ünide
Bende öyle yaptirmistim fiyat konuşmaya gidince ne parasi dedi kovdu beniBen de yaptırdım üniversite hastanesinde..1500 TL verdik ama ben profa özel muayene ile yaptırdım.
Sizin doktorunuz kimdi, hangi il?Sonrasında doğal yolla mı hamile kaldınız?Bende öyle yaptirmistim fiyat konuşmaya gidince ne parasi dedi kovdu beniyillardir hastasıyım tüp bebek geçmişimiz vs var sanirim ondan almadi 2 kurtajimdanda almamıştı ücret Allah razi olsun gerçi kurtajlarida ücretli yapiyolar mi bilmiyorum
Trabzonda cavit bey. Histereskopi sonrasinda doğal gebelik yaşadım geç dollenmeydi kalbi durdu onunda maalesef, sonra tekrar tüp bebek ile hamile kaldim çok sukur o sorunsuz ilerlediSizin doktorunuz kimdi, hangi il?Sonrasında doğal yolla mı hamile kaldınız?
Allah tamamına erdirsin darısı başıma artıkTrabzonda cavit bey. Histereskopi sonrasinda doğal gebelik yaşadım geç dollenmeydi kalbi durdu onunda maalesef, sonra tekrar tüp bebek ile hamile kaldim çok sukur o sorunsuz ilerledi
Aminnn kalbinden geçiren herkese sağlıkla ve hayırla nasip olsun inşallahAllah tamamına erdirsin darısı başıma artık![]()
Evet bende orda oldum ne ofis ne cerrahi histeroskopiden ücret talep edilmiyor. Sadece rahim filmi için özel bi ilaç aldım onuda devlet ödemiyordu.Ofis histeroskopi olacak eskişehir yunus emre de sordum bugün herhangi bir ücreti yokmuş teşekkür ederim hepinize![]()
Evet bende ona ücret ödedim acaba bu da ücretli mi diyedüşünmüştüm de değilmişEvet bende orda oldum ne ofis ne cerrahi histeroskopiden ücret talep edilmiyor. Sadece rahim filmi için özel bi ilaç aldım onuda devlet ödemiyordu.