Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doktorum lokal yaptıı bana ben korkuyorum genel ols dedı yok dedı hıç korkma hem gornmenı ıstıyorum ışlemı dedı yuregım kut kut gırdım ışleme cok dayanıklı degılım cunku..........ama dedığı gıbı cok hafıf bı agrım oldu ve gercektemnm rahım ıçını gormek cokj guzeldı.............yumoşlarım pamıuk gıbıydı beyax beyaz ve cok temız dedı ıcerısı bı sey yok dedı ve ışlem bıttıç...............korkma bencede ..............cok kısa rahat ve sulu bı işlem...........
histereskopi: tekrarlayan düşüklerde başvurulan bir yöntemmiş.rahim içini gördükleri bir işlem.
bazı miyomlar,polipler,yapışıklıklar ancak bu şekilde görülüyormuş
eğer rahim filmi temizse yine de rahmi görmek için ofis histeroskopi yapıyorlar ve genlde lokal yapıyorlar. ama polip vs temizlenecekse yapışıklık varsa rahmin şkli düzeltilecekse yani operasyonel histeroskopi ise anestezi ile yapıyorşar. bende az yapılıklık vardı el muallimi lokal yapan dr aynı işlemi bende anestezi ile yaptı. çünkü onunki kontrol amaçlıydı bend biraz işlem yapılacaktı. çok kısa sürüyor ama. anestezi de çok hafif veriliyor yumurta toplamada olduğu gibi
benimki laparoskopi ile aynı zamanda genel anestezi ile yapıldı.ben yapılaağını bile bilmiyordum.ayılınca söyledi doktorum