hiteroskopiyi lokal anestezi ile yaptıran varmı

cakirs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
19
0
86
Ankara
selam arkadaşlar ben tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum dr önce hiteroskopi istesi gürgan klinikte olucam ama kararsızım daha önce olan varmı korkuyorum zor bir işlemmi genel anestezi almak istemiyorum ne düşünüyorusunuz

hayırlı olsun tedavin. bende tüp bebeğe başlamadan önce yaptırmıştım.anestezi almadan yapıldı basit bi işlem çok fazla ağrı olmuyor çok az adet sancısı gibi hafif bir ağrı oluyor. zaten işlemde yarım saat kadar sürüyor .kolay gelsin....

ben anestezi aldım,almadan da düşünemiyorum kendi adıma:) çünkü çok hassas bir işlem zaten doktorlarda bu yöntemi tercih ediyorlar
ağır bir narkoz olmadığı için bence hiç endişe etme anesteziden.düşün mide bulantısı bile yaşamadım uyandıktan sonra

kolaylıklar dilerim...

canım doktorum lokal yaptıı bana ben korkuyorum genel ols dedı yok dedı hıç korkma hem gornmenı ıstıyorum ışlemı dedı yuregım kut kut gırdım ışleme cok dayanıklı degılım cunku..........ama dedığı gıbı cok hafıf bı agrım oldu ve gercektemnm rahım ıçını gormek cokj guzeldı.............yumoşlarım pamıuk gıbıydı beyax beyaz ve cok temız dedı ıcerısı bı sey yok dedı ve ışlem bıttıç...............korkma bencede ..............cok kısa rahat ve sulu bı işlem...........

bende bir ay önce yaptırdım genel anaztezi aldım uyandıgımda hiç ağrı hissetmedim çok basit bir işlem

canım genel anestaezide bişey yok kafana takma bukadar ben hepsini öyle yaptırdım hsg de bile genel anestezi yaptırdım çok kolay oluyor..

canım doktorum lokal yaptıı bana ben korkuyorum genel ols dedı yok dedı hıç korkma hem gornmenı ıstıyorum ışlemı dedı yuregım kut kut gırdım ışleme cok dayanıklı degılım cunku..........ama dedığı gıbı cok hafıf bı agrım oldu ve gercektemnm rahım ıçını gormek cokj guzeldı.............yumoşlarım pamıuk gıbıydı beyax beyaz ve cok temız dedı ıcerısı bı sey yok dedı ve ışlem bıttıç...............korkma bencede ..............cok kısa rahat ve sulu bı işlem...........

el-muallim histereskopnin ne gibi faydası oluyor..off yaa aku diye başlayacaktık neler neler çıkıyor..muallim sen bunu akudan öncemi yaptırdın..

histereskopi: tekrarlayan düşüklerde başvurulan bir yöntemmiş.rahim içini gördükleri bir işlem.
bazı miyomlar,polipler,yapışıklıklar ancak bu şekilde görülüyormuş

eğer rahim filmi temizse yine de rahmi görmek için ofis histeroskopi yapıyorlar ve genlde lokal yapıyorlar. ama polip vs temizlenecekse yapışıklık varsa rahmin şkli düzeltilecekse yani operasyonel histeroskopi ise anestezi ile yapıyorşar. bende az yapılıklık vardı el muallimi lokal yapan dr aynı işlemi bende anestezi ile yaptı. çünkü onunki kontrol amaçlıydı bend biraz işlem yapılacaktı. çok kısa sürüyor ama. anestezi de çok hafif veriliyor yumurta toplamada olduğu gibi

çok teşekkür ederim hepinize ben gereksiz yapılabilecek ve rahime zarar verecek bi işlem olmasından korkuyordum birazda olsa rahtladım anladığım kadarıyla her tüp bebek tedavsi isteyen kadına önce bu işlem yapılıyor ama korkuyorum gürgan klinikte daha yeni başladım tecrübelerinize ve önerilerinize ihityarcım var

histereskopi: tekrarlayan düşüklerde başvurulan bir yöntemmiş.rahim içini gördükleri bir işlem.
bazı miyomlar,polipler,yapışıklıklar ancak bu şekilde görülüyormuş

canım çok tşk ler..

Eklentiler

• $139313806844ec5ed4b9049[43899].gif
    $139313806844ec5ed4b9049[43899].gif
    8,2 KB · Görüntüleme: 72
eğer rahim filmi temizse yine de rahmi görmek için ofis histeroskopi yapıyorlar ve genlde lokal yapıyorlar. ama polip vs temizlenecekse yapışıklık varsa rahmin şkli düzeltilecekse yani operasyonel histeroskopi ise anestezi ile yapıyorşar. bende az yapılıklık vardı el muallimi lokal yapan dr aynı işlemi bende anestezi ile yaptı. çünkü onunki kontrol amaçlıydı bend biraz işlem yapılacaktı. çok kısa sürüyor ama. anestezi de çok hafif veriliyor yumurta toplamada olduğu gibi

en iyisi başlamadan bir doktorumla konuşuyum eger ki gerek duyarsa onu da yaptırırız artık..artık her acıya katlanırız yeter ki RABBİM tez yakında anne olmayı nasip etsin..:Saruboceq:

benimki laparoskopi ile aynı zamanda genel anestezi ile yapıldı.ben yapılaağını bile bilmiyordum.ayılınca söyledi doktorum

benimki laparoskopi ile aynı zamanda genel anestezi ile yapıldı.ben yapılaağını bile bilmiyordum.ayılınca söyledi doktorum

canım ne güzel. atlatmıssın ..darısı başıma..bakalım başlamamda doktorum öngörecekmi..hayırlısı neyse o olsun..RABBıM anne olmak isteyen herkezi anne olmayı nasip etsin..hamiş olan arkadaşlarım el-muallim,naz,senayk,toprak,gülen,zümmün,vs..........yazmakla bitmez ....RABBıM eli ayagı düzgün salih evlatlar nasip etsin....bütün hamiş olan herkeze ...hayırlı dogumlar nasip etsin..

Son düzenleme:
Back
X