• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hıv aıds virüsü arkadaşımın eşi........ :(((

VİKİPEDİDE yazabılır hanfendi. internette çok farklı yorumlarda var bılmıyorum eğitim araştırma hastanesındekı doktor bu testleri istemiş . Açıkcası bukadar bılıyorum detay öğrenınce yazarım ama belki farklı bır suphe daha oldu bılemıcem ama durum ne yazık ki bu , ınandırıcı gelmeyebılır herkes çalışan ınsan kımsenın zamanına ve hakkına gırmeyecek kadar düşünceli biriyim şu dediğin fake olayı için !!! iyi gunler

Açık aramayı sever bizim insanımız
Hıv sadece cinsel ilişki ile bulaşmaz
Uzun zaman önce başka bir yerden kapmışta, şimdi ağırlaşmış olabilir
En kısa vadede yaşadığı şey Kıbrıs olayı olduğu için oradan aldığını düşünüyordur
Ayrıca ortaya çıkış süresi insandan insana, genel yapıya göre değişir
Bu hastalığı 8-10 yıl hiç fark etmeden taşıyan da var, metabolizması zayıf olup 6 ayda ölende var

Son düzenleme:
3.5 ayda çıkan bir şey değil diye biliyorum bende. Evet HIVnin son zamanları hastanelik olarak oluyor ama bu da yıllar sonra. Yani ya daha önceki bir maceradan bulaşmış ya da başka bir hastalık esnasında bu bulgu bulunmuş. HIV testleri de her ateşli gelen hastaya da yapılmıyordur.

Neyse öyle ya da böyle farketmez. Sizin bu konunuz umarım eşi tarafından aldatılıp da affedenlerin kulaklarına da küpe olur. HIV sadece kıbrıslarda kapılmıyor çünkü.

Yanlış biliyorsunuz, kuluçka süresi 5-6 ay sonra belirtileri çıkar. Yüksek ateş adamı komaya da sokar öldürür de.

Yanlış biliyorsunuz, kuluçka süresi 5-6 ay sonra belirtileri çıkar. Yüksek ateş adamı komaya da sokar öldürür de.

Aids ve 5-6 ay? Sanırım sağlıkçısınız ve daha iyi bilme ihtimaliniz var ama bu konuyu baya bir araştırmıştım ve hiç böyle bir bilgiyle karşılaşmamıştım. Testlerde pozitif çıkmaz demiyorum ama 3,5 ayda komalık yapmaz.

direk tepkiyle yaklaşmış arkadaşlar ama benced böyle bir olay anlatılmalı nefis sonuçta. adam kendine hakim olamamış ama kadında tehlikede şu anda yazık değilmi. başıma gelmez dememek lazım. Allah yardımcısı olsun arkdaşınızın üzüldüm :50:

Ben kimsenin başıma gelmez diyeceğini düşünmüyorum. Herşey insanlar için sonuçta.

Ama cinsel yolla hastalık bulaşabileceğini herkes bilir. Bu ihtimale rağmen tanımadığı/güvenmediği kişilerle ilişkiye girenler ya hastalığı göze almışlardır ya da bu korku bile iradelerine hakim olmalarını sağlayamıyordur. Tabi ki başka yollarla bu hastalığı kapanlar müstesna.

Bahsekonu kişinin karısının durumu ise gerçekten üzücü.

Ve tabi ki eklemek gerek her ne hata yaptıysa karısı ile kendini ilgilendirir. Kötü şeyler dilemek hoş değil.

Son düzenleme:
Eğer 3,5 ay önce HIV virüsü bulaştıysa tabiki de şimdi test yapılsa HIV pozitif çıkabilir. Ama 3,5 ay içerisinde HIVden komalık olmaz. Ya da doktorum o testi istemesine gördüğü her ne sebep olduysa o bulgu 3,5 ayda oluşmaz. Durumu cidden ağır bir noktada olmalı ki doktor tüm testleri istemiş. O da hastalığın ilerlemiş evreleri olduğunu gösteriyor ki bu da 3,5 ay değil.

Hala anlamadınız mı? Adam senelerdir aldatıyormuş karısını ki en son kıbrıs seyahatine atıyor suçu. Daha önceden kapmış adam.

Bayanlar az önce şok gecırdım yakınım aynı zamanda aıle dostumuz olan bır hanım arkadas hastaneden benı aradı az önce. örnek evlılık gösterilebilecek kadar ıyıydıler . Henuz çocukları yoktu (kısmet işte).. Eşi iş gereği kıbrısa gıttığı bır vakit bir hatunla münasebeti oluyor. Tek gecelık ya 10 dakikalık.. Ya ..:50: Kadın kendınde hıv vırusu olup olmadığı hakkında bırsey demıyor neyse, bizim hanım arkadasın eşine ne yazıkki virüs bulaşıyor. şimdi arkadaş aradı ağlayarak anlattı eşi komada ümit yok fenalaşmış arkadasıma gecmıs olma ıhtımalı var allahım bu mubarek gunde korusun !!! Arkadasım için tetkikler yapılıyor allahtan kız 3 aydır kıst tedavısı goruyormus ılışkıyı doktor yasaklamış inş vırus gecmemiştir. :((( hanımlar işte 10 dakikalık olay 2 kişinin canı tehlıkede.. Vırusu bulaştıran kadın ne durumda haber alınamıyor. çok yazık çok.....................................

BU KONUYU BIR YERDE OKUMUŞ YADA DUYMUŞ GIBI LUTFEN EŞLERINIZE ANLATIN... CINSEL YOLLA BULAŞAN BU OLUMCUL TEHLIKE ARTIK ÇOK YAKINLARDA.................

TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM K.BAKMAYIN ÇOK ÜZGÜN VE ŞAŞKINIM IKISIDE DOSTUMUZDU . EŞİ KORUNDUĞUNU SÖYLEMİŞ AMA NAFILE... HIC BIR ISE YARAMIYOR :(((((((((((((((((((

Cnm arkadasinada esinede cok uzuldum Allah yardim etsin ama sonucta arkadasinin esi onu aldatmis Allah'ta cezasini boyle vermis nefsine yenik dusmus ne diyecegimi sasirdim adi ustunde zina ve sonucunda virus Allah bilir o musanesette girdigi kadin kac erkege bulastirdi artik bu erkeklerinde kendilerine ceki duzen vermeleri lagzim ama nerde gul gibi hanimlari dururken gidiyorlar hastalikmi var ne var demeden dusunmeden etmeden iliskiye giriyorlar ve sonuc korkunc gerci aldatmanin dusuncesi olsa bile o aldatmadir !!! Allah islah etsin ne diyeyim !!!!

Bayanlar az önce şok gecırdım yakınım aynı zamanda aıle dostumuz olan bır hanım arkadas hastaneden benı aradı az önce. örnek evlılık gösterilebilecek kadar ıyıydıler . Henuz çocukları yoktu (kısmet işte).. Eşi iş gereği kıbrısa gıttığı bır vakit bir hatunla münasebeti oluyor. Tek gecelık ya 10 dakikalık.. Ya ..:50: Kadın kendınde hıv vırusu olup olmadığı hakkında bırsey demıyor neyse, bizim hanım arkadasın eşine ne yazıkki virüs bulaşıyor. şimdi arkadaş aradı ağlayarak anlattı eşi komada ümit yok fenalaşmış arkadasıma gecmıs olma ıhtımalı var allahım bu mubarek gunde korusun !!! Arkadasım için tetkikler yapılıyor allahtan kız 3 aydır kıst tedavısı goruyormus ılışkıyı doktor yasaklamış inş vırus gecmemiştir. :((( hanımlar işte 10 dakikalık olay 2 kişinin canı tehlıkede.. Vırusu bulaştıran kadın ne durumda haber alınamıyor. çok yazık çok.....................................

BU KONUYU BIR YERDE OKUMUŞ YADA DUYMUŞ GIBI LUTFEN EŞLERINIZE ANLATIN... CINSEL YOLLA BULAŞAN BU OLUMCUL TEHLIKE ARTIK ÇOK YAKINLARDA.................

TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM K.BAKMAYIN ÇOK ÜZGÜN VE ŞAŞKINIM IKISIDE DOSTUMUZDU . EŞİ KORUNDUĞUNU SÖYLEMİŞ AMA NAFILE... HIC BIR ISE YARAMIYOR :(((((((((((((((((((

Valla o naneyi yerken düşünecek canı o kadar kıymetliyse.Gül gibi eşleri dururken,elalemde ne bulurlar anlamam.Müstehak.

Aldatacak adam da her türlü aldatır,kıssadan hisse falan sökmez.

adam onla bunla düşmüş kalkmış hayat kadınlarıyla kapmış hastalığı .. kocasının aldatmalarını görmezden gelen evimdir yuvamdır evimin direğidir diye avunan kadınlara ders olmalı bu konu bence .

Bu konuyla ilgili bir doktor olarak daha korkunç birşey söylemek istiyorum...eğer bir hastaya Aids tanısı koyduysanız bu tanıyı o hastanın izni olmadan eşine dahi söyleseniz dava edilebiliyorsunuz...hasta gizliliği ve mahremiyetiymiş...eşi koruyan bir yasa veya durum varmı bilmem hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir...çok yakın bir arkadaşımın başına geldi...adam resmen tehdit etmiş eşime söylerseniz sizi dava ederim diye...sadece Aids değil hepatit B bile olsa söyleyemiyorsunuz,...

aa gercekten cok üzüldüm bır kadının gunahı kımler cekıyor ne vırusu bu aceba allah yardımcıları olsun butun erkeklerede ders olsun gül gibi eşlerı dururken neyse sinir oldum rabbım şifa versın

bu konuyla ilgili bir doktor olarak daha korkunç birşey söylemek istiyorum...eğer bir hastaya aids tanısı koyduysanız bu tanıyı o hastanın izni olmadan eşine dahi söyleseniz dava edilebiliyorsunuz...hasta gizliliği ve mahremiyetiymiş...eşi koruyan bir yasa veya durum varmı bilmem hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir...çok yakın bir arkadaşımın başına geldi...adam resmen tehdit etmiş eşime söylerseniz sizi dava ederim diye...sadece aids değil hepatit b bile olsa söyleyemiyorsunuz,...

belkide .. Fakat yakın olduğumuz ıcın anlattı. Zaten :43:

Bu herif için ağlayan arkadaşınızı anlamaya çalışıyorum şuan..

Komada can çekişsin pislik ben kendi sağlığımın peşinde koşuyor olurdum ve anında terkederdim.

Çok mu aşık çok mu enayi bu kadın bilemedim..

Aldatmış adam aldatmış seni yazık verem, kanser falan olmamış.. Biri bu kadını uyandırsın..

Kendi canını bile hice sayıp 10 dklık zevk uğruna korunmayan adama acınmaz. Gebersin de denmez, Allah bilir onun basına geleceği.

Daha gecen gün Pozitif Yaşam Derneği'nin internet sitesinde okudum. Insanlar bu hastalikla yillarca yasayabiliyor. Hastaligin kulucka evresi falan varmış.
Konu konu fake demeyelim de, adam karisini yillardir aldatiyodur belki.
Vicdan yapmış esi uzulmesin diye bence. Yakin tarihte bir defaya mahsus oldu diye.
Neyse gunahini almiyim adamin zaten çok. .

Karısını aldatmıs allahta ceza vermiş ne denebilirki hayatta uyarmam eşimi öyle bir pislik yaparsa sonuclarına katlanır

aynen canım sana katılıyorum eşini aldatmış cezasını bulmuş nefret ediyorum bu erkeklerden ya bayan yapsa hastanede bile bakmazlar:47::47::47::47:

Back
X