• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hıv aıds virüsü arkadaşımın eşi........ :(((

nasıl yani?
bak hayatım beni aldatırsan hiv kapabilir ve hastanelerde sürünebilirsin mi diyeyim?
öyle bişey yaparsa canı cehenneme. banane ne hali varsa görsün:ssz:

direk tepkiyle yaklaşmış arkadaşlar ama benced böyle bir olay anlatılmalı nefis sonuçta. adam kendine hakim olamamış ama kadında tehlikede şu anda yazık değilmi. başıma gelmez dememek lazım. Allah yardımcısı olsun arkdaşınızın üzüldüm :50:

Adama sevindim ona müstehak ama eşine üzüldüm, inşallah bulaşmamıştır

nasıl yani?
Bak hayatım beni aldatırsan hiv kapabilir ve hastanelerde sürünebilirsin mi diyeyim?
öyle bişey yaparsa canı cehenneme. Banane ne hali varsa görsün:ssz:

ya hemen boyle anlamayın . Arkadasımda bılmıyordu aldatıldığını o gece ustunden zaman gecmıs belırtıler başlamış bir anlık hata işte... En azından boyle bır b..k yemışşse test fln yaptırılmalı herkes korununca gecmez bırsey olmaz kanısında. Canlı örnek iste korunmuş ama gecmiş... Bak hastanelerde surunebılırsın değil, bır hatanın nelere geldiğini anlatabılırsınız.

Bayanlar az önce şok gecırdım yakınım aynı zamanda aıle dostumuz olan bır hanım arkadas hastaneden benı aradı az önce. örnek evlılık gösterilebilecek kadar ıyıydıler . Henuz çocukları yoktu (kısmet işte).. Eşi iş gereği kıbrısa gıttığı bır vakit bir hatunla münasebeti oluyor. Tek gecelık ya 10 dakikalık.. Ya ..:50: Kadın kendınde hıv vırusu olup olmadığı hakkında bırsey demıyor neyse, bizim hanım arkadasın eşine ne yazıkki virüs bulaşıyor. şimdi arkadaş aradı ağlayarak anlattı eşi komada ümit yok fenalaşmış arkadasıma gecmıs olma ıhtımalı var allahım bu mubarek gunde korusun !!! Arkadasım için tetkikler yapılıyor allahtan kız 3 aydır kıst tedavısı goruyormus ılışkıyı doktor yasaklamış inş vırus gecmemiştir. :((( hanımlar işte 10 dakikalık olay 2 kişinin canı tehlıkede.. Vırusu bulaştıran kadın ne durumda haber alınamıyor. çok yazık çok.....................................

BU KONUYU BIR YERDE OKUMUŞ YADA DUYMUŞ GIBI LUTFEN EŞLERINIZE ANLATIN... CINSEL YOLLA BULAŞAN BU OLUMCUL TEHLIKE ARTIK ÇOK YAKINLARDA.................

TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM K.BAKMAYIN ÇOK ÜZGÜN VE ŞAŞKINIM IKISIDE DOSTUMUZDU . EŞİ KORUNDUĞUNU SÖYLEMİŞ AMA NAFILE... HIC BIR ISE YARAMIYOR :(((((((((((((((((((

Bildigim kadari ile hiv/aids ile comaya girilmiyor. Günümüzce bu hastalikla baya bir kaç yil yasayabiliyorsun, hatta ömür geçirebiliyorsun.
Zaten bu hastaligi ortaya çikmasida bir kaç yilini aliyormus. Insan ilk basta grip gibi bir hastalik geçiyormus ve çok sonradan lekelenmeler var vücüdda.

Yani dogruyu söylemek gerekirse, ben bu konuyu pek inandirici bulmadim.

Vikipediden kopyaliyorum

HIV bulaştıktan sonra, AIDS hastalığı belirtileri kişinin yaşam koşullarına ve vücut direncine göre birkaç yıl içinde, hatta bazen daha uzun süre sonra ortaya çıkar. HIV bulaştığı vücutta çeşitli hücrelere, özellikle CD4T kan hücrelerine yerleşerek çoğalır. Zarar gören CD4T hücreleri giderek azalır ve bunun sonucu olarak vücudun bağışıklık sistemi yıkıma uğrar. Vücut direnci zayıflayan hastada, normalde zararsız olan, hafif geçen ya da ender rastlanan bazı hastalıklar belirir. Ayrıca lenf bezlerinde büyümeler, ağız ve deride tekrarlayan uçuk, yara ve lekeler, nedeni bilinmeyen uzun süreli ateş, gece terlemeleri, kilo kaybı, ishal, öksürük görülür. Tüberküloz, pamukçuk, diğer bakteri, mantar ve protozoan hastalıkları fırsatçı enfeksiyonlar ortaya çıkar. Kişide bu belirtilerin ancak birkaç tanesinin bir arada bulunması durumunda AIDS düşünülebilir. Kaposi sarkomu ve bazı lenfomalar da HIV enfeksiyonunu düşündüren önemli belirtilerdendir. Kesin tanı için anti-HIV (ELISA) testi yapılır.

ya hemen boyle anlamayın . Arkadasımda bılmıyordu aldatıldığını o gece ustunden zaman gecmıs belırtıler başlamış bir anlık hata işte... En azından boyle bır b..k yemışşse test fln yaptırılmalı herkes korununca gecmez bırsey olmaz kanısında. Canlı örnek iste korunmuş ama gecmiş... Bak hastanelerde surunebılırsın değil, bır hatanın nelere geldiğini anlatabılırsınız.

Yani evli barklı kocaman adam olmuş
Bunun sonuçlarını bilmiyo mu
Aldatan beter olsun diyorum, kadını erkeği yok
Beter olsun, masum eşine bulaştırmadan da ölsün gitsin
Dünyadan bi pislik kurtulur diyorum :6:

bazen dusunuyorumda hiv zina yapanlara gercekden allahin bi cezasi.adam cezasini bulmus, ama karisina yazik.alah korusun onu cok uzuldum.

ihtimal yuksek... Kızın şuan umrunda değil bu dua edıyor eşi yaşasın dıye

Valla allahın sopası yokki dedikleri gibi olmuş. İyi olmuş adama. Herşeye üzülürken ağlarken içim bile sızlamadı.
Tek cümlem beter olsun oldu.
Arkadaşınız henüz başındadır o zaman hastalığın önüne geçilebilir sanırım :26:

bildigim kadari ile hiv/aids ile comaya girilmiyor. Günümüzce bu hastalikla baya bir kaç yil yasayabiliyorsun, hatta ömür geçirebiliyorsun.
Zaten bu hastaligi ortaya çikmasida bir kaç yilini aliyormus. ınsan ilk basta grip gibi bir hastalik geçiyormus ve çok sonradan lekelenmeler var vücüdda.

Vikipediden kopyaliyorum

hıv bulaştıktan sonra, aıds hastalığı belirtileri kişinin yaşam koşullarına ve vücut direncine göre birkaç yıl içinde, hatta bazen daha uzun süre sonra ortaya çıkar. Hıv bulaştığı vücutta çeşitli hücrelere, özellikle cd4t kan hücrelerine yerleşerek çoğalır. Zarar gören cd4t hücreleri giderek azalır ve bunun sonucu olarak vücudun bağışıklık sistemi yıkıma uğrar. Vücut direnci zayıflayan hastada, normalde zararsız olan, hafif geçen ya da ender rastlanan bazı hastalıklar belirir. Ayrıca lenf bezlerinde büyümeler, ağız ve deride tekrarlayan uçuk, yara ve lekeler, nedeni bilinmeyen uzun süreli ateş, gece terlemeleri, kilo kaybı, ishal, öksürük görülür. Tüberküloz, pamukçuk, diğer bakteri, mantar ve protozoan hastalıkları fırsatçı enfeksiyonlar ortaya çıkar. Kişide bu belirtilerin ancak birkaç tanesinin bir arada bulunması durumunda aıds düşünülebilir. Kaposi sarkomu ve bazı lenfomalar da hıv enfeksiyonunu düşündüren önemli belirtilerdendir. Kesin tanı için anti-hıv (elısa) testi yapılır.

zaten olay 3.5ay oncesı fln yaşanmış . Vücuda verdiği reaksiyonu bılemeyız ki_?? Testler arastırmalar devam edıyor .. 40ları bulan ve düşmeyen ateş ile yatıyormus hanfendı ates gunlerdır dusmuyor havele şeklınde ve vırus tespit edılmış belkı dedğiniz gbı yasayacak öldü demedım zaten !!!! Ama şuan durumu ıyı değil . Hemen yapıştırın ınandırıcı değil diye allahım yarabbım ya

ben onun anası değil karısıyım.
onu bu yönde eğitmem.bak canım bi halt yiyeceksen de iyi korun ha! diyemem.
hem ne yani ne zaman uyarmam lazım? her gece mi? eve geç geldiğinde mi? yurtdışına çıkınca mı?
siz eğitin eşinizi, benim bu işi yapmayı düşünen adamla işim olmaz zaten.
ya böyle bir şey yaparsa, fikri üzerine de evlilik yürümez...

zaten olay 3.5ay oncesı fln yaşanmış . Vücuda verdiği reaksiyonu bılemeyız ki_?? Testler arastırmalar devam edıyor .. 40ları bulan ve düşmeyen ateş ile yatıyormus hanfendı ates gunlerdır dusmuyor havele şeklınde ve vırus tespit edılmış belkı dedğiniz gbı yasayacak öldü demedım zaten !!!! Ama şuan durumu ıyı değil . Hemen yapıştırın ınandırıcı değil diye allahım yarabbım ya

umarım arkadaşınıza bulaşmamıştır.
adam da layığını bulmuş ama ölmez sürünürse bu hastalıktan umarım arkadaşınız bakmaz!

cidden bu konularda belki de gaddarım ama öyle. kimse aldatılmayı hak etmiyor.

ben onun anası değil karısıyım.
Onu bu yönde eğitmem.bak canım bi halt yiyeceksen de iyi korun ha! Diyemem.
Hem ne yani ne zaman uyarmam lazım? Her gece mi? Eve geç geldiğinde mi? Yurtdışına çıkınca mı?
Siz eğitin eşinizi, benim bu işi yapmayı düşünen adamla işim olmaz zaten.
Ya böyle bir şey yaparsa, fikri üzerine de evlilik yürümez...

bununla eğitmenın ne alaksı var süphelendiğiniz bır durumda yapıştırın bu konuyu demedım ! Bak canım, ortada bır hata ve sonucu var ustelık çok rastalanan tehlıkelı bır olay eşlerınıze anlatın derken üzücü trajedık bır olay olarak anlatın hepsi buydu. Hemen evlılığın temellerını buna yorun demedım.

3.5 ayda çıkan bir şey değil diye biliyorum bende. Evet HIVnin son zamanları hastanelik olarak oluyor ama bu da yıllar sonra. Yani ya daha önceki bir maceradan bulaşmış ya da başka bir hastalık esnasında bu bulgu bulunmuş. HIV testleri de her ateşli gelen hastaya da yapılmıyordur.

Neyse öyle ya da böyle farketmez. Sizin bu konunuz umarım eşi tarafından aldatılıp da affedenlerin kulaklarına da küpe olur. HIV sadece kıbrıslarda kapılmıyor çünkü.

Bildigim kadari ile hiv/aids ile comaya girilmiyor. Günümüzce bu hastalikla baya bir kaç yil yasayabiliyorsun, hatta ömür geçirebiliyorsun.
Zaten bu hastaligi ortaya çikmasida bir kaç yilini aliyormus. Insan ilk basta grip gibi bir hastalik geçiyormus ve çok sonradan lekelenmeler var vücüdda.

Vikipediden kopyaliyorum

HIV bulaştıktan sonra, AIDS hastalığı belirtileri kişinin yaşam koşullarına ve vücut direncine göre birkaç yıl içinde, hatta bazen daha uzun süre sonra ortaya çıkar. HIV bulaştığı vücutta çeşitli hücrelere, özellikle CD4T kan hücrelerine yerleşerek çoğalır. Zarar gören CD4T hücreleri giderek azalır ve bunun sonucu olarak vücudun bağışıklık sistemi yıkıma uğrar. Vücut direnci zayıflayan hastada, normalde zararsız olan, hafif geçen ya da ender rastlanan bazı hastalıklar belirir. Ayrıca lenf bezlerinde büyümeler, ağız ve deride tekrarlayan uçuk, yara ve lekeler, nedeni bilinmeyen uzun süreli ateş, gece terlemeleri, kilo kaybı, ishal, öksürük görülür. Tüberküloz, pamukçuk, diğer bakteri, mantar ve protozoan hastalıkları fırsatçı enfeksiyonlar ortaya çıkar. Kişide bu belirtilerin ancak birkaç tanesinin bir arada bulunması durumunda AIDS düşünülebilir. Kaposi sarkomu ve bazı lenfomalar da HIV enfeksiyonunu düşündüren önemli belirtilerdendir. Kesin tanı için anti-HIV (ELISA) testi yapılır.

T E K R A R :

Ölüm genelde insanları aklaya bir durum.
Arkadaşınız adına üzüldüm tabiki şu anda aldatıldığını düşünemez. Oyüzden bizim gibi ne halin varsa gör diyemez.
Ölüm bu adı soğuk, ötesi yok.
Umarım arkadaşınıza bulaşmamıştır bu hastalık çok zor.

Vikipedide bile bu hastaligin ortaya çikmasi yillarini aliyor diyorsa, bana konu gerçekten inandirici gibi gelmedi.
Elbette siz hep tersini söylersiniz, hiç kimse benim konum fake demez fakat ben inanmiyorum bu konuya.
Aids ile hemen 3 ay sonra ölümcül bir komada yatmasi bana dedigim gibi pek inandirici gelmiyor.

Yinede size ve bu konuya inanan ve yorum yapan insanlara iyi forumlar dilerim.

Back
X