- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.494
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Ayni konuyu neden aciyorsunuz???
VarmıEvet var
Hangi sayfa?Bu sayfaya bakanlarım da filrini merak ettim o yüzden
Hıııı çok komiksinEvet var
3 sene evvel sürtünmeli ama zevk suyu ve sperm değmeyen bir ilişki yaşadım.
Oral bi şeyler de oldu.
3 sene sonra kan testi verdiğimde ige değeri yümsek çıktı ve öksürük var
Hiv riski var mı
Cinsel birleşmw olmadı
Komiksem neden hala endişe ediyorsun?Hıııı çok komiksin
Tamam açmıcam lütfen banlamayın sadece sordumMune Abla aynı konu 4 5 kez açtı biz yorulduk bu arkadaş yorulmadı.
Ne kadar gereksiz bir endişe içerisindeyim aslında değil miKomiksem neden hala endişe ediyorsun?
Vallahi çok doğru söylediniz bi de yabancı uyruklu birisi de değildi kendisi…Google girip hiv istatistiklerine bakın ne kadar az olduğunu göreceksiniz günübirlik ilişkiler yaşayan insanlarda bile zor ihtimal hiv sizde mi olacak
Sanırım benim korkum 3 sene öncd yaptığım bu yakınlaşmanın gün yüzüne bu şekilde çıkması…Google girip hiv istatistiklerine bakın ne kadar az olduğunu göreceksiniz günübirlik ilişkiler yaşayan insanlarda bile zor ihtimal hiv sizde mi olacak
Bu dünyada herkes hata yapabilir gün yüzüne çıksa dahi sen yine aynı sen olacaksın kimseye hesap vermek zorunda değilsinSanırım benim korkum 3 sene öncd yaptığım bu yakınlaşmanın gün yüzüne bu şekilde çıkması…
Biliyorum, ben sadece bu şekilde bir hastalığa sahip olarak ortaya çıkmasını istemiyorum. Komik duruma düştüm düşüyorum farkındayım ama cinsel birleşme bile yaşamadan bu hastalık sahibi olmasını istemiyorumBu dünyada herkes hata yapabilir gün yüzüne çıksa dahi sen yine aynı sen olacaksın kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Bence bir kağıda bende hiv yok diye yazın çok kez ve yırtın atın imkansız çünküBiliyorum, ben sadece bu şekilde bir hastalığa sahip olarak ortaya çıkmasını istemiyorum. Komik duruma düştüm düşüyorum farkındayım ama cinsel birleşme bile yaşamadan bu hastalık sahibi olmasını istemiyorum
Allah razı olsunBence bir kağıda bende hiv yok diye yazın çok kez ve yırtın atın imkansız çünkü
Ya bi git artık3 sene evvel sürtünmeli ama zevk suyu ve sperm değmeyen bir ilişki yaşadım.
Oral bi şeyler de oldu.
3 sene sonra kan testi verdiğimde ige değeri yümsek çıktı ve öksürük var
Hiv riski var mı
Cinsel birleşmw olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?