Hıyanet Sarmalı STV

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Dizinin Konusu :
"Anadolu’nun mertliğini üstünde taşıyan baba Hamza’nın, anneleri Şirin, ailenin en büyük çocuğu Ferhat, haşarı ve hayatının baharındaki Ayaz ve dünyalar şirini, cimcime Beyaz’ın yoksul ama bir arada oldukları mutlu yuvalarının işlendiğini açıklayan Kartal; “Fakat bu mutluluk uzun sürmeyecektir. O güzel ailenin yolu bir gün Binbaşı Kılıç’la kesişecek ve bambaşka bir dünyayı tadacaklardır. Kılıç, hırsları uğruna yaşayan, yükselmek için her şeyi yapabilecek bir subaydır. Bunun için gözünü karartmış, en sevdiklerini bile ateşe atmaktan çekinmemektedir. ve yükselmek uğrunda attığı o adımlardan biri, bir gün Günyol ailesinin üstüne basıp paramparça etmekten geçmektedir.”
'Adım Ayaz Günyol. 12 yaşında öldüm! 1981'de 12 yaşında, ailemizden geriye ne kaldıysa kurtarmaya çalıştım. Ama durmadılar; yıktılar dağıttılar çocukluğumuzu çaldılar umutlarımızı, hayatlarımızı, dünyamızı... Annem vardı, babam vardı, ailem vardı ama adalet yoktu.. O gün öldük biz! O gün öldürdüler! Sene 81'di yaktılar... Ama biz, küllerimizden doğduk! Öldük. Bu sefer intikam olup doğduk... Geliyoruz! Hakkın ve adaletin yerini bulması için geliyoruz...

Dizi ilk çekimlerini Kars ilimizde gerçekleştirdi ama diğer tüm bölüm çekimleri Ankara’da olacak. Zira Kars’taki soğuk hava şartları ve çekim zorluğu ekibi hayli zorlamış durumda.

Bu ay içinde Kurban Bayramından sonra Hıyanet Sarmalı Dizisi 1.bölüm ile ekranlara gelecek.
Yönetmen: Taner Tunç
Yapımcı : Mustafa Kartal
$1380742_573663079348827_1803099205_n.webp

Hıyanet Sarmalı 23 Ekim Çarşamba günü 20:50'de Samanyolu Tv'de ekranlara gelmeye başlıyor.

Back