• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karisikkaset

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
345
35
18
28
Merhaba.

SAT 15 Temmuz.
15 Ağustos 20.00 civarında beta hcg: 197
18 Ağustos 11.00 civarında beta hcg : 1380

Yaklaşık 63 saatte 7 kata yakın artmış. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sebebi ne olabilir? İnternette ikiz veya mol gebelik çıkıyor ancak gerçekten böyle bir durum yaşayan kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler

Benim de 72 saate yakın 6.5 kata yakın atmıştı, çoğul veya mol değil, şu an 15 hafta doldu. Endişelenmeyin zaten kadın doğumdan da tecrübelerine dayanarak keseden başka bir şeyi takmıyorlar gördükten sonra. Keseyi görmek için randevu alın.

Benim de 72 saate yakın 6.5 kata yakın atmıştı, çoğul veya mol değil, şu an 15 hafta doldu. Endişelenmeyin zaten kadın doğumdan da tecrübelerine dayanarak keseden başka bir şeyi takmıyorlar gördükten sonra. Keseyi görmek için randevu alın.
Çok teşekkür ederim. Doktorumuz keseyi gördü çok şükür. Sıra embriyo ve kalp atışında. Umarım sağlıkla gelir ❤️ sizin için de her şeyin en güzeli olsun inşallah 🥰🙏

Merhaba.

SAT 15 Temmuz.
15 Ağustos 20.00 civarında beta hcg: 197
18 Ağustos 11.00 civarında beta hcg : 1380

Yaklaşık 63 saatte 7 kata yakın artmış. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sebebi ne olabilir? İnternette ikiz veya mol gebelik çıkıyor ancak gerçekten böyle bir durum yaşayan kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler
Benim çoğul gebelikte böyle olmuştu kese gorunmus ama zaten sizin hayırlı olsun ❤️

Öncelikle hayırlı olsun. Benm de 12. gün 1010 14. gün de 3276 çıktı. Bu sabah öğrenince tedirgin oldum ama doktorum iyi bir sonuç olduğunu soyledi.Sizin nasıldı beta
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun 😊 ben adetime 8 gün varken ilk kan verdim 138 çıktı 2 gün sonra 381 4 gün sonra 2200lerde çıkmıştı. 2 gün sonra tekrarladik 6000 çıkmıştı birkaç saat sonra kanamam olunca tekrar test istediler 9000 olmuştu. Yaklaşık 5 6 gün sonra da 80.000lerdeydi.

Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun 😊 ben adetime 8 gün varken ilk kan verdim 138 çıktı 2 gün sonra 381 4 gün sonra 2200lerde çıkmıştı. 2 gün sonra tekrarladik 6000 çıkmıştı birkaç saat sonra kanamam olunca tekrar test istediler 9000 olmuştu. Yaklaşık 5 6 gün sonra da 80.000lerdeydi.
Sizin de iki katından fazla artmış. Benim tüp bebek. Benim de lekelenmelerim oldu. Özellikle 8. gün biraz fazla oldu nerdeyse hiç ümidim kalmamıştı ki beta 1010le öğrendim sevinçle karışık endişe yaşadım. Çünkü 12. gün betalara bakıyorum 100lerle 500ler arasında değişiyor. Bundan sonra da her şey normal ilerler inşallah

Sizin de iki katından fazla artmış. Benim tüp bebek. Benim de lekelenmelerim oldu. Özellikle 8. gün biraz fazla oldu nerdeyse hiç ümidim kalmamıştı ki beta 1010le öğrendim sevinçle karışık endişe yaşadım. Çünkü 12. gün betalara bakıyorum 100lerle 500ler arasında değişiyor. Bundan sonra da her şey normal ilerler inşallah
kontrolunuz ne zaman bir daha kan verdiniz mi

QUOTE="busenazzz, post: 80135015, member: 1161853"]
10 gün fazla değil mi ki acaba 2000 gördüğümde doktorum gel 2 gün sonra görürüz demişti
[/QUOTE]
Bilmiyorum ki belki kalp atışı da duyulur diye biraz geç tarihe veriyodur

Back
X