HIZLI BIR ŞEKILDE 10 KG VERME

1. Si şu an kaç kilosun? Boyun kaç? Gerçekten hiç bozmazsan ve haftada en az 3 gün spor yaparsan 2 ay içinde verebilirsin. Diyetisyene gidiyorum kilomuz yakın olsa sana gönderirim listemi. 1 ayda 5.7 kilo verdim. Ama muhtemelen sen daha zayıfsındır.

1. Si şu an kaç kilosun? Boyun kaç? Gerçekten hiç bozmazsan ve haftada en az 3 gün spor yaparsan 2 ay içinde verebilirsin. Diyetisyene gidiyorum kilomuz yakın olsa sana gönderirim listemi. 1 ayda 5.7 kilo verdim. Ama muhtemelen sen daha zayıfsındır.
64 kg şu andaki kilom hedef 54 falan ayy vallah cok sevinirim ya yardimci olabilirsen

64 kg şu andaki kilom hedef 54 falan ayy vallah cok sevinirim ya yardimci olabilirsen
Canım ben şu an 89 kilo olduğum için benim listem sana olmaz kilo bile alırsın. Keşke sende diyetisyene gitsen 4 seans sana yeter.15 günde 1 gitsen. Gerçekten hiç tatlı yemiyorum ekmek pilav makarna yok.

Kısa sürede 10 kg verilir mi? Verenler var.Sağlıklı mı? Muhtemelen hayır.Kolay mı? Asla.
Kısa sürede kilo verme planlarım hep patlamıştır benim.Çünkü çok az yemeyi planlamışımdır, birkaç gün sonra dayanamamışımdır.Daha uzun vadeli planlar, daha tatmin edici öğünlerle daha başarılı olmuşumdur hep.
Ama herkes bir değil.Kısa süreli açlık diyetleriyle büyük kilolar veren insanlar var.Azmine iradene güveniyorsan dene.Sıfır carb ve sıfır yağ planla öğünlerini.yağsız pişmiş etler, salatalar, haşlama sebzeler gibi.1 ay dişini sıkabilirsen çok güzel sonuçlar alacağına eminim :)

Back
X