Hızlı gelişen güzellikler neden korkutur?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Face de ortak arkadaşlardan görmüş beni tanışmak istemiş.
Normalde böyle mesaj atan kişileri bırak konuşmayı direk redderim.
Bilmiyorum neden buna evet dedim ama hayatımda ilk defa birine güven duydum. Sanki yıllardan beri tanıyor gibiydim. Direk birbirimizi tanımaya yönelik sorular sormaya ailelelerimizden evlilikten bahsederken bulduk kendimizi.
Sonra 2. Gün ailesine söyledi beni. Herkes şaşırıyor tabi tanısin konuşun hayırlısı demişler.
Farklı şehirlerdeyiz. Gelecek ay gelecek yanıma 2 gün kalacak burda.
Ilk gün eğer anlasabilirsek ailemle tanistiracagim.
Eğer o günde yolunda giderse herşey. Yaza düğün düşünüyoruz.
Ben 30, o 32 yaşında.
10 gün oldu tanışali. Ama yıllardan beri onu bekliyormusum sanki.
Sizin başına geldi mi bu.
Bu kadar hızlı gelişmesi bir taraftan korkutuyor bir taraftan da iyi oluyor diyorum.
Çünkü ondan öncesinde 5 yıl çıktığım biri ve 1 yıl nişanlı kaldığım adamı hiç tamimamisim.
Aileler işin içine girince daha iyi tanıyorsunuz. Bunu bildigimden böyle gelişmesi iyi diyorum ama.
Icimdeki bu korkuları atamiyorum.

Canım olabilir bence kısmetin ne zaman karşımıza çıkacağını bilemeyiz.Herşey gönlüne göre olsun.Çok mutlu ol inşallah..

Hanimefendi siz napiyorsunuz? Karsinizdaki in mi cin mi o bile belli degil.

Böyle bir yola girdik ama hemen evlenmeyecegiz ki. Sadece o amaçla başladık. Yüzyüze geldiğimiz de ve ileri ki zamanlar da bir sıkıntı olmazsa fazla uzatmicaz:110:

yüzyüze görüş ama asla pişman olacağınız hareketlerde bulunmayın,para yedirme sakın, dediğin gibi ailenle tanıştır iyice araştırsınlar kimmiş neymiş kimin nesiymiş, onayı alırsan, sonra karakterlerde uyuşursa neden olmasın bence. hakkında hayırlısı

süre önemli değil, ben de eşimle 1 hafta içinde evlenme kararı aldım hiç de pişman olmadım. ama henüz yüzyüze hiç görüşmediğiniz biriyle evlilik kararı bence sıkıntılı.

Ne kadar süre de evlendiniz peki

yüzyüze görüş ama asla pişman olacağınız hareketlerde bulunmayın,para yedirme sakın, dediğin gibi ailenle tanıştır iyice araştırsınlar kimmiş neymiş kimin nesiymiş, onayı alırsan, sonra karakterlerde uyuşursa neden olmasın bence. hakkında hayırlısı

Ailesi evini gittiği yeri arkadaşlarını işini herseyini anlatmaya ve fotolarla anlatmaya çalışıyor. Yani bakıldığında düzgün işinde gücünde birine benziyor tabi ama içine girmedikce anlayamam. 1 ay var nerdeyse gelmesine acaba bu gelme işini biraz daha mı erkene alsam

İnsan hiç görmediği biriyle nasıl evlenmeyi düşünebilir. Aklım alamdı, normal değil. Yaşınız da küçük değil ki...

Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz suan . Hemen evlilik olmayacak ki . Ben 5 yıldır sürekli birlikte zaman geçirdiğim ailesinin içine girdiğim insanı tanimayamadim ki. Tabi yüzyüze gelip görüşücegiz . Yüzyüze geldiğimiz zaman da anlasabilirsek. Bundan sonra ki is ailelere kalacak

Back
X