- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
Face de ortak arkadaşlardan görmüş beni tanışmak istemiş.
Normalde böyle mesaj atan kişileri bırak konuşmayı direk redderim.
Bilmiyorum neden buna evet dedim ama hayatımda ilk defa birine güven duydum. Sanki yıllardan beri tanıyor gibiydim. Direk birbirimizi tanımaya yönelik sorular sormaya ailelelerimizden evlilikten bahsederken bulduk kendimizi.
Sonra 2. Gün ailesine söyledi beni. Herkes şaşırıyor tabi tanısin konuşun hayırlısı demişler.
Farklı şehirlerdeyiz. Gelecek ay gelecek yanıma 2 gün kalacak burda.
Ilk gün eğer anlasabilirsek ailemle tanistiracagim.
Eğer o günde yolunda giderse herşey. Yaza düğün düşünüyoruz.
Ben 30, o 32 yaşında.
10 gün oldu tanışali. Ama yıllardan beri onu bekliyormusum sanki.
Sizin başına geldi mi bu.
Bu kadar hızlı gelişmesi bir taraftan korkutuyor bir taraftan da iyi oluyor diyorum.
Çünkü ondan öncesinde 5 yıl çıktığım biri ve 1 yıl nişanlı kaldığım adamı hiç tamimamisim.
Aileler işin içine girince daha iyi tanıyorsunuz. Bunu bildigimden böyle gelişmesi iyi diyorum ama.
Icimdeki bu korkuları atamiyorum.
Normalde böyle mesaj atan kişileri bırak konuşmayı direk redderim.
Bilmiyorum neden buna evet dedim ama hayatımda ilk defa birine güven duydum. Sanki yıllardan beri tanıyor gibiydim. Direk birbirimizi tanımaya yönelik sorular sormaya ailelelerimizden evlilikten bahsederken bulduk kendimizi.
Sonra 2. Gün ailesine söyledi beni. Herkes şaşırıyor tabi tanısin konuşun hayırlısı demişler.
Farklı şehirlerdeyiz. Gelecek ay gelecek yanıma 2 gün kalacak burda.
Ilk gün eğer anlasabilirsek ailemle tanistiracagim.
Eğer o günde yolunda giderse herşey. Yaza düğün düşünüyoruz.
Ben 30, o 32 yaşında.
10 gün oldu tanışali. Ama yıllardan beri onu bekliyormusum sanki.
Sizin başına geldi mi bu.
Bu kadar hızlı gelişmesi bir taraftan korkutuyor bir taraftan da iyi oluyor diyorum.
Çünkü ondan öncesinde 5 yıl çıktığım biri ve 1 yıl nişanlı kaldığım adamı hiç tamimamisim.
Aileler işin içine girince daha iyi tanıyorsunuz. Bunu bildigimden böyle gelişmesi iyi diyorum ama.
Icimdeki bu korkuları atamiyorum.