- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Aplaa nedir ?
Gaziantep ve Kahramanmaraş halkı genelde öyle der bence çokta tatlı oluyorlar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aplaa nedir ?
29 yaşındayım burnumu deldireli 6 ay oluyor mutluyum içinizde kalmasın deldirin bence:) hızma takan arkadaslar bu ucu çengel gibi olan hızmalar var yaa onları nasıl takıyorsunuz ben bi türlü takamadım uğraştıkça kanatıyorum orayı var mı bunun bi püf noktası
Yasinda birsey yok...dogudaki kadinlar genci yaslisi hizma takiyorMerhaba garip gelecek ama cok hwvesim vardi takip cikarmali hizma aldim bugun. Yasim 35 . Bugune kadar hic takmadim. Sizce bu yasta garip mi olur ? Birisi genc kiz misin dedi de
Cok takmadim ama acaba insanlar ayiplar mi ? Devamli takmayacagim zaten arada sirada
sorun yaş değil ,insanlar illa bir kulp bulurlar . Kendine iyi hissettiğin herşeyi yap .dünyaya bir kere geliyoruz . Onda da Elalemin çenesini mi çekeceğiz yuhuTeşekkürler deldirmeyi düşünmüyorum. Yasina gore davran diyenler varda üzülüyorum gencte gosteriyorum halbuki. Hevesimi alamafim su hayatta coogu seyden
Yaşın ister 35 olsun , ister 15Merhaba garip gelecek ama cok hwvesim vardi takip cikarmali hizma aldim bugun. Yasim 35 . Bugune kadar hic takmadim. Sizce bu yasta garip mi olur ? Birisi genc kiz misin dedi de
Cok takmadim ama acaba insanlar ayiplar mi ? Devamli takmayacagim zaten arada sirada
Ben de hizmayi çok severim önceden bir kaç kez kullandım benim için aksesuar dan farksızdı. Bence sevdiğiniz şeyleri yapın boş verin o ne demiş bu ne demiş istediğin gibi yaşa bence hayat senin.Merhaba garip gelecek ama cok hwvesim vardi takip cikarmali hizma aldim bugun. Yasim 35 . Bugune kadar hic takmadim. Sizce bu yasta garip mi olur ? Birisi genc kiz misin dedi de