Hızma

29 yaşındayım burnumu deldireli 6 ay oluyor mutluyum içinizde kalmasın deldirin bence:) hızma takan arkadaslar bu ucu çengel gibi olan hızmalar var yaa onları nasıl takıyorsunuz ben bi türlü takamadım uğraştıkça kanatıyorum orayı var mı bunun bi püf noktası

Bende 7 yıldır var hâlâ takamiyorum birdefa arkadaşım zorla taktı epey acıdı ama sabahına burnum şişmişti içten dayanamadım çıkardım..

Merhaba garip gelecek ama cok hwvesim vardi takip cikarmali hizma aldim bugun. Yasim 35 . Bugune kadar hic takmadim. Sizce bu yasta garip mi olur ? Birisi genc kiz misin dedi de
Cok takmadim ama acaba insanlar ayiplar mi ? Devamli takmayacagim zaten arada sirada
Yasinda birsey yok...dogudaki kadinlar genci yaslisi hizma takiyor

Hızmanın yaşımı varmış kadın istediği yaşta istediği yerini süsler içi geçmiş insanların lafına bakma biz kadınız süs iç güdümüz bizim

Valla canım annem 60yasinda parmağına dövme yaptırdı millet dalga geçti ama umursamadi heveslendim beğendim dedi geçti

Takarsan tavsiyem başını aşağı eğerek saç yıkama lavaboda felan saç yıkayanlar var ya o iltihaplandıroyor bir sene takıp çıkarırken bildiğin ağrıyor ama şimdi küpe gibi hiç hisetmiyorum

Ozellikle Mardinde takmayan orta yaş ustu kadin yok. En azindan ben gormedim. Ne var yasinizda? Icinizden ne geliyorsa yapin.

Önce çıkartma gibi olanı deneyin sonra hoşunuza giderse alıştıkça mıknatıslı delikli devam edersiniz

Teşekkürler deldirmeyi düşünmüyorum. Yasina gore davran diyenler varda üzülüyorum gencte gosteriyorum halbuki. Hevesimi alamafim su hayatta coogu seyden

Teşekkürler deldirmeyi düşünmüyorum. Yasina gore davran diyenler varda üzülüyorum gencte gosteriyorum halbuki. Hevesimi alamafim su hayatta coogu seyden
sorun yaş değil ,insanlar illa bir kulp bulurlar . Kendine iyi hissettiğin herşeyi yap .dünyaya bir kere geliyoruz . Onda da Elalemin çenesini mi çekeceğiz yuhu

Merhaba garip gelecek ama cok hwvesim vardi takip cikarmali hizma aldim bugun. Yasim 35 . Bugune kadar hic takmadim. Sizce bu yasta garip mi olur ? Birisi genc kiz misin dedi de
Cok takmadim ama acaba insanlar ayiplar mi ? Devamli takmayacagim zaten arada sirada
Yaşın ister 35 olsun , ister 15
Sen beğendiysen gerisi fısssss

Ben 2 kez burnumu deldirdim ikisinde de pisman olup kapattim eger benim gibi sıkılgan biriyseniz hevesinizi alana kadar ondan kullanin kimseyi de takmayin

Ben de hizmayi çok severim önceden bir kaç kez kullandım benim için aksesuar dan farksızdı. Bence sevdiğiniz şeyleri yapın boş verin o ne demiş bu ne demiş istediğin gibi yaşa bence hayat senin.

kımseyı ılgılendırmez sız mutlu olacaksanız yapın

Bunların yaşı mı oluyor? Ne alakası var?

Insanlar istedikleri gibi yaşamalı, kimsenin hayat tarzına göre sınırlar cizmeyin hayatınıza.

Kaldı ki yaşınız da genç.

Back
X