hizmet hastanesi pediatri uzmanı cengiz akbenlioğluna gidenler varmı ?

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
arkadaslar merhaba öncelıkle ben 8 ağustozda doğum yaptım hizmet hastanesinde ve dahilinde cengiz beye basladık şahsen güvendim cok anlayıslı ve ılgılı bır doktor ama gidenler varmı bılmek istıyorum şimdiden tşkrler kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ben medıkal park emel hn a gıdıyordum.ama kendısı sultangazı subesıne gectı.oradanda vakıf gurabbaya gecıcekmıs.kendısıne ulasamazsam dıye ii bı dr arıyordum cengız beyı buldum.arastırıyorum bende.aynı hastanede lale hn var o nasıl acaba...ama galıba cengız bey daha iyi gıbı.ama onada bakıyorum sureklı hast. degıstırmıs..dr un kalıcı olması cok onemlııı

arkadaslar merhaba öncelıkle ben 8 ağustozda doğum yaptım hizmet hastanesinde ve dahilinde cengiz beye basladık şahsen güvendim cok anlayıslı ve ılgılı bır doktor ama gidenler varmı bılmek istıyorum şimdiden tşkrler kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

merhaba ben dr.cengiz akbenlioğlu için nette arama yaparken sizin yazınızı gördüm. Cengiz beyden memnunmusunuz diye sormak istedim.

canım benım ozaman taze anneydım sımdı azcık ılerledık ben lale hanımı deyıstırdım sebbıyse ceb telının sureklı kapalı olması hastane dısında cengız beyden cok memnunum ınanılmaz derecede sen devam edıyomusun msjını gec görduğum ıcın soruyorum

Ben de çocuk doktoru arıyorum Cengiz Bey hakkında başka fikri yorumu olan varsa paylaşırsa sevinirim. oğlumu 1 yaşına kadar götürdüğüm doktorumuz çok uzak bir yere geçince başka doktora götürdük. iki doktora gittik ama ikisinden de memnun kalmadık. Doktor önerilerinizi bekliyorum. Cengiz Bey'e götürmeyi düşünüyorum ama bu sefer tavsiye üzerine gideyim ki bir doktor arayışına daha girmek istemiyorum. Cengiz Bey nasıldır?

cengiz bey hızmetten ayrılmış arkadaşlar ben en son 01/12 de gıttım..beylıkduzu medılıfe hast.gecmiş..ben memnunum muhtemlen orda devam edeceğiz...

cengiz bey hızmetten ayrılmış arkadaşlar ben en son 01/12 de gıttım..beylıkduzu medılıfe hast.gecmiş..ben memnunum muhtemlen orda devam edeceğiz...

hizmete zaten yeni gelmişti...benim kızımında doğum sonrası ilk doktoru cengiz beydi,devam ettik en son 24 kasımda gitmiştik..dün arayıp randevu almak istediğimde öğrendim ayrıldığını..ark biri yazmış " sürekli hast. değiştirmiş" diye...sanırım doğruluk payı var...

Back
X