Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar doktorum Hizmet'e gelebilecegini soyledi. Hizmet'i de Memorial satin almis. Oncesinde gorumcem orada dogum yapti, hastaneden memnun kalmamisti. Satildiktan sonra devam eden oldu mu? Birseyler degisti mi merak ettim.
selam herkese,
ben hizmet hastanesi hakan peker e gidiyorum. orada doğum yapmayı planlıyorum kısmetse. şimdiye kadar kadın doğum katı, hemşireleri hakkında çok iyi duyumlar aldım. arkadaşlarım çok memnun kalmışlardı.
doğum fiyatları; normal 1900 tl - sezeryan 3000 gibi falandı sanıyorum. ama bu medyadaki sezeryan mevzusundan sonra sezeryan fiyatlarını biraz düşürdüler sanırım.
inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız....
arkadaslar ben gecen sene eylulde hizmette dogum yaptım, arkadasım da daha iki hafta once orada dogum yaptı tavsiyem uzerine ve doktorumuz da meltem hanımdı. kendinden emin ve guvenilir bir doktor. hemsireler dogumdan sonra cok ilgileniyolar, cocuk doktoru psikolog servisleri var. şiddetle tavsiye edebilirim.![]()