Hizmet hastanesi'ne, memorial satın aldıktan sonra giden var mı?

Asud

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
1.611
5
358
İstanbul
Arkadaslar doktorum Hizmet'e gelebilecegini soyledi. Hizmet'i de Memorial satin almis. Oncesinde gorumcem orada dogum yapti, hastaneden memnun kalmamisti. Satildiktan sonra devam eden oldu mu? Birseyler degisti mi merak ettim.

Arkadaslar doktorum Hizmet'e gelebilecegini soyledi. Hizmet'i de Memorial satin almis. Oncesinde gorumcem orada dogum yapti, hastaneden memnun kalmamisti. Satildiktan sonra devam eden oldu mu? Birseyler degisti mi merak ettim.

arkadaşım nisan ayından orda doğum yaptı ve çok memnun kaldı.. öyle ki ben de orda yapmayı planlıyorum doğumumu...

merhaba bende hizmet hastanesini tercih edicem kontrol ve doğum için.özellikle meltem hanımı düşünüyorum.sgk nın geçtiğini biliyorum fakat ücretler konusunda bi bilgim yok.mümkünse bu konuda bilgilendirebilir misiniz? muayene ücreti ve normal doğum ücreti nedir?

Benim doktorum disardan gelecek. fiyat almadim. hastaneyi arayip ogrenebilirsin detayli olarak.

selam herkese,

ben hizmet hastanesi hakan peker e gidiyorum. orada doğum yapmayı planlıyorum kısmetse. şimdiye kadar kadın doğum katı, hemşireleri hakkında çok iyi duyumlar aldım. arkadaşlarım çok memnun kalmışlardı.
doğum fiyatları; normal 1900 tl - sezeryan 3000 gibi falandı sanıyorum. ama bu medyadaki sezeryan mevzusundan sonra sezeryan fiyatlarını biraz düşürdüler sanırım.

inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız....

merhaba,

benim aldığım fiyatlar anadolu sigorta fiyatlarıydı. belki anlaşmaları vardır bu sebeple ssklı fiyatları farklı olabilir,

selam herkese,

ben hizmet hastanesi hakan peker e gidiyorum. orada doğum yapmayı planlıyorum kısmetse. şimdiye kadar kadın doğum katı, hemşireleri hakkında çok iyi duyumlar aldım. arkadaşlarım çok memnun kalmışlardı.
doğum fiyatları; normal 1900 tl - sezeryan 3000 gibi falandı sanıyorum. ama bu medyadaki sezeryan mevzusundan sonra sezeryan fiyatlarını biraz düşürdüler sanırım.

inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız....

bana söyledikleri fiyatlar da böyle birşeydi
sezeryan yasaklanınca fiyetlar düşmez artar diye düşünüyorum ki sanırım bu fiyatlar da son hali
bana çok yüksek geldi benim gittiğim hastanede normal 500,sezeryan 1000 TL

Bu civarda yenidogan yogun bakim olanlardan en iyi fiyatlisi bu. hos doktorum da bi bunu teklif etti zaten. diger secenekler ilk dogumu yaptigim florance nightingale,Amerikan.o zaman ozel sigortam vardi.
Bende plasenta previa oldugundan hem sgk gecen hem yogun bakimli bir hastane bu iyi gibi geldi bakalim kismet hersey. daha erken gelmesi durumunda devlete gitmeyi planliyorum.artik ne denk gelirse.
sanirim hizmete de doktorum 3500 gibi bisey istiycek.:-(

arkadaslar ben gecen sene eylulde hizmette dogum yaptım, arkadasım da daha iki hafta once orada dogum yaptı tavsiyem uzerine ve doktorumuz da meltem hanımdı. kendinden emin ve guvenilir bir doktor. hemsireler dogumdan sonra cok ilgileniyolar, cocuk doktoru psikolog servisleri var. şiddetle tavsiye edebilirim.:16::16:

arkadaslar ben gecen sene eylulde hizmette dogum yaptım, arkadasım da daha iki hafta once orada dogum yaptı tavsiyem uzerine ve doktorumuz da meltem hanımdı. kendinden emin ve guvenilir bir doktor. hemsireler dogumdan sonra cok ilgileniyolar, cocuk doktoru psikolog servisleri var. şiddetle tavsiye edebilirim.:16::16:

Cok saol bilgi icin. daha cok rahatladim.p.previa nedeniyle 38. Haftayi bulursam tabi mecburi sezeryan olcam. birde mama verirlerse emzirmeden once diye korkuyorum. doktorun disardan olmasi da dezavantaj.

Kızlar selam bende meltem hnm hastasıyım ssk muayenesi 97 lira normal doğum 2500 sezeryan 3500 dediler bana meltem hnm dan çok memnunum ama doğum ücretleri çok nasıl yapacagimi bilemedim

ben de sait beye gidiyorum canım,çok profesyonel bi doktor.bana sgk lı normal doğum 1800,sezeryan 2760 dediler.sordum henüz sgk iptali hakkında bi bilgi yok dediler.ama ben de çok memnunum,sgk iptal olursa da kenara para atıcaz artık napalım:)

Doktorlar arasinda fiyat farki olabilir. Memorial olmadan once sait bey de gorumcem dogum yapti. doktordan memnundu ama hastaneyi begenmemisti. hemsire,hizmet vs. ama simdi daha da duzeldigini umuyorum.benim doktorda 3500 istedi hastane parasina ilave.hastanede 2000 alir ivir zivirla ben de dusunmeye baslamadim desem yalan olur. ama bende previa oldugu icin doktor da degistirmek riskli geliyor.

Back
X