Hizmet

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Merhaba hanımlar
Konuyu kısa anlatmaya calısıcam. Sizleri sıkmamak adına..
Eşimin 3 teyzesi var. Adi ayse olsun. Diger 2 teyzeler beni pek sevmez ama ayse teyze sever beni..Sagolsun. kızı ve gelini de beni pek kaile almaz . Oglum geçen sene küçük
operasyon gecirdi. Cok sukur sindi cok cok iyi. Oğlum ameliyatı ayse teyzenin semtinde oldu. Malum beni evine cagirdi gece. Kizi ve gelini ben ordayken gecmis olsuna gelmedi. Kizi karsi sitede oturuyor. Gelini arabayla 15 dk. Yol mesafesi.
Ah kayinvalide her ayse teyze ile konustugunda "kizin ve gelinin bize yemege gelsin diyor. Ben enson dayanamadim. Ben kimseye hizmet edemem enayi degilim. Bi gecmis olsun dememis. Bikere bile evine davet etmedi. Diye soyledim. Gitti kp yegenlerimi istemiyor. Ben onun misafire oyle yapmiyorum. Bla bla bla.... bu durumda nasil bir yol izlemeliyim... onlar bide bu aksam gelcek. Bide son dakka soyluyor. Teyzenin geleceginden haberdardimm. Cok uzunugum kizlar birde mutsuzzz

bazi insanlar bu durumlarda ne diyecegini bilemez bende boyleyim arayamam konusamam arayan konusan herkestende daha cok uzlurum ama
cocugunuz ameliyat olmus kimin gelip kimin gittigine arayip aramadigini nasil takip ediyosunuz ben hic anlamam boyle seylerden

Merhaba hanımlar
Konuyu kısa anlatmaya calısıcam. Sizleri sıkmamak adına..
Eşimin 3 teyzesi var. Adi ayse olsun. Diger 2 teyzeler beni pek sevmez ama ayse teyze sever beni..Sagolsun. kızı ve gelini de beni pek kaile almaz . Oglum geçen sene küçük
operasyon gecirdi. Cok sukur sindi cok cok iyi. Oğlum ameliyatı ayse teyzenin semtinde oldu. Malum beni evine cagirdi gece. Kizi ve gelini ben ordayken gecmis olsuna gelmedi. Kizi karsi sitede oturuyor. Gelini arabayla 15 dk. Yol mesafesi.
Ah kayinvalide her ayse teyze ile konustugunda "kizin ve gelinin bize yemege gelsin diyor. Ben enson dayanamadim. Ben kimseye hizmet edemem enayi degilim. Bi gecmis olsun dememis. Bikere bile evine davet etmedi. Diye soyledim. Gitti kp yegenlerimi istemiyor. Ben onun misafire oyle yapmiyorum. Bla bla bla.... bu durumda nasil bir yol izlemeliyim... onlar bide bu aksam gelcek. Bide son dakka soyluyor. Teyzenin geleceginden haberdardimm. Cok uzunugum kizlar birde mutsuzzz
Kvniz ile ayni evde mi oturuyorsunuz? Misafiri cagiran kv,siz hizmet etmek zorunda degilsiniz ki.

Bir de her ne olursa olsun oglunuzun ameliyatindan bu yana bir yil gecmis,hala boyle seyleri aklinizda tutabilecek kadar kindar olmamalisiniz. Kimse size gecmis olsun demese de olur nedir yani onlar soylemeyince gecmis olmuyor mu? Sacma seyler uzerinde bir yil dusunmeyin

Ben böyle konularda kin tutulmasını anlamsız buluyorum. Zaten arada mesafe yokmuş. Ayşe teyze hatırına bir gece katlanın bitsin. Zaten yemeğe çağıran da siz değilsiniz.

ucuz hesaplar yapmaniza gerek yok bence. onlar kendilerine yakisan sekilde davranip, gecmis olsun dememisler. siz onlarla ayni kalitede hissediyorsaniz kendinizi, boyle laf soz soyleyerek kayinvalidenizle aranizi acarsiniz bos yere. gidin yardimci olun kayinvalidenize, sonucta teyze geliyor ve size iyiligi dokunmus. bence olaya ordan bakmaniz gerekir. kendi kendinize trip atarak kime tavir aliyosunuz ki. o gecmis olsun demeyenler sizi zaten sevmiyormus, ne diye sizinle ilgilensinler ki. politik davranin iste.

ne kadar beklentidesiniz siz onları aradınız mı hiç?ayse teyze beni seviyo diyosun o kadının hiç mi hatrı yok.
bu devirde hangi kaynana gelinine laf geçiriyo da gelininden medet umuyosun kızı bile aramamıs hadi,gelini sen niye kafana taktın.kızı belki seni sevmiyodur gelin de seni aramak zorunda değil.ayse teyze bitek seni seviyo onun cevresindekiler sana iyi davranmak zorunda mı sen kimsin ki,diğer teyzelerde seni sevmiyomuşş.

Back
X