- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Ben bunu demistim birine de aldigim cevap: eee kadinla neden evleneyim sadece cinsellik.icin mi ?Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildi...r.Bunları yapıyorsa,eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR
iste onu diyenler genelde eksik etek bunlar girdabina kapilmis insanlar .Ben bunu demistim birine de aldigim cevap: eee kadinla neden evleneyim sadece cinsellik.icin mi ?
Tamda dediğim gibi? Hizmetçi değilim de neyim bu evde ? Her iş benden bekleniyor. Bulaşık, ev temizleme, yemek. . Mahvoluyorum bütün gün. Ama yapmasam da bi ton laf duyuyorum. Malesef durum bu hanımlar. Ve burdaki birçok aile hatta hepsi kız çocuklarına böyle davranıyor. Öyle bilinç altıma islemiski yapmayınca kötü hissediyorum artık. Yine ailem biraz anlayışlı. Burada çok aile gördüm yemek yapılmadi diye kavga çıkaran,herseyi evdeki gelin , bekar kiz evlat ona yükleyen. Bir meslek sahibi olmayacak olsam ne yapardım diye düşünüyorum heralde bu kadar sorumluluğun altında mahvolurdum. Ben belki şanslıyım ama tanıdığım birçok arkadaşım var aynı anda hem annelik, hem gelinlik hem hizmetçilik hem aşçılık beklenen. Keşke bir makine fln olsada toplumun zihnine bu algının yanlış olduğunu soksa.. malesef çok zor insanların düşünce yapısını değiştirmek.
Sadece paylaşmak istedim.
Evet zaten sutladim :) arkamdan bir sans daha diye kostu ama ben de oyle lakayt tavırlara gelemem aradan kac sene gecti simdi bir selam versem hemen evlenelim der hala :)iste onu diyenler genelde eksik etek bunlar girdabina kapilmis insanlar .
bilmiyorlar ki ne aciz durumda olduklarini
kız cocuklarını kim yetistiriyo yine kadın lar kadınların ruhu köle bence ben hic ev isi yapmadın evlenmeden önce sevmedim sevmemde evlendim hala sevmedim esimde yapıyo bende ama mesela bugun bi konusması oldu esim uzun saat calısır bazen gelir bana yardım eder ütüy falanda sevmem kendisi yapar dusa kabin cifleme tul asma balkon yıkma nefret ederim esim yapar mesela arkadaslar diyo hic acımıyomusun iste adam gündüz calısıyo aksamda bu isleri yapıyo valla acımıyroumTamda dediğim gibi? Hizmetçi değilim de neyim bu evde ? Her iş benden bekleniyor. Bulaşık, ev temizleme, yemek. . Mahvoluyorum bütün gün. Ama yapmasam da bi ton laf duyuyorum. Malesef durum bu hanımlar. Ve burdaki birçok aile hatta hepsi kız çocuklarına böyle davranıyor. Öyle bilinç altıma islemiski yapmayınca kötü hissediyorum artık. Yine ailem biraz anlayışlı. Burada çok aile gördüm yemek yapılmadi diye kavga çıkaran,herseyi evdeki gelin , bekar kiz evlat ona yükleyen. Bir meslek sahibi olmayacak olsam ne yapardım diye düşünüyorum heralde bu kadar sorumluluğun altında mahvolurdum. Ben belki şanslıyım ama tanıdığım birçok arkadaşım var aynı anda hem annelik, hem gelinlik hem hizmetçilik hem aşçılık beklenen. Keşke bir makine fln olsada toplumun zihnine bu algının yanlış olduğunu soksa.. malesef çok zor insanların düşünce yapısını değiştirmek.
Sadece paylaşmak istedim.
bak bide yilisik ve yizsuzEvet zaten sutladim :) arkamdan bir sans daha diye kostu ama ben de oyle lakayt tavırlara gelemem aradan kac sene gecti simdi bir selam versem hemen evlenelim der hala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?