hizmetçi mi değilim de neyim ?

Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildi...r.Bunları yapıyorsa,eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR

Ah ah
Calismadan once resmen evin annesi bendim
Simdi çalışıyorum ama yine her is bende çünkü baska bir sehirdeyim
Erkekler calisan kadinla evlense de ev isini kadindan bekliyor
Yani kadin hem ise gitsin ev gecimine yardimci olsun(!) ) hem 4-4luk ev kadını olsun ev hanimi anneleri gibi, hem cocuk dogursun baksin iyi anne olsun duzgun evlat yetistirsin, hem de güzel, bakımlı, seksi olup kendini kocasina adasin
Erkekler de ise gidip gelsin, sonra yorgunum deyip kanepeye yayilsin, cocuk sesi cekmemek icin kadina sustur sunu desin, yemegi begenmeyip ne bicim.kadinsin desin!
Valla erkekler ne ise yarar sorusunu son günlerde cok.sorar oldum
Sanirim sadece cocuk.yapmak icin lazimlar ve yaslanacak bir omuz olsun o kadar

Ah be arkdasim iyiki bi meslegin var emin ol calisan biri olmayinca yani ev kizlarinin acisindan bakinca durum on kati berbat cekilmez bi hal aliyor artik hayat nesen falan kalmıyor

Herhangi bi hakka sahip degilsin misafir cagiralacaksa yada gelecek seni kaale alip soran bile olmuyir musaitmisin degilmisin

Bide farkli duruar farkli sorunlar yasayan bi evde yasiyorum sanki yasim her yil 10na katlaniyormus gibi hissediyorum

Ah biricik annem , evin işine hic sokmadı yeterki okuyun dedi hep. Sade bir kac kere gosterdi okadar , ilerde nasil olcani bil diye. Kaynanam, kizima buyugunce köyde bana yardim edecek degince ben annemin evinde gormedim oda gormiyecek dedim annem hic is gostertmedi bana, benim kizimda gormesin. Onun yerinede 2 kere donerim ben köyde, yeterki bılaşiga, supurgeye, toz almaya, camasira ve camlara girismesin . Evde saten gostertmem sade annem gibi birkac kere gosteririm.Evlenince kendisi basa gectimi yapar benim gibi diye dusunuyorum... Etrafimdakilerde goster ogrensin , belki senin gibi olamaz sonra diyorlar..

iste onu diyenler genelde eksik etek bunlar girdabina kapilmis insanlar .
bilmiyorlar ki ne aciz durumda olduklarini
Evet zaten sutladim :) arkamdan bir sans daha diye kostu ama ben de oyle lakayt tavırlara gelemem aradan kac sene gecti simdi bir selam versem hemen evlenelim der hala :)

kız cocuklarını kim yetistiriyo yine kadın lar kadınların ruhu köle bence ben hic ev isi yapmadın evlenmeden önce sevmedim sevmemde evlendim hala sevmedim esimde yapıyo bende ama mesela bugun bi konusması oldu esim uzun saat calısır bazen gelir bana yardım eder ütüy falanda sevmem kendisi yapar dusa kabin cifleme tul asma balkon yıkma nefret ederim esim yapar mesela arkadaslar diyo hic acımıyomusun iste adam gündüz calısıyo aksamda bu isleri yapıyo valla acımıyroum

ne erkekler gördüm karısının sevdasındna ölen karısı öldümü 1 senede evlenen hani karını cok seviyodun neden evlendim bide 2 ci hatuda dahada yardım eder vs

o yüzden kadınlarımız kızlarına asılıcak bekarkende is yaptırmıcak evlenincede hamur acmayı marifet sanıyo kimisi

Belki bu da yanlış bir uygulama ama annem de bana tam tersi is yaptirmaz. Yaptığım işi begenmiyor. Hadi ben sileyim yeri diyorum siliyorum ardimdan yine siliyor. Ama annem tam bir istisnadir her yemekten sonra evi süpürür. 3 öğün yendiyse 3 kere ev supurulur günde. Sinirlenince toz alinir. Şu an ben bunları yazarken yerleri gırgırlıyor. Tuhaf

Yapmayiverin guzel kardesim
Birakin
Mok gotursun evi
Valla ben birakiyorum artik cunku hal mecal kalmadi
Evliyken de durum degismiyor malesef

Valla Ben şanslılardanım annem yaptırmazdı ha yardım ederdik ama herşeyi çocuğa yuklemezdi babam halı siler kanepe siler yeri gelir çamaşır asar ha eskiden değildi böyle ama zamanlar yontuldu babam da

İş bölümü diye bir şey olmalıdır.

Çalışan bir kadınım. Kendi adıma eşimin evde iş yapmasından hiç hoşlanmam. Sevmem. Yemeğimizi ben yaparım, mutfağı ben toplarım, çamaşırları yıkar asarım. Eşim ben bu işleri yaparken çoğu zaman çocukla ilgilenir. Aşırı titiz bir tip değilim. İhtiyaç duydukça cam vs... için temizlikçi çağırırım.

Yani bütün gün dışarıda elaleme hizmet ediyoruz, birazda evimizde yapalım ne olacak ki?

Oğlum 3.5 yaşında
Çamaşırları makineye yerleştirir, elektrik süpürgesi ile yerleri temizler, bulaşık makinesini çalıştırır ve ona yapılan yemek pişerken karıştırıp pişmesine şahit olur.
Erkeklerin bir işin ucundan tutmamasından hiç hoşlanmıyorum. Anneler onları bu hale getirdi neyse ki bizler bilinçli ebeveynleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…