- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
çok yakın arkadaşım olduğundan dolayı bukdar fazla düşünüyorum kırılmaması içinn.aşağı yukarı 11 12 senemiz geçti berebaer.bu yüzden acaba sabretmelimiym diye de düşünmüyo değilim bazen.çocukluktan beri berberiz sonuçta.bana küsebilr. bidaha hiç konuşmayabilriz.değer mi sizce ??
sen ne kadar yi niyetli düşünyosun o seni alınıyorum kırlıyorum dye resmen salak yerine koyuyor..senin yerinde olsam açık açık söylerdim kızım bak derdim ben dayanamıyorum hergün ben yemek yapıyorum ben toplyorum ben temizliyorum kendni benim yerime koy çok yoruluyorum okulum da var ve resmen bu eve ben hizmetçilik yapıyorum snein eşyalarnı ben toplamak zorunda mıyım sen benimkileri topluyor musun her eşyi ben yapıyorum böyle olmaz diceksin biz seninle anlaşammıyoruz aynı evi paylaşmak için anlaşabilmek gerekir seni de kırmak istemiyorum çünkü sürekli ben konşmaya calştgmda sen tartşıyorsn ve kırlıyorsun en iyisi evleri ayrmak diceksin bu kadar ..bence daha fazla kendne eziyet etmekızlar yakın arkadaşımla aynı üniyi kazandık ve beraber eve çıktık.ama arkdaşım haddinden fazla pis dağınık ve sorumsuz.sorumsuzluğunu geçtim hadi ama pis ve dağınık olmasına dayanamıyorum.1 yıl boyunca sadece 1 kez temizlik yaptırabildim.oda zorla.yemek yapmaz hiçbizaman.(açlıktan ölse bile benm yapmamı bekler)bulaşıkları yıkamayı geç yediği tabağı bardağı bile ben kaldırrım.ilk başlarda arada sırada yalvara yalvara sofrayı toplatırabiliyodum ama sonraları bnede pes ettim.bigün kahvaltı yaptık salonda. acil çıkmam gerekiyodu sofrayı bıraktım öyle 23 te eve geldim sofra öylece duruyyo.tepem attı tabi ama oldukça sakin bi şekilde bari tezgaha toplasaydın onları dememle kalktı sinrili sinirli tabkları bardkları birbirine vura vura topladı.dediğime bin pişman oldum.ne dedim ebn sana şimdi dedim yok çok kırlmışta öyle demem gerekmiyomuşta unutmuş toplamayayıda.ogünden sonra ağzımı açıp bişey demedim daha zaten.o olmadığı zamnlarda kalkarım odayı dip köşe temizlerim ferah ferah bi oturym diye. o gelir alllaahh evin altını üstüne getiiri.yeni temizlemiş 1 2 gün sabredeym temz düzenli olayım demez.eve aykabıyla girer bazı zamanlar kızma temzilicem ben der(hiçbizaman temzilemez tabi).resmen 1 yıl boyunca ona hizmetçilik yaptım.bikere bende yapmicam hiçbişey dedim 2 hafta sabredbldim o pisliğe ancaak.bana evide çöp götüryo eskiden senin zorunla yapardık ama şimdi sende saldın dedi.bende sevindim rahatsız oldu psilikten diye hadi yapalım temzlik dedim yarın yaparz 2 gün sonra yaparz diye diye yine bana kaldı.şimdi ben bu arkadaşımla aynı evi paylaşmak istemiyorum ona nasıl bu durumu izah edebilrim kırmadan ?çünkü çok alıngan hemen küsüyo herşeye. bi kaçkere temizlik konusunu dile getirdim böyle gitmez diye ama hep tartışma yarattı. sende dost musun dedi bana bukdar basit şeyleri söylüyosun dedi.napıcam kızlar yardım edin lütfenn. seneye yine hizmetçilik yapmak istemiyorum
ya da sen de sadece kendine yemek pişir kendi eylerini topla yıka o da mal gibi kalsın aaaa çok snirlendim be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?