- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
kızlar yakın arkadaşımla aynı üniyi kazandık ve beraber eve çıktık.ama arkdaşım haddinden fazla pis dağınık ve sorumsuz.sorumsuzluğunu geçtim hadi ama pis ve dağınık olmasına dayanamıyorum.1 yıl boyunca sadece 1 kez temizlik yaptırabildim.oda zorla.yemek yapmaz hiçbizaman.(açlıktan ölse bile benm yapmamı bekler)bulaşıkları yıkamayı geç yediği tabağı bardağı bile ben kaldırrım.ilk başlarda arada sırada yalvara yalvara sofrayı toplatırabiliyodum ama sonraları bnede pes ettim.bigün kahvaltı yaptık salonda. acil çıkmam gerekiyodu sofrayı bıraktım öyle 23 te eve geldim sofra öylece duruyyo.tepem attı tabi ama oldukça sakin bi şekilde bari tezgaha toplasaydın onları dememle kalktı sinrili sinirli tabkları bardkları birbirine vura vura topladı.dediğime bin pişman oldum.ne dedim ebn sana şimdi dedim yok çok kırlmışta öyle demem gerekmiyomuşta unutmuş toplamayayıda.ogünden sonra ağzımı açıp bişey demedim daha zaten.o olmadığı zamnlarda kalkarım odayı dip köşe temizlerim ferah ferah bi oturym diye. o gelir alllaahh evin altını üstüne getiiri.yeni temizlemiş 1 2 gün sabredeym temz düzenli olayım demez.eve aykabıyla girer bazı zamanlar kızma temzilicem ben der(hiçbizaman temzilemez tabi).resmen 1 yıl boyunca ona hizmetçilik yaptım.bikere bende yapmicam hiçbişey dedim 2 hafta sabredbldim o pisliğe ancaak.bana evide çöp götüryo eskiden senin zorunla yapardık ama şimdi sende saldın dedi.bende sevindim rahatsız oldu psilikten diye hadi yapalım temzlik dedim yarın yaparz 2 gün sonra yaparz diye diye yine bana kaldı.şimdi ben bu arkadaşımla aynı evi paylaşmak istemiyorum ona nasıl bu durumu izah edebilrim kırmadan ?çünkü çok alıngan hemen küsüyo herşeye. bi kaçkere temizlik konusunu dile getirdim böyle gitmez diye ama hep tartışma yarattı. sende dost musun dedi bana bukdar basit şeyleri söylüyosun dedi.napıcam kızlar yardım edin lütfenn. seneye yine hizmetçilik yapmak istemiyorum
kızlar yakın arkadaşımla aynı üniyi kazandık ve beraber eve çıktık.ama arkdaşım haddinden fazla pis dağınık ve sorumsuz.sorumsuzluğunu geçtim hadi ama pis ve dağınık olmasına dayanamıyorum.1 yıl boyunca sadece 1 kez temizlik yaptırabildim.oda zorla.yemek yapmaz hiçbizaman.(açlıktan ölse bile benm yapmamı bekler)bulaşıkları yıkamayı geç yediği tabağı bardağı bile ben kaldırrım.ilk başlarda arada sırada yalvara yalvara sofrayı toplatırabiliyodum ama sonraları bnede pes ettim.bigün kahvaltı yaptık salonda. Acil çıkmam gerekiyodu sofrayı bıraktım öyle 23 te eve geldim sofra öylece duruyyo.tepem attı tabi ama oldukça sakin bi şekilde bari tezgaha toplasaydın onları dememle kalktı sinrili sinirli tabkları bardkları birbirine vura vura topladı.dediğime bin pişman oldum.ne dedim ebn sana şimdi dedim yok çok kırlmışta öyle demem gerekmiyomuşta unutmuş toplamayayıda.ogünden sonra ağzımı açıp bişey demedim daha zaten.o olmadığı zamnlarda kalkarım odayı dip köşe temizlerim ferah ferah bi oturym diye. O gelir alllaahh evin altını üstüne getiiri.yeni temizlemiş 1 2 gün sabredeym temz düzenli olayım demez.eve aykabıyla girer bazı zamanlar kızma temzilicem ben der(hiçbizaman temzilemez tabi).resmen 1 yıl boyunca ona hizmetçilik yaptım.bikere bende yapmicam hiçbişey dedim 2 hafta sabredbldim o pisliğe ancaak.bana evide çöp götüryo eskiden senin zorunla yapardık ama şimdi sende saldın dedi.bende sevindim rahatsız oldu psilikten diye hadi yapalım temzlik dedim yarın yaparz 2 gün sonra yaparz diye diye yine bana kaldı.şimdi ben bu arkadaşımla aynı evi paylaşmak istemiyorum ona nasıl bu durumu izah edebilrim kırmadan ?çünkü çok alıngan hemen küsüyo herşeye. Bi kaçkere temizlik konusunu dile getirdim böyle gitmez diye ama hep tartışma yarattı. Sende dost musun dedi bana bukdar basit şeyleri söylüyosun dedi.napıcam kızlar yardım edin lütfenn. Seneye yine hizmetçilik yapmak istemiyorum
çok yakın arkadaşım olduğundan dolayı bukdar fazla düşünüyorum kırılmaması içinn.aşağı yukarı 11 12 senemiz geçti berebaer.bu yüzden acaba sabretmelimiym diye de düşünmüyo değilim bazen.çocukluktan beri berberiz sonuçta.bana küsebilr. Bidaha hiç konuşmayabilriz.değer mi sizce ??
arkadasının pıs oldugunu bılmıyormuydun,hem eger yakın arkadasınsa o kadar,oturup sohpet edebılecek durumda olmalısınız,dımı?otur aynen burda yazdıgın sekılde konus.
kesinlikle ayır evini gitsin..
üni.nin ilk yıllarında benimde vardı öyle ev arkadaşlarım tabi seninki kadar değildi çok şükür ama yine de insanı deli ederdi
zor dayandım valla
biber kızartması yapardım aaa bunu nası yaptın ya çok güzel olmuş derdiii
bildiğin biber kızartması işte nası nası yaptım yanii
hiçbişiden anlamazdı..
yemeği ben yapar bulaşığı ben toplardım..
süpürge açmayı bile bilmezdi
dayanamadım çıktım yurda yerleştim
ohhh mis valla kimsenin sorumsuzluğunu üstlenemem
kırılırmış edermiş hiç de umrumda olmaz
şuan resmen üzerinden faydalanıyor
açık açık konuş tamam arkadaş olarak süperiz ama bizden ev arkadaşı olmaz de
aynı evde yaşayamıyorz de ya da ne bilim yurda çıkmayı fln düşünürsen yurda çıkıcam ben bu yıl de..
arkadaşınız abartmış çünkü artık.. sorumluluk alıcak yaşı çoktan geçmiş
siz onun anası babası değilsiniz ki herşeyini çekesiniz.
çocuk gibi küsme zamanı çoktan geçmiş..
canım bende en yakın 2 arkadaşımla aynı evi paylaşıyorum.kendi evimde 3 kadınla aynı evde büyüdüğüm için biraz şımartıldım ne yemek bilirdim ne temizlik, sofrayı bırak bir bardağı alıp mutfağa götürdüğümü hatırlamam.
ama aynı evde olunca işler farklılaşıyor şimdi yemekleri yapıyorum, dipköşe temizlik, çamaşır.arkadaşımın odasını bile yeri geliyor ben topluyorum.bu işte sorumluluklarının farkına varmak.ben nasıl özen gösteriyorsam diğerleride öyle.
bana ilk eve çıkacağım zaman bak çıkma ne kadar yakın arkadaş olursanız olun evde işler değişiyor demişlerdi.çünkü çevremde çoğu eve çıkan arkadaşım kavgayla ayrıldı.eşler bile birbirlerini aynı evi paylaşınca tam olarak tanıyabiliyor.
bence; ailem artık evde kalmamı istemiyor, yurda çıkmamı istiyorlar gibi birşey diyebilirsin.gerçi arkadaşının yüzsüzlüğüne karşı kırılır mı diye düşünmemen lazım ama..
kızlar yakın arkadaşımla aynı üniyi kazandık ve beraber eve çıktık.ama arkdaşım haddinden fazla pis dağınık ve sorumsuz.sorumsuzluğunu geçtim hadi ama pis ve dağınık olmasına dayanamıyorum.1 yıl boyunca sadece 1 kez temizlik yaptırabildim.oda zorla.yemek yapmaz hiçbizaman.(açlıktan ölse bile benm yapmamı bekler)bulaşıkları yıkamayı geç yediği tabağı bardağı bile ben kaldırrım.ilk başlarda arada sırada yalvara yalvara sofrayı toplatırabiliyodum ama sonraları bnede pes ettim.bigün kahvaltı yaptık salonda. acil çıkmam gerekiyodu sofrayı bıraktım öyle 23 te eve geldim sofra öylece duruyyo.tepem attı tabi ama oldukça sakin bi şekilde bari tezgaha toplasaydın onları dememle kalktı sinrili sinirli tabkları bardkları birbirine vura vura topladı.dediğime bin pişman oldum.ne dedim ebn sana şimdi dedim yok çok kırlmışta öyle demem gerekmiyomuşta unutmuş toplamayayıda.ogünden sonra ağzımı açıp bişey demedim daha zaten.o olmadığı zamnlarda kalkarım odayı dip köşe temizlerim ferah ferah bi oturym diye. o gelir alllaahh evin altını üstüne getiiri.yeni temizlemiş 1 2 gün sabredeym temz düzenli olayım demez.eve aykabıyla girer bazı zamanlar kızma temzilicem ben der(hiçbizaman temzilemez tabi).resmen 1 yıl boyunca ona hizmetçilik yaptım.bikere bende yapmicam hiçbişey dedim 2 hafta sabredbldim o pisliğe ancaak.bana evide çöp götüryo eskiden senin zorunla yapardık ama şimdi sende saldın dedi.bende sevindim rahatsız oldu psilikten diye hadi yapalım temzlik dedim yarın yaparz 2 gün sonra yaparz diye diye yine bana kaldı.şimdi ben bu arkadaşımla aynı evi paylaşmak istemiyorum ona nasıl bu durumu izah edebilrim kırmadan ?çünkü çok alıngan hemen küsüyo herşeye. bi kaçkere temizlik konusunu dile getirdim böyle gitmez diye ama hep tartışma yarattı. sende dost musun dedi bana bukdar basit şeyleri söylüyosun dedi.napıcam kızlar yardım edin lütfenn. seneye yine hizmetçilik yapmak istemiyorum
SENDE DOSTMUSUN bukadar basit şeyleri söylüyorsun demesinden , kızın seni kullandığı çok aşikar dost ayağına hani derler ya abi ayağına falan diye aynen o misal ben olsam çoktan saç baş yolmuştum alıngan ayaklarına yatıyordur taviz verme zaten evlenince kocana da yapacan bunları şimdiden kendini soğutma yapmıyosa defolsun defolmuyosa sen kaykıl ordan olmuyosa ben gelir ağzını burnunu kırarım sidiklinin ama taviz verme kullanıyor dostuz ayağına haberin olsun az cırlak ol cırlak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?