hizmetçisi oldum resmen

kızlar yakın arkadaşımla aynı üniyi kazandık ve beraber eve çıktık.ama arkdaşım haddinden fazla pis dağınık ve sorumsuz.sorumsuzluğunu geçtim hadi ama pis ve dağınık olmasına dayanamıyorum.1 yıl boyunca sadece 1 kez temizlik yaptırabildim.oda zorla.yemek yapmaz hiçbizaman.(açlıktan ölse bile benm yapmamı bekler)bulaşıkları yıkamayı geç yediği tabağı bardağı bile ben kaldırrım.ilk başlarda arada sırada yalvara yalvara sofrayı toplatırabiliyodum ama sonraları bnede pes ettim.bigün kahvaltı yaptık salonda. acil çıkmam gerekiyodu sofrayı bıraktım öyle 23 te eve geldim sofra öylece duruyyo.tepem attı tabi ama oldukça sakin bi şekilde bari tezgaha toplasaydın onları dememle kalktı sinrili sinirli tabkları bardkları birbirine vura vura topladı.dediğime bin pişman oldum.ne dedim ebn sana şimdi dedim yok çok kırlmışta öyle demem gerekmiyomuşta unutmuş toplamayayıda.ogünden sonra ağzımı açıp bişey demedim daha zaten.o olmadığı zamnlarda kalkarım odayı dip köşe temizlerim ferah ferah bi oturym diye. o gelir alllaahh evin altını üstüne getiiri.yeni temizlemiş 1 2 gün sabredeym temz düzenli olayım demez.eve aykabıyla girer bazı zamanlar kızma temzilicem ben der(hiçbizaman temzilemez tabi).resmen 1 yıl boyunca ona hizmetçilik yaptım.bikere bende yapmicam hiçbişey dedim 2 hafta sabredbldim o pisliğe ancaak.bana evide çöp götüryo eskiden senin zorunla yapardık ama şimdi sende saldın dedi.bende sevindim rahatsız oldu psilikten diye hadi yapalım temzlik dedim yarın yaparz 2 gün sonra yaparz diye diye yine bana kaldı.şimdi ben bu arkadaşımla aynı evi paylaşmak istemiyorum ona nasıl bu durumu izah edebilrim kırmadan ?çünkü çok alıngan hemen küsüyo herşeye. bi kaçkere temizlik konusunu dile getirdim böyle gitmez diye ama hep tartışma yarattı. sende dost musun dedi bana bukdar basit şeyleri söylüyosun dedi.napıcam kızlar yardım edin lütfenn. seneye yine hizmetçilik yapmak istemiyorum:(

canım alınganlık küslük yaptı diye bir çözüme ulaşamazsın ki. acımayacaksın, herkes kendi sorumluluğunu almayı bilecek... küçük çocuk değil ki bu kocaman kız. küserse de küssün. kaybedecek olan sen değil ki, o...

o seni dilediği gibi kullansın sen onu kırmaktan kork...
bence açık açık söyle sorunun bu olduğunu kendini bilsin en azından..
bi işi adam akıllı yaparsın sonra beğenmezlerse alınganlık yaparsın...
hem keyif yapsın hem trip benm bile sinir oldum valla...
ayır evini ve mutlaka ama mutlaka söyle onun ne kadar dağınık ve pasaklı olduğunu..
az yesin hizmetçi tutsun kendine...

cnmm dostluk başka ev arkadaşlığı bambaşka...

açıkça söyleyemeyeceksen telefonlarına falan çıkma eğer ailesiyle falanda tanışıyorsanızda eğer ev için seni ararsa annene söyle annesine desin kızım kızınla kalsın istemiyorum.. hasta haline bile acımıyormuş herşeyi kızımdan bekliyormuş kızım hastada olsa yapıyormuş bile bile kızıma işkence edemem k.bakma aynı evde kalmalarına razı değilim desin ayrıca annene bırakmadan sende direkt konuşabilirsin k.bakma geçen sene yaşadıklarımızdan sonra dostluğun başka ev arkadaşlığının başka olduğunu anladım... aynı geçinebileceğimizi düşünemiyorum deyin
açıkça söyleyin bence böyle bir insanı kaybetmek size koymaz bence ayrıca kaybetmezsenizde merak etmeyin sadece 1-2 trip birkaç hafta konuşmaz sonra konuşur
ayrıca yakın arkadaşım demişsin ama insan insan olduğu için en azından yardım eder hadi onu geçtim... biraz olsun değer verse yine de birşeylerin ucundan tutması lazmmm bence sen bu kızı fazla ciddiye alıyorsun ama o seni tiye bile almıyor :19:

kızlar yakın arkadaşımla aynı üniyi kazandık ve beraber eve çıktık.ama arkdaşım haddinden fazla pis dağınık ve sorumsuz.sorumsuzluğunu geçtim hadi ama pis ve dağınık olmasına dayanamıyorum.1 yıl boyunca sadece 1 kez temizlik yaptırabildim.oda zorla.yemek yapmaz hiçbizaman.(açlıktan ölse bile benm yapmamı bekler)bulaşıkları yıkamayı geç yediği tabağı bardağı bile ben kaldırrım.ilk başlarda arada sırada yalvara yalvara sofrayı toplatırabiliyodum ama sonraları bnede pes ettim.bigün kahvaltı yaptık salonda. Acil çıkmam gerekiyodu sofrayı bıraktım öyle 23 te eve geldim sofra öylece duruyyo.tepem attı tabi ama oldukça sakin bi şekilde bari tezgaha toplasaydın onları dememle kalktı sinrili sinirli tabkları bardkları birbirine vura vura topladı.dediğime bin pişman oldum.ne dedim ebn sana şimdi dedim yok çok kırlmışta öyle demem gerekmiyomuşta unutmuş toplamayayıda.ogünden sonra ağzımı açıp bişey demedim daha zaten.o olmadığı zamnlarda kalkarım odayı dip köşe temizlerim ferah ferah bi oturym diye. O gelir alllaahh evin altını üstüne getiiri.yeni temizlemiş 1 2 gün sabredeym temz düzenli olayım demez.eve aykabıyla girer bazı zamanlar kızma temzilicem ben der(hiçbizaman temzilemez tabi).resmen 1 yıl boyunca ona hizmetçilik yaptım.bikere bende yapmicam hiçbişey dedim 2 hafta sabredbldim o pisliğe ancaak.bana evide çöp götüryo eskiden senin zorunla yapardık ama şimdi sende saldın dedi.bende sevindim rahatsız oldu psilikten diye hadi yapalım temzlik dedim yarın yaparz 2 gün sonra yaparz diye diye yine bana kaldı.şimdi ben bu arkadaşımla aynı evi paylaşmak istemiyorum ona nasıl bu durumu izah edebilrim kırmadan ?çünkü çok alıngan hemen küsüyo herşeye. Bi kaçkere temizlik konusunu dile getirdim böyle gitmez diye ama hep tartışma yarattı. Sende dost musun dedi bana bukdar basit şeyleri söylüyosun dedi.napıcam kızlar yardım edin lütfenn. Seneye yine hizmetçilik yapmak istemiyorum:(

ayyy senı ne kadaar guzel anlıyoruum,ben o zamanlara donseydım kesın ev arkadasımı degıstırırdım dıyorum,ve sen o zamandasın ve de degıstır,sen ders calısmalısın,temızlık yapmak zorunda degılsın,asla bu kadar degerlı yıllarını pısın bırıne kurban etme.arkasaımsın ne ala,ama eger sen de benı arkadas olarak goruyorsan bu kadar zahmete katlasmama goz yummazın de.bunu bıl kı bu kadar yufka yureklı olma,senın ufak bı yalnısını gorsun anında hadı bana eyvallah der ama sen daha nasıl soylesem derdındesın.allah yardımcın olsun.hem mubarek ay ,dua et kı allah kolaylastırsın.

çok yakın arkadaşım olduğundan dolayı bukdar fazla düşünüyorum kırılmaması içinn.aşağı yukarı 11 12 senemiz geçti berebaer.bu yüzden acaba sabretmelimiym diye de düşünmüyo değilim bazen.çocukluktan beri berberiz sonuçta.bana küsebilr. Bidaha hiç konuşmayabilriz.değer mi sizce ??

arkadasının pıs oldugunu bılmıyormuydun,hem eger yakın arkadasınsa o kadar,oturup sohpet edebılecek durumda olmalısınız,dımı?otur aynen burda yazdıgın sekılde konus.

arkadasının pıs oldugunu bılmıyormuydun,hem eger yakın arkadasınsa o kadar,oturup sohpet edebılecek durumda olmalısınız,dımı?otur aynen burda yazdıgın sekılde konus.

biliyodum tabikide ama aynı ortamı paylaşacağmız için böyle davranacağını tahmin edemedim.en başından böyle anlaşamamıştık ki bilemedim ben.bu hayallerle ev tutmamıştım onunla.sohpet edebilccek durum elbette oluyo ama hiçbi kusurunu söylemeye gelmiyo işte.perşembe günü iftara gelecek bize.konuşucağm onunla kesin bi şekilde.sonuçlarını az çok tahmin edebiliyiorum ama neyse.

canım bende en yakın 2 arkadaşımla aynı evi paylaşıyorum.kendi evimde 3 kadınla aynı evde büyüdüğüm için biraz şımartıldım ne yemek bilirdim ne temizlik, sofrayı bırak bir bardağı alıp mutfağa götürdüğümü hatırlamam.
ama aynı evde olunca işler farklılaşıyor şimdi yemekleri yapıyorum, dipköşe temizlik, çamaşır.arkadaşımın odasını bile yeri geliyor ben topluyorum.bu işte sorumluluklarının farkına varmak.ben nasıl özen gösteriyorsam diğerleride öyle.
bana ilk eve çıkacağım zaman bak çıkma ne kadar yakın arkadaş olursanız olun evde işler değişiyor demişlerdi.çünkü çevremde çoğu eve çıkan arkadaşım kavgayla ayrıldı.eşler bile birbirlerini aynı evi paylaşınca tam olarak tanıyabiliyor.
bence; ailem artık evde kalmamı istemiyor, yurda çıkmamı istiyorlar gibi birşey diyebilirsin.gerçi arkadaşının yüzsüzlüğüne karşı kırılır mı diye düşünmemen lazım ama..

kesinlikle ayır evini gitsin..
üni.nin ilk yıllarında benimde vardı öyle ev arkadaşlarım tabi seninki kadar değildi çok şükür ama yine de insanı deli ederdi
zor dayandım valla
biber kızartması yapardım aaa bunu nası yaptın ya çok güzel olmuş derdiii :53::53::53:
bildiğin biber kızartması işte nası nası yaptım yanii :27::27:
hiçbişiden anlamazdı..
yemeği ben yapar bulaşığı ben toplardım..
süpürge açmayı bile bilmezdi :19::19:
dayanamadım çıktım yurda yerleştim
ohhh mis valla kimsenin sorumsuzluğunu üstlenemem
kırılırmış edermiş hiç de umrumda olmaz
şuan resmen üzerinden faydalanıyor
açık açık konuş tamam arkadaş olarak süperiz ama bizden ev arkadaşı olmaz de
aynı evde yaşayamıyorz de ya da ne bilim yurda çıkmayı fln düşünürsen yurda çıkıcam ben bu yıl de..
arkadaşınız abartmış çünkü artık.. sorumluluk alıcak yaşı çoktan geçmiş
siz onun anası babası değilsiniz ki herşeyini çekesiniz.
çocuk gibi küsme zamanı çoktan geçmiş..:19::19:

sizinki yine yaptıklarınızı beğeniyomuş benimkinin bazenn ne biçim olmuş bu dediği bile oluyodu.ayy koca gibi resmen .tabi ozaman kendin yapta bende yiyeym falan diye cevap veriyodum ama pek tınlamıyodu.sanırım bende peygamber sabrı varmış.ama artık kesinlikle katlanamam ona

canım bende en yakın 2 arkadaşımla aynı evi paylaşıyorum.kendi evimde 3 kadınla aynı evde büyüdüğüm için biraz şımartıldım ne yemek bilirdim ne temizlik, sofrayı bırak bir bardağı alıp mutfağa götürdüğümü hatırlamam.
ama aynı evde olunca işler farklılaşıyor şimdi yemekleri yapıyorum, dipköşe temizlik, çamaşır.arkadaşımın odasını bile yeri geliyor ben topluyorum.bu işte sorumluluklarının farkına varmak.ben nasıl özen gösteriyorsam diğerleride öyle.
bana ilk eve çıkacağım zaman bak çıkma ne kadar yakın arkadaş olursanız olun evde işler değişiyor demişlerdi.çünkü çevremde çoğu eve çıkan arkadaşım kavgayla ayrıldı.eşler bile birbirlerini aynı evi paylaşınca tam olarak tanıyabiliyor.
bence; ailem artık evde kalmamı istemiyor, yurda çıkmamı istiyorlar gibi birşey diyebilirsin.gerçi arkadaşının yüzsüzlüğüne karşı kırılır mı diye düşünmemen lazım ama..

banda çok söyleyen oldu ama bende dinlemedim.aynı evde yaşıyosak tartışma normaldir olack öyle şeyler tabi dedim ama benimki tartışmaya bile izin vermedi sağlolsun.şimdi keşke dinlseydim söylenenleri diyorum.bidha ne ev ne oda arkadaşına tövbee ettim ben bu sene.

kirayı ödeyemicem artık, daha düşük kiralı bir eve çıkmam lazım falan diye bir şey uydurabilirsin bence.
uydururken de biraz ağlarsan inanır gibime geliyor.
hem kalbi de kırılmaz.

Bu atasözünü kesinlikle affına sığınarak söylüyorum keşke biraz daha kibar bir söz bulabilseydim sen buna alınma ama insan eşek olduktan sonra semer vuran çok olurmuş. Senin kide bu hesap. Neden seni düşünmeyen bir insan için sinir hastası olasın ki? o yapmıyosa sende yapma ya da kendi işini gör onunkini bırak diye bir mantık olamaz bence aynı evin içinde. Sen zaten onun alınıp kızmasından çekiniyosun bu durumda aynı evin içinde birbirinize girersiniz. Bunu göze alabiliyorsan o durumdansa evleri ayırmak daha mantıklı onu göze al. Al karşına düzgün bir şekilde anlat pissin şöylesin böylesin değil de hani daha yumuşak ,daha kararlı bir şekilde söylemen lazım. Ama mutlaka söyle sonuçta o senin zayıf noktanı bulmuş kullanmaya devam ediyor. İlk biten arkadaşlığın o mu olucak sanki? Ayrıca kendini düzeltmeyen hep senden bekleyen ve bu kadar basit bir şeyden onun arkadaşlığınızı bitireceğini düşünüyorsan zaten siz samimi arkadaş fln değilsinizdir. Birlikte zaman geçiren iki kişi olma ihtimaliniz çook yüksek.Kendinden taviz verdiğin bir ilişkinin de isterse 11 yıllık isterse 21 yıllık bir ilişki olsun sağlam olup ömrünüz boyunca süreceğini sanmıyorum.

Uzun bir arkadaşlığınız olmuş onuda kaybetmek istemiyorsanız hem işlerden biraz olsun hafiflersiniz imkanınızn varsa özel yurda çıkın.Ev değiştiriseniz arkadaşlığınız zedelenebilir ama yurt olayı olunca bıkıtım artık ev sorumluluğundan dersiniz

Son düzenleme:
Ben 30'umdan sonra kendi değerimi anladım.. Bazen bencil olmanın gerekliliğini farkettim...
İnsanları kırmayayım diye kendimi paramparça etmişim de haberim olmamış.. Neyse ki uyandım.
Sen de bu güzel günlerini, keyifle geçirmek varken neden bir başkasının sorumluluğunu üstelenerek geçiresin ki?
Evin düzenine ayırdığın vakti derslerine ayırabilirsin.
Senin zamanını çalıyor arkadaşın.. En değerli şey!! Böyle düşün..

kız seni bir güzel enayi yerine koyuyor sen kırılmıyor musun buna da onu kırmayım diyorsun kır gitsin...

ünide ilk zamanlar taniştığın kişilerle genelde mezun olurken konuşmaz bile insanlar..

dost most çok zor yani

o senin dostunda değil zaten...farkettiysen eğer.

kızlar yakın arkadaşımla aynı üniyi kazandık ve beraber eve çıktık.ama arkdaşım haddinden fazla pis dağınık ve sorumsuz.sorumsuzluğunu geçtim hadi ama pis ve dağınık olmasına dayanamıyorum.1 yıl boyunca sadece 1 kez temizlik yaptırabildim.oda zorla.yemek yapmaz hiçbizaman.(açlıktan ölse bile benm yapmamı bekler)bulaşıkları yıkamayı geç yediği tabağı bardağı bile ben kaldırrım.ilk başlarda arada sırada yalvara yalvara sofrayı toplatırabiliyodum ama sonraları bnede pes ettim.bigün kahvaltı yaptık salonda. acil çıkmam gerekiyodu sofrayı bıraktım öyle 23 te eve geldim sofra öylece duruyyo.tepem attı tabi ama oldukça sakin bi şekilde bari tezgaha toplasaydın onları dememle kalktı sinrili sinirli tabkları bardkları birbirine vura vura topladı.dediğime bin pişman oldum.ne dedim ebn sana şimdi dedim yok çok kırlmışta öyle demem gerekmiyomuşta unutmuş toplamayayıda.ogünden sonra ağzımı açıp bişey demedim daha zaten.o olmadığı zamnlarda kalkarım odayı dip köşe temizlerim ferah ferah bi oturym diye. o gelir alllaahh evin altını üstüne getiiri.yeni temizlemiş 1 2 gün sabredeym temz düzenli olayım demez.eve aykabıyla girer bazı zamanlar kızma temzilicem ben der(hiçbizaman temzilemez tabi).resmen 1 yıl boyunca ona hizmetçilik yaptım.bikere bende yapmicam hiçbişey dedim 2 hafta sabredbldim o pisliğe ancaak.bana evide çöp götüryo eskiden senin zorunla yapardık ama şimdi sende saldın dedi.bende sevindim rahatsız oldu psilikten diye hadi yapalım temzlik dedim yarın yaparz 2 gün sonra yaparz diye diye yine bana kaldı.şimdi ben bu arkadaşımla aynı evi paylaşmak istemiyorum ona nasıl bu durumu izah edebilrim kırmadan ?çünkü çok alıngan hemen küsüyo herşeye. bi kaçkere temizlik konusunu dile getirdim böyle gitmez diye ama hep tartışma yarattı. sende dost musun dedi bana bukdar basit şeyleri söylüyosun dedi.napıcam kızlar yardım edin lütfenn. seneye yine hizmetçilik yapmak istemiyorum:(

SENDE DOSTMUSUN bukadar basit şeyleri söylüyorsun demesinden , kızın seni kullandığı çok aşikar dost ayağına hani derler ya abi ayağına falan diye aynen o misal ben olsam çoktan saç baş yolmuştum alıngan ayaklarına yatıyordur taviz verme zaten evlenince kocana da yapacan bunları şimdiden kendini soğutma yapmıyosa defolsun defolmuyosa sen kaykıl ordan olmuyosa ben gelir ağzını burnunu kırarım sidiklinin ama taviz verme kullanıyor dostuz ayağına haberin olsun az cırlak ol cırlak :)

hep derler zaten en yakın arkla eve cıkılmaz die ..

neden dayanıosun guzelım hemen evlerı ayır guzelce konus acık acık dıle getır
senın yerınde olsam o ınsanla ılıskıyı keserdım.

saygısız cnku !

SENDE DOSTMUSUN bukadar basit şeyleri söylüyorsun demesinden , kızın seni kullandığı çok aşikar dost ayağına hani derler ya abi ayağına falan diye aynen o misal ben olsam çoktan saç baş yolmuştum alıngan ayaklarına yatıyordur taviz verme zaten evlenince kocana da yapacan bunları şimdiden kendini soğutma yapmıyosa defolsun defolmuyosa sen kaykıl ordan olmuyosa ben gelir ağzını burnunu kırarım sidiklinin ama taviz verme kullanıyor dostuz ayağına haberin olsun az cırlak ol cırlak :)

sidiklinin :D güldüm buna ya.hoşuma gitti:D cırlak olmayı pek beceremiyorum malesef

Back
X