hizmetçisi oldum resmen

konuşup kurtulmuşsunuz sizin adınıza sevindim.kafanıza takmayın dediği lafı benim anladığım kadarıyla bulaf şu anlama geliyor sen yaptıkça işi gücü bu sana güvenmiş o yapar o eder o becerir. bazan bazı insanlara iylik yaramıyor bizde bir söz vardır görmedimle duymadım çook gada savarmış sende her sorumluluğu üzerine alma bundan sonra bu senin kardeşin değildi arkadaşındı unutma..üzülmene değmez

arkadaşımla yolları ayırdık.küs değiliz ama artık hiçbizaman eskisi gibi olamaycz.hernekdar tatlı tatlı konuşaym kırgınlık olmasın diye uğraştımsada olmad ıolay ona okdar basit geliyo ki hala.tek isteiğim kendi gibi biriyle karşılaşsın ve benim çektiğim şeyi anlasın.en çokta şu lafı oturdu içime ''kendini göstermeseydin'' bu ne demek ya Allah aşkına ben bisürü şeyine tahammül ederken söylencek şey mi bu .durup durup hala bu dediğini düşünüyorum.kızda nankörlük hadsafhada . neyse.buda bi hayat tecrübesi oldu bana.yakın arkadştan ev arkadaşı olmuyomuş

Tatlım bakma sen ona. Hem evin bütün işlerini senin üstüne yıkmış hem de bu kadar iyiliğinin üstüne nankörlük yapmış. Eğer konuşmasaydın diğer dönem her şey daha çok gözüne batacaktı ve kavga edecektiniz. Öyle gidecekti. Konuşmakla en iyisini yapmışsın. :46:

az bile sölemişim sidikliye :D evet yaptıgı pişkinlik ama dogru söylemiş fazlada belli etme kendini cnm insanlar hep kolayına kaçıo

üniversitede yakın arkadaş olmuyor.en iyisi ev arkadaşını az tanıdığın biri seçmek en azından yolları ayırdığında az üzülürsün :)

İki oda degistirdim, ikisinde de hizmetci gibiydim resmen hele ilk kaldıgım odadaki arkadas gelir odaya, merhaba der, gecer yatagına uzanır tv' yi döndürür kendine ceker polarını bir güzel uyur, her yer toz, orda sac, burda sac umrunda degil dünya, smuwiLa yapıyor nasılsa, dayanamıyordum iste bende, onun keyfini beklersem o pislikte ölürüm herhalde ben, bizim yurtta banyo ve tuvalet odalara dahildi sürekli banyoyu falan ben yıkıyordum yarı yıl tatilinden dönmüstük önce yurda ben gitmistim, banyo' ya bi baktım dusakabin vardı, ici sac dolu ve su gitmemis hic ellemedim geldi gördü ne dese begenirsiniz? SmuwiLa saclarını alır mısın? Ay senin sacların ne kadar cok dökülüyor.. :53:

Halbuki ben sacımı falan yıkamamıstım mümkün degil bir anda da o kadar sacımın dökülmesi..
Diger oda arkadasımda odayı otel gibi kullanırdı, gündüz bütün gün uyur, gece nette dolasır sabaha kadar kahve, sigara herseyim les gibi sigara kokuyordu, camı acıyorum 5 dk. gecmeden kapatıyordu neymis üsüyormus!!

Kayısı kopukları cekiyorum herhalde..
Ay aklıma geldi sinir oldum simdi, iyi yapmıssın ben yurtta dayanamıyordum sen bide evdesin, kızın annesi gibi olmussun resmen ohh ne ala, insan yedigi seyleride mi toplamaz yahu? Nasıl unutur? Ancak isine gelmedigi zaman, üsengeclikten unutur.

Seni bilmem canım ama ben olsam böyle bi arkadaşıma hiç aldırış etmeden her şeyi söylerdim.:41: Banane canım kırılırsa kırılsın. Sen ona hizmetçilik ederken hiç kırılmıyor musun da onu kırmamaya çalışıyorsun? :22: 1 yıl yine iyi dayanmışsın, ben onu bile yapamazdım. Bence hiç çekinmeden söyle ne söyleyeceksen. Yoksa o okuduğun sene boyunca öyle gider.

oyle huyunun olduğunu bilseydin bastan kabul etmezdin diye düşünüyorum seneye baska bi arkadsınla kalacagını sole

Back
X