Hla dk yapamadm

sağolun arkadaşlar.dr.kendisi düşer,tehlikesi yok dedi.birkaç saat önce konuştuk.perşembe günü çağırdı ultrasona.inşallah hepinizin yüzü güler.

arkadaşlar 7+4 haftalık hamileyim. her iki bebek kesesi de gelişmemiş ve kalp atışlarını duyamadık. doktor kesin düşer dedi. zaten 5 gündür de kanamam var. herhangi bir şey yapmam gerekmiyormuş. kendiliğinden düşermiş. ama ne zaman? yarın işe başlıyorum. hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum. çünkü daha önce düşük yaşadım ve çok kanamayla birlikte ağrı oluyor. bir de bu iki bebek aynı anda mı düşecek yoksa ayrı ayrı mı? var mı benzer şeyler yaşayan?

arkadaşlar kanamam çok azaldı. bitti gibi bişey. ben farkında olmadan düşmüş olabilirler mi acaba? acısız ağrısız pıhtısız sadece normal ölçüde kanamayla (normal regl kanaması kadar) düşük yapılır mı?

olabilir tabii ama yine de dr un ultrason ile muayene edecektir canım. inşallah tamamen düşmüştür de kürtaj olmana gerek kalmaz.

arkadaşlar benim de ilaçları bırakmamın üzerinden 3 gün geçti.hala kanama olmadı.acaba transferin 12.günü başlayıp 1 hafta süren kanamayla mı düşürdüm?eğer öyleyse bu 1 hafta içinde değerim neden katlandı,kanama bitince düştü?anlayamadım.inşallah düşmüştür.yarın kan verip dr.u arayacağım.

masalcım aynı durumdayız sanırım benim de kanamam var ve değer çok düşük ama artıyo sabah kocaman bi parça düştü ama betam 25 çıktı düşse çıkmazmış.. cuma bakılıcak bi daha
senin ne zaman düşmeye başladı?

benim 12.gün kanamam başladı,testten önce.ilk değer 10.81.sonra gün aşırı 5,5 ve sonra da 4e katlandı.fakat bu katlamalar kanama sürerken oldu.hem de adet kanaması gibi ama sadece 2.gün ağrım oldu o kadar.cuma günü 214.72ye kadar yükseldi.pazartesi tekrar bakılacaktı. kanamam pazartesi günü bitti fakat bu sefer değerim 86.29a düşmüştü.dr.larım (3 dr.la birden görüşüyorum)ilaçlarımı bırakmamı,düşük yaptığımı ya da yapacağımı söylediler.bir tanesi kanama ya da lekelenmeleriniz olacak dedi.fakat hiçbirşey yok.düştü mü,düşmedi mi bilmiyorum.zaten sigaraya da tekrar başladım.düşmediyse bile sağlıklı bir bebek değildir diye düşünüyorum.(değer 1 kere de olsa düştüğüne göre)içimdeymiş gibi sanki.hani bağırsak hareketleri olur ya,öyle şeyler var.belim ağrıyor arada.kasıklarımda da çok az ağrı oluyor zaman zaman.

12.gün pazartesiydi bu arada.pazartesi-çarşamba-cuma iyi gitti.sonraki pazartesi düştü değer.

benim de kanamam 13. gün başladı ama değerlerim çok düşük cuma sanırım son kez bakılıcak düşücek gözüyle bakılıyo böylesi çok zormuş ya.. allah yardımcımız olsun

gerçekten çok zor.umarım değerlerin düşer.seni korkutmak istemem ama değerlerin 2 kattan az ilerliyorsa dış gebelik olabilir diyor dr.lar.benim için böyle bir ihtimalin az olduğunu söylediler(değerler yüksek katlanıp düşmüş çünkü) ama az da olsa bende de böyle bir ihtimal var.dr.un çok iyi olsun ve ultrason kontrolünü ihmal etme.

haklısın sabredeceğiz artık.zaten sana birşey söyliyeyim;12.gün değeri düşük başlayanlarda genelde problem oluyor.dr.lar da bu nedenle beğenmediklerini söylüyorlar sonucu.benimkiler güzel katlanınca umutlanmışlardı ama.ultrason için gün bile vermişti dr.um.sonra bak ne oldu.başlangıç değeri en az 70-80 olmalı diyorlar ve bence çok doğru. hakkımızda ne iyi ise o olsun canım.kendini üzme.herşey olacağına varır.

hala lekelenme var bir de ufak birkaç parça gördüm.yani parçaların bir tanesi renkli toplu iğnelerin biraz büyük başı olur ya,onun kadar.azaba parça mı pıhtı mı?bu kadar lekelenmede ne pıhtısı?bilmiyoruuum.

Back
X