hlis ünlü? ufuk bilkay? cem karas?

gokce13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2010
65
0
36
Manisa
arkadaslar ben yeni katıldım. burun ameliyatı olacağım rinoplasti. hem kırık var o düzeltilecek hemde sekil bozukluğu giderilecek. manisa halis ünlü izmir ufuk bilkay ve cem karas arasında kaldım tabi baska seçenekler de eklenebilir. bu sekilde ameliyat olan varsa bana bilgi verirlerse (yada bu doktorlara gitmis olanlar) gerçekten çok sevinirim. tesekkür ederim:)

cem karasi kesinlikle hemen ele...o hastaneye yaklasma bile yani o kadar soyliyim sana...
ufuk bilkay benim doktorum tavsiye ederim.
diger doktoru hic duymadim bilmiyorum.
bu listeye bir de can kopal'i da ekleyebilirsin bence canim...
forumu arastir, burun estetigi ile ilgili butun konulari oku cok yarari olur doktor secmek konusunda...

ben 28 temmuz amaliyat olcam ufuk bilkaya gun yaklastikca aceba doru karar verdim mi diye kararsiz kaliyorum

bende 13 eylülde ufuk bilkaya amel,yat olucamm felaqket bi heycan varr ve korkuuu bi ben m,iiii böleyimm yaaaaaaaaaeyvahedigeldismile

çok tesekkür ederim kızlarr forum gerçekten çok yardımcı oluyor cem karası hemen eliyorum sağolun :)

gökçecim bende kaç aylardır arastırıorum benimde ameliyat tarihim 13 eylül ama anladığım kadarıyla izmirde en iisi ufuk bilkay ben bikaç resim buldum benim bi tanıdığım burun ameliyatı oldu ufuk beye ve dağılmıs s şeklinde kaynamıs bi burundu şaheser yaratmıs resmen özelden msg atıcaktım sana ama atamıorum msg sayımı dolduramadığım için

laikacım sağol canım gerçekten fotoğrafa çok ihtiyacım ama ama henüz forumu kesfedememis biri olarak özelden nsl mesj atılr bilmiyorum. senin için sorun olmassa msn adresimi vereyim ordan gönder resimleri
AşkAşk çok çok tesekkür ederim umarım güler :)

ver cnmm adresini sen bana ekliim ben seni suan işteym aksam bulduğum resimleri yollıım ben sana gökçecim

canım sanırım bu forumun en korkak ve cesaretsiz üyesi benim :) ama bi cesaret oldum, korkulacak bişey yokmuş meğer. sadece ameliyattan sonra birkaç gün sıkıntılı geçiyor

ufuk hocayaa güveniorummmm ins istediğim gibi bi burun olurrrr cnm ya. ağrın cok oldu mu peki

laika adresim gokce.buyukbas@hotmailcom
resim göndermek isteyen baska arkadaslar varsa ekleyebilirsiniz.
hepinize tesekkür ederim.
blackrose dediğim gibi özel albümü kesfedemedim henüzz

gökçecim ekledim ben seni şuan isteyim eve g,idince yollıcam resmi hemen sana

kızlar ben ufuk bıkay amalıyat olcaktım ama degıstırdım ahmet seyhana oldum cok memmun kaldım ufuk doc
ahmet seyhan prof olmus ıyı olcak tabıkıde

Ben Ufuk Bilkay'a 14 mayısta ameliyat oldum ufuk bey doğal burundan yana. Çok minik çok kavisli bir burun istiyorsan başka doktor bak derim ama doğal burundan yanaysan benim gibi ufuk bey harika biri. Hem kişilik hem de cerrahlk açısından. Albumumde fotoğraflarım var ekleyip bakabilirsin.

Jupitoo mrb cnm. bende ameliyat olmk istiyorum yalnız hçbir dr.la görüşmedim daha. cokta abartılı kötü bir burnum yok aslında. senin fotograflarını merak ettim.görebilirmiyim arkdslık gönderdim

Jupitoo 'cum mesaj sayım 100 olmadıgı için,
album resimlerine yorum yapamadım
burdan söyliyim istedim cnmyerimseniben
yeni burnun sana cok yakışmışzemuszemus
bambaşka bir hava katmış inan
güzelliğini tam anlamıyla ön plana çıkarmış
gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş
darısı benim burnuma artık...bayanssulusmile

merhaba jupitoo ben de ufuk beyi düşünüyorum ve doğal bi burun istiyorum resimlerini görmek istiyorum mümkün mü ?

cnm bana çok önerdiler hlis ünlüyü burnumda kırık olduğu için ama sekil olarak da düzeltme olacağı için bi kbb den çok estetik cerraha gitmek istedim. bu tamamen psikolojik ve sonuçta can kopala ameliyat oldum su an alcılı o yüzden bi yorum yapamıycam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…