HLO burun estetiği ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi HLO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..Önümüzdeki hafta İzmir Bornova ENTO KBB'da OP.DR. DENİZHAN ÖZKAYA'YA burun estetiği ameliyatı olacağım.. Lütfen doktor hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi? Gerçi ben biraz araştırdım ama yinede yardımcı olursanız sevinirim:34:

cnm çok güzel olmuş yüzüne çok yakışan doğal bir burun olmuş.doktorumuzun eline sağlık

arkadaşlar bugün ameliyatımın 10. günü. Albümüme fotoğraf ekledim. Bakmak isteyen arkadaşlar olursa bakabilirler. Henüz bandajlı ama yarın çıkacak bandajlarım yeni fotoda eklerim.Belki fikir olur ameliyat olmak isteyen arkadaşlara .İzmir'de Cemil Tugay doktorum . Ben çok memnun kaldım .Yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve olurum . Yorumlarınızı bekliyorum.:)))sevgiler

Mutluluğunuz daim olsun umarım! Ancak ilk günler iyi ya da kötü bişey söylemek için erkendir çoğunlukla. yani doktoru tanımam fakat yalnızca bir kişinin tavsiyesi ile köşarak gitmesin kimse herhangi bi doktora...bol bol araştırın arkadaşlar sonradan pişmanlık olmasın!:40:

yorumlarımı yazdım ama burayada yazmadan geçemedim.bence çok güzel olmuş burnun daha yeni olmasına rağmen harika yakışmış.bende ameliyat olucam bendede böyle mutlu olacağım bir değişim olur diye ümit ediyorum.

yorumlarımı yazdım ama burayada yazmadan geçemedim.bence çok güzel olmuş burnun daha yeni olmasına rağmen harika yakışmış.bende ameliyat olucam bendede böyle mutlu olacağım bir değişim olur diye ümit ediyorum.

eminim olur canım yorumların için çok teşekkür ederim allah herkese istediği gibi bir burun nasip etsin sağlıklı günler inşallah :))

arkadaslik teklifimi kabul ettigin icin tsk ederim cnm burnusunu beyendim yüzüne yakismis dogal hic kavis yok gibi ama güzel cok gecmis olsn ;)

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..Önümüzdeki hafta İzmir Bornova ENTO KBB'da OP.DR. DENİZHAN ÖZKAYA'YA burun estetiği ameliyatı olacağım.. Lütfen doktor hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi? Gerçi ben biraz araştırdım ama yinede yardımcı olursanız sevinirim:34:

merhabalar,
sen doktora gittiğinde tasarım yaptırdınmı ?? birde ameliyattan sonra resimlerini paylaşırmısın ? Benorada bir doktor ile görüştüm fakat beğenmedim. Denizhan Özkaya yı bende duydum fakat dediğim gibi görüşmedim.

merhabalar,
sen doktora gittiğinde tasarım yaptırdınmı ?? birde ameliyattan sonra resimlerini paylaşırmısın ? Benorada bir doktor ile görüştüm fakat beğenmedim. Denizhan Özkaya yı bende duydum fakat dediğim gibi görüşmedim.

ben Cemil Tugaya ameliyat oldum :)

canım evet. Ve sonuç sende mükemmel. Ben çok beğendim ve bu yüzden Cemil Bey ile görüşeceğim :)
Güle güle kullan darısı başıma :)

amin canım allah sana dahada güzelini versin inşallah beğenmene sevindim canım teşekkür ederim:)

arkadaşlık teklifi kabul ettiğin için teşekkürler,burnun harika ötesi bir burun olmuş,ne kadar büyük bir değişim olmuş,sanki en az 20 yaş daha genç göstermiş,güle güle kullan biz de araştırıyoruz,fakat ank dayız izmirde olsak hiç düşünmeden kararımızı verirdik,tanıdık kimsede yok,acaba kalabilecek yer var mı ??

arkadaşlık teklifi kabul ettiğin için teşekkürler,burnun harika ötesi bir burun olmuş,ne kadar büyük bir değişim olmuş,sanki en az 20 yaş daha genç göstermiş,güle güle kullan biz de araştırıyoruz,fakat ank dayız izmirde olsak hiç düşünmeden kararımızı verirdik,tanıdık kimsede yok,acaba kalabilecek yer var mı ??

teşekkür ederim canım. yani burada kalabilecek birilerinin olması iyi olurdu çünkü alçın çıkacak dikişin alınacak bandajın alınacak 10 gün kalman gerekir en az daha sonrada kontrollere çağırıyor cemil bey sen bilirsin tabi ki de:34:

merhabalar,

Tasarım değil de profilden olabilecek şekli çıkardık sadece. geçen çarşamba ameliyat oldum bugün tamponlarım çıktı haftaya çarşamba alçım çıkınca resimlerimi koyarım şimdilik hiç bi sıkıntım yok :66: sadece gözlerimde kırmızılık var şişme oldu ama morarmadım daha :) benimde arkadaşım geçen sene Denizhan Beye ameliyat olmuştu ve burnu baya sorunluydu tek ameliyatla güzel bi buruna sahip oldu umarım benimde öyle olur :))

HLO canım burnun yüzüne çok yakışmış... .ok doğal... sağlıkla kullan işh.!:34:

2003 yılında denizhan özkayaya ameliyat oldum ameliyat sonrasında da çok memnun olduğumu söyleyemem ama o dönemde benim için öncelik nefes alabilmekti... şekli konusunda tatmin olmaya çalıştım aradan sekiz yıl gecti...tabi gün gectikce rahatsız olmaya basladım...:50: burnumun tam oratsında küçük bür top var gibi çıkıyo özellikle fotolarda ve sağ tarafta biras şişlik oluştu son zaman da bu yüzden ikinci ameliyat düşünüyorum...geçen hafta denizhan beyi aradım sekreteri cebini verdi... altıbuçuktan sonra müsait olucağını söyledi..yedi buçuk seki,z gibi aradım...beni hatırlamasını tabiki beklemıyordum sonucta aradan sekiz yıl geçmiş artı birsürü hastası var...ama ben derdimi anlatmaya çalışırken beni anlamaya calışntığını dğüşündüremedi bana.. ilgisiz gibi geldi...kısa kesti gelin bakalım dedi... dinlemedi bile doğru düzgün...açıkcası telefondaki bu konuşma benim randevualma düşüncemi bile olumsuz etkiledi...mail attığımveya telefonettigim doktorlar yasdığım şikayetlerin muhtemel sebeplerini ve yapılabilecek tahmini müdahaleleri yazıp müsait zamanda gelirseniz görüşürüz die geri döndüler..amacım doktor beyin yaptığı işi eleştirmek kötülemek diil... çünkü gercekten işleri kolay diil...ama pozitif enerji çok önemli...fikir vermem gerekirse belki benim şansızlığım diyorum yaşadığım sonuca.. çünkü denizhan bey ilerleyen yıllarda kuzeniimin ameliyatını da yapmış uzun yıllardır pek görüşemiyorduk gördüm gayet başarılı...ama dediğim gibi benim için önemli olan doktordan aldığım elektrik+güven önemli...umarım herkesin beklentisi gercekolur... hersey gönlünüzce olsun... sevgiler!!!

Back
X