HLO canım burnun yüzüne çok yakışmış... .ok doğal... sağlıkla kullan işh.!
2003 yılında denizhan özkayaya ameliyat oldum ameliyat sonrasında da çok memnun olduğumu söyleyemem ama o dönemde benim için öncelik nefes alabilmekti... şekli konusunda tatmin olmaya çalıştım aradan sekiz yıl gecti...tabi gün gectikce rahatsız olmaya basladım...

burnumun tam oratsında küçük bür top var gibi çıkıyo özellikle fotolarda ve sağ tarafta biras şişlik oluştu son zaman da bu yüzden ikinci ameliyat düşünüyorum...geçen hafta denizhan beyi aradım sekreteri cebini verdi... altıbuçuktan sonra müsait olucağını söyledi..yedi buçuk seki,z gibi aradım...beni hatırlamasını tabiki beklemıyordum sonucta aradan sekiz yıl geçmiş artı birsürü hastası var...ama ben derdimi anlatmaya çalışırken beni anlamaya calışntığını dğüşündüremedi bana.. ilgisiz gibi geldi...kısa kesti gelin bakalım dedi... dinlemedi bile doğru düzgün...açıkcası telefondaki bu konuşma benim randevualma düşüncemi bile olumsuz etkiledi...mail attığımveya telefonettigim doktorlar yasdığım şikayetlerin muhtemel sebeplerini ve yapılabilecek tahmini müdahaleleri yazıp müsait zamanda gelirseniz görüşürüz die geri döndüler..amacım doktor beyin yaptığı işi eleştirmek kötülemek diil... çünkü gercekten işleri kolay diil...ama pozitif enerji çok önemli...fikir vermem gerekirse belki benim şansızlığım diyorum yaşadığım sonuca.. çünkü denizhan bey ilerleyen yıllarda kuzeniimin ameliyatını da yapmış uzun yıllardır pek görüşemiyorduk gördüm gayet başarılı...ama dediğim gibi benim için önemli olan doktordan aldığım elektrik+güven önemli...umarım herkesin beklentisi gercekolur... hersey gönlünüzce olsun... sevgiler!!!