Hmmm

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
832
268
103
34
Merhabalar ben 10 aylık evliyim ve kaynanamla aramız 2.5 saat uzaklıkta ve sadece bir kere geldiler daha gelmediler o kadar gelin edin diyoruz yok işimiz var tarla isimli var filan diyorlar ama bugün duydun ki kaynanam otobuse binmiş gorumcem hasta olduğu için cocuguna bakması için annesini çağırmış ve kaynanam da gelmiş ve bunu ben eşimin halası dan duydum aynı yerde oturdugu için telefonla konuştuğumuzda söyledi yani hiç haberimiz olmadı gorumcem le daha dün konuştum bir şey demedi iyi niyetle mi demedi kötü niyetle mi bilmiyorum ve yarın gorumcem bize gelcek ti ama işimiz ciki gelemeyecekler ve kaynanam da onlarla gelecekti yani özetle biz bu kadar çağırdık gelmedi sen kızında kal kal ee bize gelince el gibi gel git ne kadar iyi ya gerçekten çok sinirliyim paylaşmak istedim

Yorumlarınızı bu durumda ne yapmam gerektiğini sizlerden öğrenmek istiyorum ben burda evlat ayrımı görüyorum bence tabi eşime sorsanız yok ya kötü niyeti yok annemin işte arayıp da kırıcı konuşma diyor inanır misinzi kaynana mi arayıp onu kırıcı konuşmamak için kendimi çok tutuyorum eşim de çok sinirlenmis bu duruma

Kızı hasta olduğu için yanına gitmiş,belki de size gelmekten hoşlanmıyordur. Gelmek istese gelirdi zaten bu ısrar niye. Oğlu bile sizin kadar abartmıyor demek ki durumu.

A Avetis_lady hoşlanmaz kendi bilir ben onu annemen ayırt etmedim saygıda kusur etmedim daha ne yapacaksak ille gelmesi için heralde bebek dogurmaliyim burda evlat ayrımı var ya bariz belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…