Hnd_ nin Diyet Günlüğü

arkadaşlar, benim yaklaşık 10 kg fazlalığım var.. sık sık diyete başlama kararı alıp aynı günün akşamında kararımı bozuyorum.
bu kez herkesin görebileceği bir yere yazmak istedim.. bir ay içinde tabi 10 kg veremem ama hedefim 4 veya 5 kilo.
bu sürede uyguladığım diyet programını sabah ve akşamları yazmaya çalışacağım.ilk düşüncem elma diyeti şu an evde çok fazla elmam olduğu için bunu seçtim :) ilerleyen haftalarda muhtemelen başka bir diyete geçerim. desteklerinizle istediğimiz kilolara ulaşabilmek dileğiyle...

bugün tekrar başlıycam arkadaşlar çünkü geçtiğimiz hafta bi başlanğıç yapamadım hep aştım kaloriyi sadece elmada yiyemedim ama bugün başlıyorum evetttt...kararım kesin hatta menümü de yazıyorum..şimdiden
sabah :1 dilim ekmek 1 adet yumurta yeşil çay (şu an kepekli ekmek olmadığı için evde bu günlük beyaz ekmek olcak)
öğlen : salatalık domates
ara : erik
akşam : çorba ve yoğurt
yatmadan 1 bardak limonlu yeşil çay..

hedefim günlük 1000 kaloriyi aşmamak böylece daha hızlıca gidecek kilolar.. yağ almamaya çalışcam.
daha önce spor yaptığım için kastan gitmesini istemiyorum kiloların arada protein almaya da dikkat edeceğim :)
tatlı ve içeceklere de özen gösterirsem harika olacak.

Artık siteye telden gireceğim bilgisayardan olunca sorumsuzluk edip buraya yazmadım neler yediğimi öyle olunca da diyetim yalan oldu 1=5 ağustos arası

Hadi bakalım canım biz görüyoruz bak bozma diyetini güzel sonuçlar alacaksın bir iki güne de alışacaksın :))

İlk gün için gayet iyi gittim fazladan yediğim şey akşam yemeğinden sonra iftar sofrasında hurma oldu:) yarın için daha sadık olacağğm listeme

İkinci günümde de fena gitmedim sabah 1diilm ekemk ve yumurta yedim öğlen meyve ve leblebi ile 1 dili m ekmek yedim akşam çorba ve limonata içtim fakat yemekten sonra çay içerken çikolata yedim tek hatam bu oldu sanırsam:)

Yaaa ben bugün çikolata yedim..umarım bi da yapmıycam böyle..akşamki çikolata dışğnda taşmadan güzelce beslendim

Bugün sabah kahvaltım yine yumurta bir diim tam buğday ekmeği ve biraz zeytinyağı oldu(egeli değilim ama zeytinyağını pek severim) öğlen yine zeytinyağlı yeşil fasulye yedim arada birkaç yulaflı bisküvi yedim ve portakal suyu içtim akşam ise salata ve bulgur pilavı yedim..şimdi yeşil çayımı içiyorum.

Ben hep ipin ucunu kaçırıyorum yaaa kahretsin yarın oruç tutcam..sahurda 1dilim kepekli ekmek ve 1 kase light yoğurt iftarda çorba salata ve yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyeceğim..ve kızlar sizlere söz veriyorum akşam abur cubur partisi vermiycem kendime..SÖZ!

Yürüyüşe de başladım akşamları çok güzel oooohh :)bugün akşam yemeğimden sonra bi şeycik yemedim yatmadan bir bardak light süt içcem tarçınlı..

yediklerimi düzenli olarak yazamıyorum ama elimden geldiğince dikkat ediyorum arada kıramadığım ikramlar ve tatlı kaçamaklarım da oluyor..ama genelde hareketliyim ve akşamları tempolu yürüyorum :) nasıl iyi geliyor anlatamam hem kafam dağılıyor hemde bacaklarım sıkılaşıyor..hepinize tavsiye ederim arkadaşlar yürüyüş bir terapi :)

diyet deneyimlerinde bir türlü istediği sonucu alamayan kız geldi yine demeyin arkadaşlar. bir türlü olmuyor. kendime verdiğim sözleri bozuveriyorum hemencecik. çok istiyorum ama istemekle kalıyor. şuraya günde ne yediğimi bi yazıp bi yazmıyorum.
az yediysem yazıyorum da çok kaçırdıysam elim varmıyor.
bi de yaz geliyor diye telaşa girdim.
yaklaşık on gündür iyice saldım artık dengesiz beslenme olayında. ama bu gece şu an bir dönüm nokası olsun istiyorum. sizlerde benden desteğinizi esirgemezsiniz umarım.
ben bir süre önce karatay hocayı dinleye dinleye ekmeği ve tatlıyı kestim. ama şimdi de kuruyemiş olayını abarttım sanırım çünkü zayıflamıyorum ve kendime de iri yarı gözüküyorum. bu nedenle kuruyemiş (fındık ceviz) defterini en azından istediğim kiloya ulaşana kadar kapatmalıyım. bu karara vardım.
şimdi sizlerle yarın neler yiyeceğimi paylaşayım.

sabah:1 yumurta-3 kuru kayısı-yeşil çay
Öğle: doğal yoğurttan yapma cacık
Akşam:1 kase çorba yarım dilim kepekli ekmek. hepimize bol şans az iştah

buraya tarih de atayım yine :)
14 nisan pazar 72-73 kg. hedef 63...

27 nisan isveç diyetine başlıyorum . Sabah tartılıp yazıyorum :) bakalım nasıl gidecek

merhaba
bugun ilk günümü kazasız belasız atlatmanın mutluluğu var bende. şöyle ki.
sabah kahvaltıda (ekmeksiz) 1 yumurta domates salatalık 1 dilim kaşar peyniri 4-5 zeytin
öğlen az yağlı pişirilmiş tavuk eti yanında 1 kase yoğurt
akşam 2 küçük kare çikolata ve bir avuç sarı leblebi
aslında çikolatayı yememeliydim ama yemeklerden çorbadan vs. daha çekici geldi bende yemekten vazgeçtim ve çikolata hatırına akşam 8 den sonra hiçbir şey yemedim.
desteğinizi bekliyorum.
iyi geceler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…