Hobi tavsiyesi

SelenHanci

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
6
0
286
İzmir
Bir kaç gün önceden beri canım çok sıkkın ve gerçekten hayatımın en rezil anını yaşamış bulunmaktayım.Arkadaşım ise bu rezil anı gördü ve bana gördüğünü açıkça dile getirdi. İntihar etmeyi bile düşündüm fakat bunun ne bana ne de yaşananları faydası olacaktı. Zaten allahın yarattığı kulu nasıl olur da öldürürüm ben? Bu sırada bir şeyi fark edince sizinle de paylaşmak ve önerilerinizi almak istedim.Hayatım gerçekten oldukça sıkıcı ve bu yüzden en ufak konuyu dahi kafama takıyorum ve bu da bana manevi yönde zarar veriyor. Bu yüzden kendime işim dışında bir uğraş bulmak istiyorum. Resime ve edebiyata oldukça yetenekliyim ve bu yeteneklerimi her zaman kullanıyorum. Bir çok hikaye yazdım ve bir sürü yağlı boya tablo' ya sahibim. Bu iki hobi dışında tüm hobilere açığım. Yüzme ve spor gibi aktiviteler haricinde bir uğraş bulmama yardım ederseniz gerçekten minnettar olurum.Teşekkür ediyorum :)

Kesinlikle hemen bir dans kursuna yazıl oryantel harika hem arkadaş çevren artar hem spor yapıp form tutmuş olursun hemde çok eğlenirsin ilk işin yakın bir dans kursu bulmak olsun

Dans etmeyi gerçekten bende çok düşündüm ve tek başımayken ya da en yakın arkadaşım ile birlikteyken dans etmekten gerçekten çok hoşlanıyorum. Ama biraz utangaç biriyim ve bu yaştan sonra dans edemeyeceğimi düşündüğüm için herkesin ortasında kendimi zorlayabilir miyim bilmiyorum :/

Yabanci dil ogrenmeyi deneyebilirsin belki? :)
Ya da bir kac dilin varsa daha zor bi dil deneyebilirsin :)
Turkceyle ayni dil ailesinden olan diller epeycene zordur mesela Fince Macarca Estonca Korece zaten benzedikleri icinde eglenceli olur bence diye dusunuyorum
Baska da aklima bisey gelmedi :/

Spor ilgi alanlarım arasında gerçekten bulunmuyor ama piyano kursu gerçekten ilgi çekici bir şey fakat daha önceden bir kaç kez çalmayı denesem de gerçekten çok zor bir şey ve ben biraz müzik kulağından aciz bırakılmışım :(

Spor ilgi alanlarım arasında gerçekten bulunmuyor ama piyano kursu gerçekten ilgi çekici bir şey fakat daha önceden bir kaç kez çalmayı denesem de gerçekten çok zor bir şey ve ben biraz müzik kulağından aciz bırakılmışım :(

Benim de muzik kulagim yok fakat piyanoda bir seyler calmak icin oluyorum
Okulda org caliyorduk gecen yil 3-4 sarki hala aklimda
Biraz fazla cabayla ortalama calmak mumkun :)

Piyona kursuna veya yabancı dil kursuna gitmelisin.Bence dene sonra vazgeçç.:) Hem ikisi de çok eğlenceli ve havalı.

ahşap boyama yap madem yetenegin var resime:34: kişisel gelişim kurslarına git birde muhakkak vizyonun genişlesin biraz

Hepinize çok teşekkür ederim şu yabancı dil işi iyice bir aklıma yattı aslında.Ne zamandır fransızca öğrenmek istiyordum fakat zaman nerede? Artık yapacak bir şey de kalmadı ben bir uğraş bulmazsam gerçekten ölecek duruma geldim ve hayatımı bu şekilde geçirmek istemiyorum :) kişisel gelişim kurslarına katılmaya çalışacağım ama ahşap boyama işiyle zaten ilgileniyorum :) Tüm söylenenleri denemeye çalışacağım çok saolun :)

Dikiş dikebilirsin, abiye dikmek üzerine kurslar var, meslek edinmenin yanı sıra tasarlaması, dikmesi çok keyifli bir uğraş

Ahşap boyama yapabiliyorsan, hattatlık da öğrenebilirsin, bir kaç kez izlemiştim çok keyifli görünüyor

Ahşap boyamayı ben de kesinlikle tavsiye ederim. Annem geçtiğimiz yıl bu kursa katılmıştı ve zamanla bu hobiye daha da bağlandı. Çevresindeki arkadaşlarına, bana vs. kendi el emeği ile hazırladığı eşyaları hediye etmek ya da hiç olmadı kendin için bile yapmak hayat dair iyi bir motive olduğunu düşünüyorum.

Nasil bir rezil an insana intihari dusundurebilir? Acaba saka yaptiniz da ben mi anlamadim?
Allahin verdigi cana kiyamam demissiniz ne guzel fakat oturup bunlari dusunmus olmaniz bile kotu.Ne yani Rabbime karsi gelmek olmasa caniniza mi kiyacaktiniz o kadar mi mutsuzsunuz? Bence once bi psikologa gorunun ve neler yapacaginizi beraber belirleyin.Hayati da GERCEKTEN sevmeye bakin.Mutluluk dilerm size,mutlu saglikli kalin

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X