Resim çizmeyi seviyorsan ya da tasarım yapmayı seviyorsan ilgilen ya da kalemin iyise bir şeyler yaz arkadaşlarını eve çağır ya da sen git bunlarda olabilir umarım yardımcı olabilmişimdir
çarpı işi yapmaya başladım ben geçen kış, yazın pek elime almadım gerçi de başlamayı düşünüyorum yavaştan. zevkli ve kolay tavsiye ederim. dikiş dikebilirsin yetenekten önce bilgi gerektiriyor lakin dikiş kalıptan dikebilirsin ama burda gibi dergilerden.
aa bi de craft setleri oluyor tchibo'da vardı en son görmüştüm onlardan eve süsler, ne bileyim işte kağıt feneler falan yapabilirsin.
kitap okur musun bilmem benim mutlaka elimin altında bi kitabım vardır. kitap okumaya başlamak demek en az iki saat demek zaten.
fotoğraf makinan varsa ufak bir şey bile olsa al eline dışarı çık fotoğraf çek çok iyi geliyor hem yürüyüş heme kafayı boşaltma hem de gelip evde fotoğraflara bakarak kendinle gururlanma falan
benim hobilerim bunlar galiba ha bi de dizi izlerim, person of interest tavsiye ederim, game of thrones bi de son dönemde takip ettiğim iki dizi. sen ne seversin bilmem ama sevdiğin tarzda bi şeyler mutlaka bulabilirsin izleyecek. the tudors mesela bizdeki muhteşem yüzyılın atası diyebilirim bence her kadın o diziyi sever entrika dolu zira
arkadaslarin dedigi gibi yabanci diziye baslayabilirsin , kitap okuyabilirsin el isleriyle ugrasabilirsin, orgu gibi mesela cok rahatlatiyor.. gecen kis birkac tane atki ormustum snra onlari kullanmak ayri gzl oluyor, spora baslayabilirsin
Takı yapabilirsin
Düz tişörtler alıp üzerine incik boncuk işleye bilirsin hemm kimsrde olmuyo hoş oluyo aynı şekilde şal filanda süsleye bilirsin ben bi ara işleyip satıyordum ewlenince wakit kalmadı arkadaşlarında dediği gibi dil geliştirebilirsin
oncelıgın allah rızası ıcın kuran ( dua vs ) ogrenmek olsun..hatfanın belırlı gunlerı en azından 30 dk ayırmalısın..
sonrasında ıcıne sınen herhangı bır el sanatını tercıh edebılırsın..daha sonraları ışıne yarayabılecek el orgusu olabılır mesela..hem hedıye babında hem satış..ıgne oyasıda olabılır..ısmek buyuk yardımcı bana gore...eylulde kayıtlar başlıyor kacırmamalısın ....gıt gor kaydol derım:)
Evde yapılabilcek şeyler; 1 kitap okumak 2 sınava hazırlanmak, 3 televizyon izlemek, yerli,yabancı,müzik dinlemek,sanat yaratmak dikiş dikmek,elişi örmek,el becerileri,arkadaşlaını eve çağırıp zaman geçirmek,mutfakla uğraşmak,pastalar,kurabiyeler vb.içecek şeyler hazırlayıp kulaklık takarak radyo veya müzik dinlemek,eşyaların yerlerini değiştirmek varsa internette dolaşmak bunlar sadece bir kaçı