H hatice men Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 2 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 29 12 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hatice men #1 İyi akşamlar arkadaşlar konyada tanidiginiz hoca varmi ailevi sıkıntıları için okuma yapan ( büyücü aramıyorum)
İyi akşamlar arkadaşlar konyada tanidiginiz hoca varmi ailevi sıkıntıları için okuma yapan ( büyücü aramıyorum)
Sigrid misandri yayma cemiyeti Pro Üye Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 5.700 Emoji Skoru 26.296 Puanlar 478 12 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hatice men #2 @Mune hanım online destek veriyor. mesaj atın kendisine.
Coocoo Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 2.011 Emoji Skoru 1.828 Puanlar 63 12 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hatice men #3 hoca deyince direksiyon dersi , çocuğuna özel ders aldırma felan gibi algıladım
gizemliasli Nirvana Pro Üye Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 23.180 En iyi cevaplar 2 Emoji Skoru 90.712 Puanlar 598 12 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hatice men #4 hatice men .!.: İyi akşamlar arkadaşlar konyada tanidiginiz hoca varmi ailevi sıkıntıları için okuma yapan ( büyücü aramıyorum) Genişletmek için tıkla... Dua edesiniz varsa açın ellerinizi kendiniz edin araya 3. Şahıslar katmanıza gerek yok. Dolandırıcılara kaptırılacak çok paranız varsa gidin löseve bağış yapın
hatice men .!.: İyi akşamlar arkadaşlar konyada tanidiginiz hoca varmi ailevi sıkıntıları için okuma yapan ( büyücü aramıyorum) Genişletmek için tıkla... Dua edesiniz varsa açın ellerinizi kendiniz edin araya 3. Şahıslar katmanıza gerek yok. Dolandırıcılara kaptırılacak çok paranız varsa gidin löseve bağış yapın
Endoplazmikretikulum_ Hani marjinal bizdik Kayıtlı Üye Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 17.343 Emoji Skoru 68.924 Puanlar 548 12 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hatice men #5 Çevrenizde cami yok mu gidin diyanetin hocasına danışın. Hiç mi Müge anlı izlemiyorsunuz ya
H hatice men Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 2 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 29 12 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hatice men #6 Eleştirici yorumlar yapmayalım lütfen
ImTheDevil I’m the devil of my world Pro Üye Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 11.166 Emoji Skoru 35.618 Puanlar 598 Yaş 33 Yer Türkiye 12 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hatice men #7 hatice men .!.: İyi akşamlar arkadaşlar konyada tanidiginiz hoca varmi ailevi sıkıntıları için okuma yapan ( büyücü aramıyorum) Genişletmek için tıkla... E otur kendin oku dua aynı dua kapı aynı allahın kapısı sen okuduğunda olmayıp herifin biri okuduğunda olacağına neden inanıyorsun ki
hatice men .!.: İyi akşamlar arkadaşlar konyada tanidiginiz hoca varmi ailevi sıkıntıları için okuma yapan ( büyücü aramıyorum) Genişletmek için tıkla... E otur kendin oku dua aynı dua kapı aynı allahın kapısı sen okuduğunda olmayıp herifin biri okuduğunda olacağına neden inanıyorsun ki
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 62.490 Emoji Skoru 238.854 Puanlar 1.223 Yaş 54 12 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hatice men #8 hatice men .!.: İyi akşamlar arkadaşlar konyada tanidiginiz hoca varmi ailevi sıkıntıları için okuma yapan ( büyücü aramıyorum) Genişletmek için tıkla... Aramıza hoşgeldiniz ama hem konunuzu yanlış bölüme açmışsınız hem de içeriği kurallara aykırı. Ne gibi bir ailevi sorununuz var bilmiyorum lakin manevi yönden de rahatlarım diye düşünüyorsanız, feraha ermek için kendiniz gönülden dua etmelisiniz.
hatice men .!.: İyi akşamlar arkadaşlar konyada tanidiginiz hoca varmi ailevi sıkıntıları için okuma yapan ( büyücü aramıyorum) Genişletmek için tıkla... Aramıza hoşgeldiniz ama hem konunuzu yanlış bölüme açmışsınız hem de içeriği kurallara aykırı. Ne gibi bir ailevi sorununuz var bilmiyorum lakin manevi yönden de rahatlarım diye düşünüyorsanız, feraha ermek için kendiniz gönülden dua etmelisiniz.