Hoca arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hatice men

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2025
2
1
1
28
İyi akşamlar arkadaşlar konyada tanidiginiz hoca varmi ailevi sıkıntıları için okuma yapan ( büyücü aramıyorum)

İyi akşamlar arkadaşlar konyada tanidiginiz hoca varmi ailevi sıkıntıları için okuma yapan ( büyücü aramıyorum)
Dua edesiniz varsa açın ellerinizi kendiniz edin araya 3. Şahıslar katmanıza gerek yok. Dolandırıcılara kaptırılacak çok paranız varsa gidin löseve bağış yapın

E otur kendin oku dua aynı dua kapı aynı allahın kapısı sen okuduğunda olmayıp herifin biri okuduğunda olacağına neden inanıyorsun ki

Aramıza hoşgeldiniz ama hem konunuzu yanlış bölüme açmışsınız hem de içeriği kurallara aykırı.

Ne gibi bir ailevi sorununuz var bilmiyorum lakin manevi yönden de rahatlarım diye düşünüyorsanız, feraha ermek için kendiniz gönülden dua etmelisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…