• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanetlenmiş gibiyim, dünyanın en şanssız insanı olabilir miyim?

Annen ,kardeşlerin çalışıyor mu? Arkadaşlarınızdan iş konusunda yardıma ihtiyacınız olduğunu ..kendilerine gelen ama kabul etmek istemedikleri bir ilan olursa size haber vermelerini rice edin.İnanın hayatta her şey insanlar için .Ben de eşimi kaybettim ..akabinde yaşadığımız evden çıkmamız gerekti ..şimdi de küçük kızım hayat boyu tüm beslenmesini düzenlememiz gerekecek kronik bir hastalık tanısı aldı.El kadar çocuklsrımın başına gelmeyen kalmadı bana göre de ... ama buna da şükür çünkü hayatın bize"herşey senin için bal kaymak olacak" yönünde bir sözü zaten yoktu.Öbür yandan güzel olan binlerce şey yaşadım ve hiçbirisinde "neden ben?" demedim.Sizin arkadaşlarınız da ne yazık ki hayatın getirdiği üzücü durumları bir şekilde yaşıyor ve yaşayacak siz sadece onların paylaşmaya uygun gördüğü bölüme şahitlik ediyorsunuz .Umarım en kısa zamanda iş ve özel yaşamınızda "çok uğraştım, bekledim ama şükür değdi " diyebileceğiniz gelişmeler olur🙏

İyi akşamlar dilerim öncelikle. Kimseye anlatamadığım için burada anonim bir şekilde hem içimi dökmek hem tavsiyenizi almak istedim. Şöyle ki, lanetlenmiş gibi hissediyorum. Her işim, her alanda kötü veya ters gidiyor. Yani etrafımdakiler bile anormal buluyor bunu. Örnek vermem gerekirse, yeni mezun oldum ve iş arıyorum. Bir sürü başvuru yapıyorum, yaklaşık 200 başvuru arasından 1 yer beni yüz yüze mülakata çağırdı. Mülakat güzel geçti, çalışmalarımı beğendiler ve benden işe girmem için gereken belgeleri atmamı söylediler. Ben de ikametgah vs. hepsini yolladım ancak 1 hafta haber alamadım. Geri arayıp sorduğumda, durumda değişiklik olduğunu ve benimle devam edemeyeceklerini daha doğrusu kimseyi alamadıklarını falan söylediler. Umutlanmışken böyle vazgeçilmek beni aşırı üzdü. Neyse, dedim. Başka ilanlara başvurmaya devam ettim. Üniversite arkadaşım benden daha az deneyimli ve program becerisi az olmasına rağmen iyi yerlere girdiğini görünce kendimi çok ezik hissettim. Ardından torpil buldum ancak torpil yapacak insan hastalandı ve felç kaldı hastanede yatıyor. Başka tanıdık bulsam da ancak havuza attılar. Ardından kuzenimin yanında bir süre çalışayım dedim, 5 ay maaş alamayınca çıktım. Yani normal yolla da torpille de ya da aile yerinde bile çalışamayan, işe giremeyen iğrenç ezik aptal biriyim. Bu süreçte bari para kazanmak için avmde mağazalara gireyim dedim, her mağaza bana şuan eleman ihtiyacımız yok dedi. Bunun yanında yaşıtlarımın eski sınıf arkadaşlarımın hayatını görünce kendimi daha da iğrenç hissetmeye başladım. Herkes ilerliyor, iş buluyor, dünyayı geziyor, evleniyor, yani ilerliyorken ben hala aynı yerde aynı yerde hatta çok çok gerideyim. Tabii bunun psikolojik boyutu da ayrı, her gün annem ve kardeşlerim tarafından işsiz olduğum için aşağılanıyor, insan yerine konmuyorum. Hayatımda en sevdiğim insanların hepsi öldü, kedim öldü, babam öldü, amcam öldü, babannem öldü. En yakın arkadaşımla koptuk. Sevgilim vardı ancak beyninde hastalık çıkınca beni terk etti. Kısaca, hayatımda iyi giden hiçbir şey yok. Ev babam öldüğünden beri kaotik, annemle kardeşlerim hep kavga ediyor. Lanetlenmişim gibi hissediyorum ve bu dönem geçer mi, iyi günler gelir mi umudum pek kalmadı. Boşa yaşıyor gibiyim, aldığım nefes bile israf oluyor sanırım. Yaşadığım travmatik olayları bile anca atlattım ama anksiyetimi sosyal fobimin üstesidnen baya gelmeme rağmen hiçbir şey iyileşmedi. Ezik kaldım ve ezik gideceğim gibi. Bilmiyorum, bazen büyücü birine gidip sormak istiyorum ben lanetli miyim diye. O kadar mutsuzum o kadar keyifsizim ki uyanık kalmak zor geliyor. Uyumak ve gerçek dünyadan kopmak istiyorum. Büyücü konusunda güvenilir tanıdık önerileriniz var mı acaba? Cidden merak ediyorum ben hasarlı mıyım diye.

Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, tavsiye verebilirseniz, bir yol gösterirseniz sevinirim.
her kötü günün bir sonu var inan bana
zamanla geçmeyen hiçbir acı yok
en kısa sürede kalbine göre hatta istediğinden de iyi bir iş bulmanız diliyorum
bu ülkede yeni mezun olup senin yaşadığın zorlukları yaşamayan kimse yoktur
ve her şey başlarken zordur
bunu unutma
hepsi düzelecek :KK200:

Back