Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba esimin epolepsisi var binun icin hocaya gidip terkip alsak olur mu kafamda deli sorular .atikalide zeynep hanim varmis
Doktorlar care bulamadilartıptan umudunuzu kesmeyin. doktorun halledemediğini hacı hoca mı halledecek?
tam olarak sıkıntı ne? epilepsi hastası olup normal hayatına devam edebilen insanlar var.Doktorlar care bulamadilar
Git canım okuyup üflesin kocanı kesin iyileşir. Hatta gitmişken kendini de okut üfletMerhaba esimin epilepsisi var bunun icin hocaya gidip terkip alsak olur mu kafamda deli sorular .atikalide zeynep hanim varmis
Araba kullanmak istiyortam olarak sıkıntı ne? epilepsi hastası olup normal hayatına devam edebilen insanlar var.
Insan gibi aoru aorduk ufleyen degil terkip veren bakara oju vs diyen hocaya gidicektimGit canım okuyup üflesin kocanı kesin iyileşir. Hatta gitmişken kendini de okut üflet
Ciddi sormustum ne rejlami yapciamreklam kokan hareketler
araba da kullanmayıversin yani şart değildir diye düşünüyorum. başa gelen çekilir, hayatını bu hastalığa göre şekillendirmek zorunda. yani bi hoca ne yapabilir de eşin araba kullanabilir hale gelebilir? akıl var mantık var, düşününce sen de doğru sonuca ulaşacaksın.A
Araba kullanmak istiyor
de umrumaraba da kullanmayıversin yani şart değildir diye düşünüyorum. başa gelen çekilir, hayatını bu hastalığa göre şekillendirmek zorunda. yani bi hoca ne yapabilir de eşin araba kullanabilir hale gelebilir? akıl var mantık var, düşününce sen de doğru sonuca ulaşacaksın.