hocalarımızın komik lafları:D

dewey

kozmetikasigi.blogspot
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.007
13
68
arkadaşlar hocalarınızın söylediği unutamadığımız, çok güldüğümüz cümleleri yazalım hatırladıkça veya oldukçakaydirigubbakcemile5

lisedeki biyoloji hocamız sınıfın arkasındaki elele çifti görünce: geldi bahar ayları coştu gönül yayları demişti:1:

imitasyon gençlik...

birde hoca sınavları okurken..puan verirdi..yaşasın kötülük derdi..:dilcikar:

Son düzenleme:
lisede bir hocamız diline dolamıştı"hayvanlaşma soytarıııııııııı"derdi,bütün kızdıklarına....:))

bizimde hocaalar çok komikti ama laflarını bir türlü getiremiyorum aklıma yaşlandımmı ne yahu

Komik değil de kırıcı sözlerini hatırlarım ben.
Sınıftakilere moronlar,kalaslar deyip duran hocamız vardı.:mymeka:
İlkokulda Fen Bilgisi dersinde.Küçücük çocuklara

Son düzenleme:
Komik değil de kırıcı sözlerini hatırlarım ben.
Sınıftakilere moronlar,kalaslar deyip duran hocamız vardı.:mymeka:
İlkokulda Fen Bilgisi dersinde.Küçücük çocuklara

:umursamaz: bizimde ingilizceci sıra dayağı uygulucem size herkes ayağa kalksın dedi
şaka gibiydi ya!
sonrada sıradan 30kşininde kafasına 3-5kitap birden indirdi:sinifsinif:
sinirimden ağlamştım hala nefret ediorm o adamdanÇok üzgünüm çoook

aklıma gelen sadece şu bizim sınıftan biri at gibi kişnedi hoca kim o gerizekalı dedi onu yapan çocukta istifini bozmadan hocam aramızda iç güdüsel sesler çıkaranlar var dedi hoca da iç güdüsel sesleri kim çıkarır peki hayvanlar çıkarır dedi :roflol:

aklıma gelen sadece şu bizim sınıftan biri at gibi kişnedi hoca kim o gerizekalı dedi onu yapan çocukta istifini bozmadan hocam aramızda iç güdüsel sesler çıkaranlar var dedi hoca da iç güdüsel sesleri kim çıkarır peki hayvanlar çıkarır dedi :roflol:

:roflol::roflol: süpermiş:roflol:

lisede edebiyatçımz öğretmen masasna yaslanmıştı. masa da çürüktü yamuktu filan kadın yaslanınca çökmüştükaydirigubbakcemile3 kadın çok utanmıştı aa ben kırdım diye
bi sonraki ders tarihçi geldi. masa kırık. 'hangi eşşoğlueşek kırdı lan bu masayı' dedi:1shok::roflol:
hepimiz .... hocaaaa diye söyleyince adam mosmor olmuş nasıl çevirceğini bilememişti:roflol:

bızde lısede ogretmen masasına yenı masa ortusu almıştık kenarları dantellı gıbıydı matemetık ogretmenımız derse gırmıştı ortu dıkkatını cektı ıncelıyordu kenarlarını arkadaslardan bırısı ne oooo hocam dantelın ornegınımi cıkarıyosunuz demiştiiii adam cevap verememişti:1shok:

bırde ortaokulda almanca dersındeydık arkadasın bırı gec kaldı derse ıcerı gırdıııı hoca ''oglum nıye gec kaldın ben demedım mı gec kalmayın dıye'' dedı arkadasta ''hocam benım sucummu''dedi oda oglum peki kimin sucu dedi ''calar saatın hocam dedı uyandırmadı benı bozulmuşşşşş dedı herkes koptuuu tabiiii

lisede edebiyatçımz öğretmen masasna yaslanmıştı. masa da çürüktü yamuktu filan kadın yaslanınca çökmüştükaydirigubbakcemile3 kadın çok utanmıştı aa ben kırdım diye
bi sonraki ders tarihçi geldi. masa kırık. 'hangi eşşoğlueşek kırdı lan bu masayı' dedi:1shok::roflol:
hepimiz .... hocaaaa diye söyleyince adam mosmor olmuş nasıl çevirceğini bilememişti:roflol:

cok guldum supermışşşş

:roflol:

süperr yaaaa öldüm gülmektennnn :lepi::lepi::lepi:

yine biyoloji hocamız kilolu bi arkadaşa bakıp göbeğini sıkıp bize dönüp şuna bak her yeri bıngıl bıngıl yağ et demişti:roflol:

arkadaşlar hocalarınızın söylediği unutamadığımız, çok güldüğümüz cümleleri yazalım hatırladıkça veya oldukçakaydirigubbakcemile5

lisedeki biyoloji hocamız sınıfın arkasındaki elele çifti görünce: geldi bahar ayları coştu gönül yayları demişti:1:

"gelir bahar ayları gevşer gönül yayları" bahar aylarında ben de "aman işi sıkı tutun" anlamında çok kullanırım bu deyimi...öğrencilerimin de çok hoşuna gider pek eğleniriz...günün birinde bir öğrencim biryerlerde bizimde bir hocamız vardı........diye bahseder mi acaba benden bilmiyorumkismile

bizim geometricide hepiniz malsınız otsunuz bitkisel hayattasınız derdi komik değil ama kırıcıydı evde karısı ona derdi oda gelir bize :kahve:
sonra lisedeyken ramazanda iftar zamanı okulda olurduk her çarsamba elektrikler kesilirdi bizim sınıfa sıra gelene kadar inmeyi beklerdik edebiyatcımızda sefer tasında yemek getirirdi yumurta fln getirir yerdi oruc acardı :roflol:
üniversitedeykende beslenme dersi hocamız mesela bir gıdanın besin degerlerini fln anlatacak elmanın esprisi bu şu derdi bütün meyve sebzelerin esprili oldugunu ögrndik bu sayede :roflol:
bide lisede hiç evlenmemiş bayan hocamız vardı sınıftada okan vardı okan asagı okan yukarı :smiley-cool: okan butun sınavlardan 100 alırdı :roflol:

ayy aklıma gelenler bunlar geldikce yazarım

"gelir bahar ayları gevşer gönül yayları" bahar aylarında ben de "aman işi sıkı tutun" anlamında çok kullanırım bu deyimi...öğrencilerimin de çok hoşuna gider pek eğleniriz...günün birinde bir öğrencim biryerlerde bizimde bir hocamız vardı........diye bahseder mi acaba benden bilmiyorumkismile

Sizi seviyorlar ya da sevmiyorlarsa kesin iyi ya da kötü şekilde
adınızı anarlarkaydirigubbakcemile3

mutlaka anarlar yaaopuyorumnanaktan

Back
X