hocalarımızın komik lafları:D

bizim geometricide hepiniz malsınız otsunuz bitkisel hayattasınız derdi komik değil ama kırıcıydı evde karısı ona derdi oda gelir bize :kahve:
sonra lisedeyken ramazanda iftar zamanı okulda olurduk her çarsamba elektrikler kesilirdi bizim sınıfa sıra gelene kadar inmeyi beklerdik edebiyatcımızda sefer tasında yemek getirirdi yumurta fln getirir yerdi oruc acardı :roflol:
üniversitedeykende beslenme dersi hocamız mesela bir gıdanın besin degerlerini fln anlatacak elmanın esprisi bu şu derdi bütün meyve sebzelerin esprili oldugunu ögrndik bu sayede :roflol:
bide lisede hiç evlenmemiş bayan hocamız vardı sınıftada okan vardı okan asagı okan yukarı :smiley-cool: okan butun sınavlardan 100 alırdı :roflol:

ayy aklıma gelenler bunlar geldikce yazarım

:roflol: hahaha hele sondakine bittim

bizimde ortaokulda bi hoca vardı derste birini kaldırır bi soru sorardı bilemezse tahtya bi tren resmi çizer sen dersin sonuna kadar buraya bak derdikaydirigubbakcemile3

bizimde ortaokulda bi hoca vardı derste birini kaldırır bi soru sorardı bilemezse tahtya bi tren resmi çizer sen dersin sonuna kadar buraya bak derdikaydirigubbakcemile3

ne piskopatmş yaa:sm_cool:

lisede matemetik hocamız hıyar güzel bir bitkidir der dururdu...
o lafını hiç unutmam..

yeterin artık disipline vericem sizi kurtulucam sizden:)))))))))))))))))))))))))))))

bide bi fizikçi vardı..biz adamı takmayınca ben neyim ki ben bi salatalık turşusuyum derdi acındırırdı kendini zavallım:roflol:

Edebiyat öğretmeni olmak isteyipte tarih öğretmeni olan hoca bey şiire başlar "Benim adım dertli dolap suyum, akar yalap yalap"arkadan bir kız devamını getirir"sen ne diyon dangalak" sıf kopar :roflol:
Yine aynı hoca bir öğrencinin adını unutur yanına gider şiir varii eli kıızın başıında "kızın adııııı kızın adıııı"derr(kızz lisesidir) yandan kızın ismi söylenir .hoca başlar" He ayşe...Ayşe şekerr şekerrrr..Ayşe balll ballll" kızlar başlar ayşe tatlıııııııııı tatıııııı ...Sınıf yine kopar delikafadulden

Asıl tarih öğretmenide osmanlının çöküşünü alatıyor.Kızlar yine ders dinlemez konuşur.Hoca"Kızımmmmmm kızımmm Osmanlı asılıyoooo burdaaaaaaaaa hoppppppp sen hala konuşşşş"sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

lisede edebi metinler hocamız kuzucuklarım derdi bize ve hoca erkekti:1rolleyes:
yine lisede coğrafya drsinde hoca yagmur kar olusumu fln anlatıyor bizim oralara hiç kar yağmazdı ama bi baktık kar atıştırıyor hocada dedi işte suanda kar atıstırıyor ama yere inmeden erir fln kar diyince sınıf aaaaaaaaa diye aşağıya koşuştu :dance: ders kaynamıstı
bu hocanın deilde sınıftan sivri zeka bi ögrencinin söyledigiydi turizm ekonomisi dersinde hoca kitabı açar içindekiler kısmındaki ana başlıkları sınavda sorardı bizde bilirdik hep onlara çalışırdık dersin birinde hoca hepiniz cok iyi alıosunuz kopyamı cekiosunuz siz dedi sınıftan bir zekide hocam siz hep konu baslıklarını soruosunuz biz baska bişiye calısmıyoruz dedi tabi önümüzdeki sınav finaldi hoca 1 kitabı verdi çalışın diye sadece 1 soru sordu 500 küsür sayfadan hepimiz kalmıstık :dilcikar:

hehehehe yaa uf saftirik yüzünden kaynamışsınzkaydirigubbakcemile3

Back
X