- 9 Aralık 2009
- 17.203
- 54.920
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha girmedim her yere haber saldım hocamda bunların içinde
Ogrencinin ailesi cok zengin olsa dahi öğrenciye yardim etmek sevaptır belli hocanız iyi niyetliymis cok ayıp etmişsiniz artik hoca bundan sonra birine iyilik yaparken elli kere düşünmek zorunda kalacak
Düşünemiyorum bileBunu hocanızı utandirmadan da halledebilirdiniz. Hocam mahcup oldum ne gerek vardi lütfen deseydiniz, olur mu kızım oğlum beni de bir abi bilin gibi bir seyler soyleyecekti. Elini öperdiniz kabul ederdiniz. Markete poset taşımış iade icin tartışmıssıniz. Bir de kendiniz yerlestirmişsiniz raflara. Ay o kadar ayip geliyor ki hayal edince.
Ben düşündüm dert ettim bu sebeple sabah 6da anca uyuyabildim. Düşünmeyin bence de.Düşünemiyorum bile![]()
Rezil durum bu benceBunu hocanızı utandirmadan da halledebilirdiniz. Hocam mahcup oldum ne gerek vardi lütfen deseydiniz, olur mu kızım oğlum beni de bir abi bilin gibi bir seyler soyleyecekti. Elini öperdiniz kabul ederdiniz. Markete poset taşımış iade icin tartışmıssıniz. Bir de kendiniz yerlestirmişsiniz raflara. Ay o kadar ayip geliyor ki hayal edince.
Bütün bunlar hocanın yanında mı olmuş Allah aşkınaBen düşündüm dert ettim bu sebeple sabah 6da anca uyuyabildim. Düşünmeyin bence de.
Ben ikinci sayfada bıraktım okumayı çok üzüldüm başkaları adına utandım12. sayfaya kadar bakabildim, atar-gider de başlamış gelen yorumlara, yok öğretmenim, yok kraliçem filan. :))
"Alın aç karnınızı doyurun" ve "Kötü ağırlamadım ikramlarım bile vardı" algısı... Hayata bakmak için seçilecek baya ters, negatif açılardan biri.
Konudaki hocaya üzüldüm; değecek birine yardım etseymiş keşke, kibri kendini aşan birine değil.
Ben ikinci sayfada bıraktım okumayı çok üzüldüm başkaları adına utandım![]()
Yazık çok yazık.. Hiçbir şeyi çocuklara yansıtmamak gerektiği ne kadar gün gibi ortada. Neden bizim her yaşadığımızın acısını çocuklar çekiyor? Sonra da büyüdüklerinde psikolojilerinde kocaman bir yer ediniyorInanin bu şekilde gördüm kol kırılır yen içinde kalır yani şöyle örnek vereyim bir gün küçükken teyzemin evinde ekmeğe sürülen cikolatadan vardi o da pahali birsey olduğu icin (o dönemin sartlari baz alındığında bizim icin pahaliydi) biraz fazla sürüp yemiştim yemin ederim annem oyle bir vurdu ki agzima herkesin icinde agzimdan kan geldi asla da unutmam simdi bir yere gidince cok zor yerim bisey
Evet hoca, market çalışanları, markete alisverise gelenler... herkesin gözü önünde.Bütün bunlar hocanın yanında mı olmuş Allah aşkına![]()